1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Amaç bence Ali Dürüst'ün dediği gibi herşeyi son maça bırakıp kazanabildikleri kadar para kazanmak. Bu sistem seneyede gelse bu seneyi örnek göstereceklerdir. Ben halen hangi kaliteli ligde bu sistem var diyenlerdenim. Ligin kalitesini düşürmekten başka birşey değil.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Amaç bence Ali Dürüst'ün dediği gibi herşeyi son maça bırakıp kazanabildikleri kadar para kazanmak. Bu sistem seneyede gelse bu seneyi örnek göstereceklerdir. Ben halen hangi kaliteli ligde bu sistem var diyenlerdenim. Ligin kalitesini düşürmekten başka birşey değil.
    buna kesinlikle katılmıyorum.GS Bizle oynadığı maçta o pozisyonları atsa şimdiye çoktan şampiyon olucaktı ali dürüst taraftara oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    buna kesinlikle katılmıyorum.GS Bizle oynadığı maçta o pozisyonları atsa şimdiye çoktan şampiyon olucaktı ali dürüst taraftara oynuyor

Son maça kalacağı bariz bir şekilde belli değilmiydi sence. Böylesi para kazanan kurumların işine gelecek düşünsene milyonlarca insan para verip izliyor. Lig TV'si olmayan bile şu play-off için almıştır dünyanın parası kaldırıldığından eminim sırf şu play-off yüzünden. Zaten ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın şampiyonluğu son haftaya bırakmak istediğini sanmıyorum.

Sonuç olarak Play-off = emek hırsızlığıdır (bana göre)
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri