1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    100 kere aynı şeyleri söyleyeceğiz ama inanmayacaklar. Kabak gibi ortada herşey, bundan sonra bizlere kirli oyunlarınızı oynamaya devam edin demek, komik olur. Kirli oyunları kimlerin oynadığı malum.

Kazandınız ama Haklı değilsiniz.
    Haklıyım , haklıyım , haklıyım diyorsunuz 10 aydır, bir şeye inanmak istiyorsanız ona inanırsınız. Ben sana şikenin olduğuna veya olmadığına inandırmak için kılımı kıpırdatmam. 6 gün sonra şampiyonluk maçı var konuştuğumuz şeylere bak. Maçtan sonra açıklansa olmuyor muydu böyle şeyler!! Bu tip olaylar bizleri kamçılıyor 3 temmuz kurgucuları bunu anlamıyorlar hala.

Haklı değilmişiz, bunu kim söylüyor, fanatik bir galatasaraylı! varsın haklı olmayalım, sana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Haklıyım , haklıyım , haklıyım diyorsunuz 10 aydır, bir şeye inanmak istiyorsanız ona inanırsınız. Ben sana şikenin olduğuna veya olmadığına inandırmak için kılımı kıpırdatmam. 6 gün sonra şampiyonluk maçı var konuştuğumuz şeylere bak. Maçtan sonra açıklansa olmuyor muydu böyle şeyler!! Bu tip olaylar bizleri kamçılıyor 3 temmuz kurgucuları bunu anlamıyorlar hala.

Haklı değilmişiz, bunu kim söylüyor, fanatik bir galatasaraylı! varsın haklı olmayalım, sana göre
    Galatasaraylılığımla zaten gurur duyuyordum, şuandan itibarende daha fazla gurur duyacağım.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tarih 3 Temmuz Operasyonu'nu gerçekten yazacak, doğrusuyla, yanlışıyla, göreceksiniz!

Şiddeti meşru kılın bravo bravo, kan dökülsün, canlar alınsın, şiddeti meşru kılın.
    Adaletin bittiği yerde, anarşi başlar. Demişlerdi hep.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılığımla zaten gurur duyuyordum, şuandan itibarende daha fazla gurur duyacağım.
    Ne mutlu sana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bunlar komik laflar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Git anarşinin tanımını öğren. Burada gelip siyaset yapma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri