Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Tekrar söylüyorum keşke gerçekten adaletli bir dava olsaydı da Türkiye'de en azından son 10 senede soruşturmalar yapılsaydı, Fenerbahçe en az 8 9 kere şampiyon olmuştu Şikesiz bir ligde. Bu Takım 29 senedir kupa alamıyor, son 5 senede 2 defa son maçta şampiyonluk kaçırdı. Gidicek Belediye maçında forveti satın alıcak, Ankaragücü'nü kendi evinde bağlayacak ha? Bu iddialara hele hele somut bir şey olmayan iddialara anca fanatikler inanır. Ben seni daha küçük biliyordum yazdıkların olgunlaşmamış. Bunu dost eleştirisi olarak kabul et Neyse en azından bugünlük yeter. Ben ctesi günkü maçıma bakarım, beriki konuşmaya devam etsin.
Gerçekten adaletli bir dava olsaydı Fenerbahçe şu an şampiyon olma değil Süper Lige çıkma mücadelesi veriyor olurdu Belki diğer takımlar da olurdu belki biz de olabilirdik bilmiyorum.Dava uzun seneleri kapsayan bir dava değil.Ama şu anki haliyle Fenerbahçe'nin bu ligte olması yanlış.Siz de biliyorsunuz olanları.Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın.Belki kendinize yediremiyorsunuz ben olsam ben de yediremem bunu kabullenemem.Ama ortada gerçekler var.Hatta şunu sorayım.Önceki sezonlar da araştırılsın bakılsın diğer takımlara diyorsunuz da önceki sezonlar GS ve diğer takımlar şike yaptı da FB hiç yapmadı mı sizce ? Neyse gereği yok bunların.Ne desek boşuna.Adaletsizlik almış başını gidiyor ülkede.Sadece bu konuda değil her konuda böyle.