var bende o maçtaydım![]()
![]()
![]()
![]()
ama o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar çok farklı
var bende o maçtaydım![]()
![]()
![]()
![]()
ama o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar çok farklı
Söylemekten bıktıkta artık bu sezonla öncekiler aynı mı ?
Eboue taç kullanınca provakatör, emre kullanınca kahraman. Cech arkadan engine çift dalar topla alakası olmadan kimse konuşmaz Zokora'nın tekmesini her sayfada gördüm. Yine söylüyorum Fener bu sene Ankaragücü'ne kuramadığı üstünlüğü Trabzon'a her maçta kurdu. Şenol Güneş'in fenere karşı hırsı her maçta takımına zarar verdi. Onun için bugünkü futbola bakıp son maç için korkulacak bir durum göremiyorum.
GS'ın yenmesi halinde fenerlierin alkışlayacağını sanmıyorum geçen senelerde de gördük bu sene de gördük. Bizim stadımızda hiç bir olay olmamasına rağmen 2.maçta hem F.Terim'in hem H.Şaş'ın kaşı açıldı atılan cisimlerden. Son maçta top göstermediğimiz fenere yenilmemize rağmen türbünler alkışladı, haftaya görücez bakalım aynısını fenerli taraftarlar yapabilecek mi.
@GeanyGS
Gs'li futbolcuları alkıslamaktan degil kendi futbolcularımızı alkıslamaktan bahsediyoruz.Zaten dedigin gibi olsa Türk futbolu çağ atlar.
e yuh taktiktemi veremicek adam
Serhat Ulueren: "Haftaya Fatih Hoca'nin walkie talkie kullanmasi, tweet atmasi, facebook dm atmasi bile yasak kulubeye"
Fenerbahçe özellikle şu yıl oynadığı bütün derbi maçlarında hep kontra futbolu oynadı ve başarılı oldu. Bu maçta eğer bizde yenmek için hücum yaparsak yine aynı taktiği yapıp 2-3 pozisyonu gole çevirip alırlar şampiyonluğu. Oyun mantelitemizi değiştirmemiz lazım son maçta. Yoksa iyi oyun yine elimizde patlayacak.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yahu tüm TFF sahiplenmiş Fenerbahçe'mize. Biz de sahiplenelim. Cumartesi paflarla gidelim, şampiyonluğu da biz hediye edelim bence. Hazır tüm TFF pahabiçilmez hediyeleri vermişken biz de boş durmayalım Fenerbahçe'miz için
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sen normal ligi şampiyon tamamlamışsın play of olacağı en başından belliymiş 5 puan da öndesin maçlarını kazanamamışsın ondan sonra gelip tff yayagarası çıkartıyorsun oyun sahada kazanılır hemşerim şimdi kesin uyfaluşiye de tff demiştir kendi kalene gol at diye necatiye tff demiştir topu volkana nişanla diye kimbilir peki kamil abitoğlu hangi tffye bağlı zokoranın attığı tekmeyi kolmanın attığı tekmeyi görmedi neden kuyruğunuz sıkışınca FENERASYON muhabbetine giriyorsunuz anlamıyorum GEÇİNİZ BUNLARI...
aziz YILDIRIM demirören
Yahu ben şampiyonluktan bahsetmiyorumkiSüper finalde Galatasaray içerde 3 maçta 2 puan alarak ya da başka deyişle 7 puan kaybederek şampiyonlugu kendisi riske atmıştır. orası ayrı konu ahmet. maçlar ilgili yazmadım yani...
Yaşa Fenerbahçe! bundan sonra hepimiz FenerbahçeliyizYeterki türk futbolunun marka değeri korunsun
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kuyruk acısı büyüktür.Bundan dolayı sanırım bu söylemlerin, kendinizle çelişmeyi bırakın herşeyi ellerinizle siz verdiniz.
Bizim maçta o kadar kaçırın diye TFF mi dedi size ?
Play Off'un olacağını biliyordunuz kalkıp ona göre plan yapsaydınız, kimse direklere vurdurmadı topu kalecinin üzerine attırmadı yaptıysanızda kendinize yaptınız.
Şimdi kalkıp yok süt kupası yok hatır kupası çıkar diyor Fatih Terim madem öyle koca bir sezon bu oyunu oynatan Fatih Terime sorarım 5 maçta ne değişti ?
En ufak şeyde Tff Feneri koruyor ayaklarına yatmayın artık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benim yorumların şampiyonluk ya da süper finalle ilgisi yoktur diyorum ama anlayana...
