Herşeye bir kılıf buluyorsunuz, bir düşününün yahu. Acaba suçlu muyuz diye ?
Herşeye bir kılıf buluyorsunuz, bir düşününün yahu. Acaba suçlu muyuz diye ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aslında çekiyorsa ceza almayan bazı kişiler savcının -varsa- günahını çekiyor daha çok. Mevcut tutuklular, muhtemelen, yarın geceyi de içeride geçirecekler, öbür geceyi de.
Adli ve sportif davalar tek elden yürütülüyormuş gibi bazı yorumlar yapılmış yukarıda "Ali dışarıda ama ceza aldı, Veli içeride ama ceza almadı" gibisinden, ama değil. Aslında dava, fenomenal düzeyde müspet bir biçimde tek elden yürütülüyor durumuna gelirse, örneğin önümüzdeki ilk duruşma sonrasında Aziz Yıldırım serbest kalırsa, işte o zaman, davanın başlangıcını bilemem ama, bitişinin siyasi olduğu konuşulmaya başlanacak bu sefer.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ilk once kulup vardi yonetici vardi ama futbolcu yoktu, boyle oluncada sike nasil yapmisiz deniyordu
Simdi futbolcu var, yonetici var ama kulup yok![]()
Bu gidisin sonunu hic iyi gormuyorum, hayirlisi diyelim.
Davanın başlangıcı gibi bitişi de tabii ki siyasi iradenin izniyle olacak. O kisi istemezse kuş uçmuyor ülkede. Ben Aziz baskanın ilk duruşmadan önce çıkacağını düşünüyorum; kanun lehine bozma istenecek adalet bakanlığından o da olmazsa AİHM ye gidilecek.
Ek olarak UEFA ya ümit bağlayan arkadaslar; bosuna beklemeyin UEFA daha önce de dediği gibi TFF nin bileceği is ben karışmam diyecek. İsteyenle her türlü iddasına da girerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yani diyorsun ki bu cezalar sadece göstermelik. Amaç hala siyasi. Aziz Yıldırım'ı durdurmaya çalışıyorlar. Yanlış anladıysam düzelt. Değişik bir bakış açısı. Peki bundan sonra ne yapılacaktır ? Aziz Yıldırım neden ceza almadı ? Amaç Aziz Yıldırım'a ceza vermek olsaydı bu ceza alanların arasına Aziz Yıldırımda eklenirdi kimse de birşey diyemezdi. Neden ceza almadı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ceza falan geleceğini düşünmüyorum . Platini'nin gelişi , CAS davasının çekilmesi , soruşturma kararları bağlantılı bence . Uefa , TFF ' nin kararını onaylayacak bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Adam 10 aydır içeride ve o içerideyken yanlış bilmiyorsam 2 ihale yapıldı normal şartlarda Aziz baskanın katılabileceği. Disiplin soruşturması ile yargı süreci farklı ki onların zaten isi büyük ihtimal örgütten olur, şike kesmez onları. Şike davası bir kilifti ve isini gördü yakında biter yargida da.
Fakat sonuç olarak Fenerbahçe'nin şike yaptığıda ortaya çıktı. O kadar konuşma kaydı, görüntüler uydurma olamaz heralde. Aziz Yıldırım davası ayrı bir olaydır ama öte yandan şike olayı da kısmen açıklığa kavuştu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben henüz o kadar net konuşamıyorum . Kendimce yorumumu yapabilmek için biraz inceleyip araştırıp gelirim . Siyasidir diye de net konuşmuyorum , gidişat onu gösteriyor diyorum sadece . Bak Muhammet yazmış , ki zaten çoğu Fenerbahçe'linin düşüncesiydi , ihaleler falan vardı , Aziz Yıldırım'ın normalde gireceği ama giremediği. İşin bu kısmı daha ağır basıyor hala bende . Ama dediğim gibi , iyice oturup araştırmadan net birşey söylemek istemiyorum .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ÜMİT KARAN: 2 YIL (Eskişehirspor-Trabzonspor maçı sonucunu etkilemeye teşebbüs)
geçen sene bizim son 11 maçımız. şimdi kim bu olayın sahaya yansımadığını ispat edebilir?
Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa
Gençlerbirliği 1 - 2 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 0 Konyaspor
Galatasaray 0 - 1 Trabzonspor
Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Eskişehirspor 0 - 0 Trabzonspor
Trabzonspor 3 - 0 Gaziantepspor
Bucaspor 1 - 2 Trabzonspor
Trabzonspor 3 - 1 Büyükşehir Bld.
Karabükspor 0 - 4 Trabzonspor
13 dakika oynayan umıt karanla sike yapmısız
madem sahaya yansımadı neden ceza aldı futbolcular
Seçmişler birkaç günah keçisi göstermelik cezalar vermişler, bravo. Futbolcunun şike yaptığını kabul ediyorsun ediyorsun da hangi klübe yarar sağladığını nasıl etmiyorsun aklım almıyor? Futbolcu canı sıkıldığı için mi şike yaptı anlamak güç. Nasıl futbolcular ceza alırda klüpler almaz. Oldu olacak ödül de verin klüplere bu kadar saçmalık olmaz ya...
UEFA'dan hiç bir ceza gelmez, Platini ülkemize gelir, başbakanla görüşürüz, 2020'yi size vereceğiz der, CAS davası çekilir, bir şekilde kılıfına uydurulur, bu dönemde çıkar sağlayanlar yeterince sağlamıştır, sonra da böyle garip bir açıklamayla olayı sonlandırmaya çalışırlar.
Farkında mısınız bilmiyorum ama mahkemede de savcıdan mütaalası istendi, yani orada da aslında sona yaklaşıldı, çapraz sorgular bile yapılmamışken bu istendi, kısa sürede oradaki dava da sona erecek.
Birilerinin ekmeğine yine yağ sürüldü, Tahkim'e mutlaka itiraz edilecektir, oradan gelecek sonuç da değişmezse, haftaya 2 kupayı aldıktan sonra takımı ligden çeksin Genel Kurul. Taraftarın sonuna kadar bu kararın arkasında olacağına eminim.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu süreç bittiği için memnunum.
İsmail abinin dediği gibi olaylarrrrrrrr olaylarrrrrrr.
Hala UEFA'nın temiz,objektif bir kurum olduğunu düşünenler var ya.Çok safsınız aga.Hangi çok uluslu örgüt objektif?
Benim dediğim gibi yazmış avukat Emre bey. Ve tahkimin bunları bozacagini söylüyor. Fenerbahçem tertemiz...
Yöneticilerimize verilen cezalar skandaldır umarım tahkimden de dönecektir. Trabzonspor'un ve yöneticilerinin ceza almamış olması ayrı bir skandaldır. Onları koruyan "görünmez" melek yine devrede anlaşılan. UEFA'dan ceza filan gelmez isterseniz gelin beraber mail şov yapalım UEFA'yaCeza gelirse de her türlü hukuki mücadele yapılır. Artık 3 Temmuz siyasi operasyonu futbolumuzu kirletmesin, yeter bu düşmanlık. Bu sezonla beraber her şey normale kavuşur inş.
Teşebbüsün cezası puan silme değil miydi ? Fenerbahçe'yi kurtarma çalışmaları tam gaz sürüyor, helal olsun !
tamer yelkovan ceza almamış yani tüm para akışı usülüne uygun ee bu adamlar şike karşılık ne verdi öpücükmü
Tüm hesaplar inceleniyor para açığı yok, para transferine dair en ufak belge yok , ortada suçüstü yapılmış bir durum yok. Yapılan bir kurgu ve medya manipülasyonları üzerinden camiamızı , emeğimizi satmamızı beklediler, hala bekliyorlar, yazık yaa ne boş hayaller![]()
İbrahim Akın - 3 yıl
Ümit Karan - 2 yıl
Şekip Mosturoğlu - 1 yıl
İlhan Ekşioğlu - 3 yıl
Cemil Turan - 1 yıl
Ahmet Çelebi - 2 yıl
Serdar Kulbilge - 2 yıl
Cengiz Demirel - 1 yıl
Yavuz Ağırgöl - 1 yıl
Mehmet Şen - 1 yıl
10 Men Cezası Var ama Şike yok ...
Türkiye'de şike olmasaydı Fenerbahçe son 10 yılda 8 9 kere şampiyon olmuştu![]()
İbrahim Akın'a maç sonucunu etkilemekten hak mahrumiyeti cezası veriliyorsa şike nasıl sahaya yansımamış anlayamıyorum.
şike sahaya yansımadı diyip ibrahim akın ve ahmet çelebi'ye fenerbahçe-ibb maçının sonucunu etkilemekten ibrahim akın'ı 3 yıl, ahmet çelebi'yi 1 yıl futboldan men eden kurum.
aga şimdi benim merak ettiğim birkaç şey var;
hani maç sonucunu etkilemeye teşebbüs diye kıvırmanızı anladıkta bu adamlara direk maç sonucunu etkilemekten ceza veriyorsun. sonra da çıkıp şike sahaya yansımadı diyorsun? hakikaten biri bana bunu açıklayabilir mi?
adamlara maç sonucunu etkilemekten ceza veriyorsun. anlamadığım nokta ise bu adamlar kendi kendilerine mi şike yapmışta şike sahaya yansımadı diyorsunuz?
gs sözlükten alıntı.