Takımıma bakıyorum, son 2 maç ve 2 galibiyetle gelecek 2 kupa.
Sonra da Genel Kurul'dan isteğim, takımı ligden çekmesi, bunu ilk mesajımda yazdım, karar açıklandıktan sonra ki.
Bir oyunlar döndüğünü düşünüyorum. Garip çözüm yolu diye bir şey yok, siz bu açıklanan kararın garip olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Bence çok saçma şekilde cezalar verilmiş, yani saçmalık olduğunu siz de kabul ediyorsunuz. Ben de buna bağlı itiraz mercii olan Tahkim Kurulu'nu gösteriyorum.
Ve devam eden mahkemeyi gösteriyorum. Sonuçta PFDK sadece cezaları açıkladı, üzerine konuşulacak daha çok konu var.
Diyorum ya, bu şekilde iddialı laflardan kaçınalım, tamamen sizin mantığınızla yazıyorum bunu, ilk günden beri güttüğünüz mantıkla, Türkiye'de şike/teşvik vardır diyorsunuz ve bunu sadece Fenerbahçe yapmıştır diyerek ekliyorsunuz. Eğer Türkiye'de sizin mantığınızla şike/teşvik varsa emin ol, bunu diğerleri de yapmıştır. Bu benim değil, sizin mantığınıza göre ortaya çıkan durum.
Hal böyleyken, sadece Aziz Yıldırım bile dinlenirken Trabzon ve Beşiktaş ile alakalı şüpheler ortaya çıkıyorsa, tüm kulüpler Aziz Yıldırım'ın dinlendiği gibi dinlense ortaya neler neler çıkar kimbilir?
Sizin mantığınıza göre bu şekilde yorum yapmanız lazım ama buraya gelip, şeref, onur, gibi büyük harflerle kelimeler yazarsanız, bunu ben Fenerbahçe düşmanlığı olarak yorumlarım.