Bi fenerlide çıkıp delikanlı gibi evet bu play-off bizim yüzümüzden ve bu durumda şampiyon olamacağımızı öngörenler tarafından en kötü ilk4e girere zaten fener derbilerde iyi diye düşünülüp getirildiğini söyleyEmiyor. Zaten beklememizde hata.
Biri yine kendiniz kaçırdınız, kendiniz verdiniz puanları diycek. Ben onu söylemiyorum biz hala lideriz ve haftaya kupamızı 55bin kişi önünde kupamızı kaldırıcaz. 10 puan farkla lider bile bitirseydik play-offa yine karşı çıkarız merak etmeyin.
kırmızıyla yazan kısmı için söylüyorum bu olay sezon başı geldi play off nerden biliyorsun fenerbahçenin ilk dörde giremeyeceğini nerden biilyorsun fbnin şampiyon olamayacağını fenerbahçenin bu kadar kötü oynayacağını nerden biliyorsun ya da galatasarayın ligde bu kadar iyiyken play off da bu kadar puan kaybedeceğini nerden bileceksin bunlar sadece öngörüdür ve kesinlikle ele ayağa tutulur bir delili yoktur saçmalığın da bu kadarı
mavi kısım için söylüyorum play offa bizde karşıyız ama bunu play off başlarken söylemeye de karşıyız baştan verecektiniz bu tepkileri ama galatasarayın her puan kaybında TESADÜFEN bu mevzu gündeme geliyor hayat tesadüflerle dolu normal karşılamak lazım
Demek öylesine geldi bu play-off ben daha bi fenerliye bi soru sormam. Herşey bu kadar mı tek taraflı bakılır yuh yani. Bu play-off fener yüzünden gelmedi diyeni de gördüm ya ölmem artık.
Ben Play-off kararı çıktığı an itibaren karşı çıkmıştım mesela. O zaman takımın ne olacağı bile bilinmiyordu. Zaten böyle birşey olacağıda belliydi ama takımın bu kadar ileri gideceğinide düşünememiştik o zamanlar.
play offun gelme amacı belli. fenerbahçeden puan silinicekti buna karşılıkta play offu koydularki fenerin şampiyonluk şansı olamasa bile play offa girer daha çok heycan katar diye amac kesinlikle buydu
Amaç bence Ali Dürüst'ün dediği gibi herşeyi son maça bırakıp kazanabildikleri kadar para kazanmak. Bu sistem seneyede gelse bu seneyi örnek göstereceklerdir. Ben halen hangi kaliteli ligde bu sistem var diyenlerdenim. Ligin kalitesini düşürmekten başka birşey değil.
Son maça kalacağı bariz bir şekilde belli değilmiydi sence. Böylesi para kazanan kurumların işine gelecek düşünsene milyonlarca insan para verip izliyor. Lig TV'si olmayan bile şu play-off için almıştır dünyanın parası kaldırıldığından eminim sırf şu play-off yüzünden. Zaten ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın şampiyonluğu son haftaya bırakmak istediğini sanmıyorum.
Sonuç olarak Play-off = emek hırsızlığıdır (bana göre)
söylediğim gibi gs bizi yenseydi bunları konuşmuyor olucaktık
yahu hala play off konuşuyorsunuz! Adamlar Türk futbolunun içine pisledi! Sonra Demirören de gelip sifonu çekti.TFF'de amaç dün akşam Galatasaray'ı şampiyon yaptıktan sonra bugün bu kararları açıklamaktı. GS camiası şampiyonluk sarhoşuyken kararlara tepki vermeye fırsat bulamaz diye düşündüler. Hatta bu yüzden Trabzon maçında hakem elinden gelen yardımı da yaptı Trabzona. Colman ve Zokora 10 kere atılmalıydı.Maç iptal edilip hükmen Fenere verilmeliydi. Ama hesaplayamadıkları 2 şey oldu. Galatasaray 2-0'dan 2-2 maç verdi. Trabzon beklenilenden çok daha kötü ve Fenerbahçe beklenilenden çok daha rahat olunca şampiyonluk son maça kaldı. Ben iddaa ediyorum eğer tepkiler artarsa cumartesi gücü kadıköy'de Fenerbahçe hakem tarafından doğranır ve şampiyonluk Galatasaray'a verilir! Ama şu dakikadan ve bu kararlardan sonra cumartesi akşamı şampiyonluğu kazanmak ya da kaybetmek umrumdan bile değil! Yazıklar olsun...