Sayfa 328 / 483 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
9,811 ile 9,840 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ben medayadan ziyade halkı kasttetmiştim ama neyse
    Haberleri de halk okumuyor mu Yorumlar da var altta

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir mesaj olmamıştı. Yabancı basından haberleri koymuş ve adamlar gülüyormuş şu an yaşanan olaylara
    Sen hala konuşabiliyor musun

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Hapiste olanlara sorsak onların da %80'i suçsuzum der Kimse kolay kolay kabullenmek istemez suçunu.Bizim kanıtlanmış bir suçumuz yok.Alnımızın akı gibi temiz çıktık bu pisliğin içinden.O yüzden şeref onur gibi lafları biz edebiliriz.O lafları etmemesi gerekenler etmemeli.
    aklınımız akıyla çıktığınız olay hangisi onu tam anlamadım 1 milyon olayımı yoksa diğer giden arabalarmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yahu siz şike yapmışsınız olay kanıtlanmış. Dediğiniz o temiziz lafları tersine çıkmış. Kendinizi nasıl kurtaracağınızı bilmiyor ve sinir stres içinde garip garip çözüm yolları arıyorsunuz. Biz 3-5 puan kaybettik diye mi hırsımızı buradan çıkaracağız ? Bu şampiyonluğu kaybetsek bile "ŞİKE' ye başvuracak kadar ACİZ bir konuma gelmeden kaybederiz."

Daha hala bize laf atmaya kalkmayın Yeter! Bir dönün bakın takımınız ne hallerde!
    Takımıma bakıyorum, son 2 maç ve 2 galibiyetle gelecek 2 kupa.

Sonra da Genel Kurul'dan isteğim, takımı ligden çekmesi, bunu ilk mesajımda yazdım, karar açıklandıktan sonra ki.

Bir oyunlar döndüğünü düşünüyorum. Garip çözüm yolu diye bir şey yok, siz bu açıklanan kararın garip olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Bence çok saçma şekilde cezalar verilmiş, yani saçmalık olduğunu siz de kabul ediyorsunuz. Ben de buna bağlı itiraz mercii olan Tahkim Kurulu'nu gösteriyorum.

Ve devam eden mahkemeyi gösteriyorum. Sonuçta PFDK sadece cezaları açıkladı, üzerine konuşulacak daha çok konu var.

Diyorum ya, bu şekilde iddialı laflardan kaçınalım, tamamen sizin mantığınızla yazıyorum bunu, ilk günden beri güttüğünüz mantıkla, Türkiye'de şike/teşvik vardır diyorsunuz ve bunu sadece Fenerbahçe yapmıştır diyerek ekliyorsunuz. Eğer Türkiye'de sizin mantığınızla şike/teşvik varsa emin ol, bunu diğerleri de yapmıştır. Bu benim değil, sizin mantığınıza göre ortaya çıkan durum.

Hal böyleyken, sadece Aziz Yıldırım bile dinlenirken Trabzon ve Beşiktaş ile alakalı şüpheler ortaya çıkıyorsa, tüm kulüpler Aziz Yıldırım'ın dinlendiği gibi dinlense ortaya neler neler çıkar kimbilir?

Sizin mantığınıza göre bu şekilde yorum yapmanız lazım ama buraya gelip, şeref, onur, gibi büyük harflerle kelimeler yazarsanız, bunu ben Fenerbahçe düşmanlığı olarak yorumlarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberleri de halk okumuyor mu Yorumlar da var altta

Sen hala konuşabiliyor musun
    Neden konuşmamam gerektiğini söylediğin anda susarım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sizin şike yaptığınıza inanmanız için Aziz'in çıkıp " Evet beyler şike yaptık dağılın!" mı demesi gerekiyor anlamıyorum ki sizi.

@Sekopej

Ben sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorum. Başka direten de yok sanıyorum. Onu sadece siz söylüyorsunuz
    Last edited by Corpus : 07.Mayıs.2012 at 18:39 Reason: ek
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başkanimiz ne zaman cikiyor siz ondan haber verin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hapiste olanlara sorsak onların da %80'i suçsuzum der Kimse kolay kolay kabullenmek istemez suçunu.Bizim kanıtlanmış bir suçumuz yok.Alnımızın akı gibi temiz çıktık bu pisliğin içinden.O yüzden şeref onur gibi lafları biz edebiliriz.O lafları etmemesi gerekenler etmemeli.
    Aygün demiştim, acaba küme düşme potasına mı iner denilen bir sezonda neyin şikesini yapacak?

Şimdi konuyu Galatasaray'a saptırıyorsun dersiniz diye yazmıyorum bazı şeyleri ama yine önceki mesajlarımda demiştim, yasa yoktu o zaman yapılan şerefsizlik değil yasa geldi yapılan şerefsizlik.

O nedenle ayıracımız yasaysa, haklısın, değilse biraz daha dikkat edelim kullandığımız kelimelere.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Başkanimiz ne zaman cikiyor siz ondan haber verin.

cumartesi akşamı kupayı kaldırıcak allahın iznniyle

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kaldırıp rakip kaptana teslim etmesin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha nasıl bir şey yok ya. Disiplun kurulu cezaları nedeniyle yazmış etik raporunda da her şey yazıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bunayacak kadar yaşlı değil bizim başkan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: TFF yönetim kurulu, Etik Kurulu raporunu Türkçe ve İngilizce olarak UEFA'ya gönderdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alex rakip kaptan olmadığı için kendi kaptanına teslim etmiş olucak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sizin şike yaptığınıza inanmanız için Aziz'in çıkıp " Evet beyler şike yaptık dağılın!" mı demesi gerekiyor anlamıyorum ki sizi.

@Sekopej

Ben sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorum. Başka direten de yok sanıyorum. Onu sadece siz söylüyorsunuz
    Sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorsanız, bizim adımız yok, biz onurluyuz, biz namusluyuz gibi laflar etmeyin diyorum ben de.

Ha edebilirsin elbette, sorun değil ama olayı buna bağlayıp, sırf Fenerbahçelilere laf sokabilmek için bunu etmeyin.

Türkiye'de varsa, bunu yapmayan yoktur herhalde? O zaman şeref için ayıracak yakalanıp/yakalanmamak mı yoksa yasa öncesi/yasa sonrası durum mu?

Bazı düşünceleri savunabilirsiniz, bunu belirtebilirsiniz, hakaret olmadıktan sonra bu konuda özzgürsünüz, ben takıldığım noktayı belirttim, herkes böyle düşünüyor diye de bir iddiam yok, sağduyulu Galatasaraylı arkadaşlar da vardır elbet.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizi Avrupa'ya rezil ettiniz ya hepiniz yok olun inşallah. Bunu yapanlar haindir hain.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Insallah insallah.biz zaten tum turk takimlari olarak size calisiyoruz.figuran galatasaryi da yenerek sampiyon olursunuz katmerli sevinc olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Daha nasıl bir şey yok ya. Disiplun kurulu cezaları nedeniyle yazmış etik raporunda da her şey yazıyor.
    O zaman UEFA bize 5 yıl men cezası verecek. Tüm kulüplerimize. Aylarca bunun korkusu pompalanmadı mı?

Ya vermezse? Hani böyle bir değişiklik olursa UEFA el atacaktı? Ya vermezse bu sefer ne diyeceksiniz acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Insallah insallah.biz zaten tum turk takimlari olarak size calisiyoruz.figuran galatasaryi da yenerek sampiyon olursunuz katmerli sevinc olur.
    allahın izniyle oluruz burda forumda hep beraber seviniriz sen ben nannar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

allahın izniyle oluruz burda forumda hep beraber seviniriz sen ben nannar
    Aynen once bagdat caddesine sonra caglayana ordan da florya'ya yururuz temiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sınırları zorlamayın, aylardır UEFA da UEFA diyorsunuz, UEFA çıkıp, TFF gereğini yapmıştır, biz karışmayız dese UEFA'ya da düşman olursunuz siz.

UEFA bu durumu kabul ederse, evet TFF doğru yapmış diyebilecek misiniz acaba siz?

Şunu da ekleyeyim, bu cezaları Tahkim de onarsa, Genel Kurul kesinlikle takımı ligden çekmeli. Yönetimden de bu şekilde bir pazarlık için anlaşanlar olduysa, onlara da hakkımı helal etmiyorum, büyük iş adamlarının siyasi iradeye karşı koyamayacağını düşünüyordum ama pazarlık da bu şekildeyse hiç ama hiç olmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen once bagdat caddesine sonra caglayana ordan da florya'ya yururuz temiz
    Belki Taksim'de yine karşılaşırız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"TFF,Türk futbolunun en büyük şike skandalında sihirbazlık yapıp klüpleri cezasız bıraktı."

http://www.tagesspiegel.de/sport/wie...l/6586906.html
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorsanız, bizim adımız yok, biz onurluyuz, biz namusluyuz gibi laflar etmeyin diyorum ben de.

Ha edebilirsin elbette, sorun değil ama olayı buna bağlayıp, sırf Fenerbahçelilere laf sokabilmek için bunu etmeyin.

Türkiye'de varsa, bunu yapmayan yoktur herhalde? O zaman şeref için ayıracak yakalanıp/yakalanmamak mı yoksa yasa öncesi/yasa sonrası durum mu?

Bazı düşünceleri savunabilirsiniz, bunu belirtebilirsiniz, hakaret olmadıktan sonra bu konuda özzgürsünüz, ben takıldığım noktayı belirttim, herkes böyle düşünüyor diye de bir iddiam yok, sağduyulu Galatasaraylı arkadaşlar da vardır elbet.

Açıkça ben kendi düşüncemi söyleyeyim;

Türkiye' de önceden şike kapsamında olaylar oluyormuştur ancak bu yasa geldikten sonra birçok takım akıllanmıştır. Bazı şeyler farkına varmışlardır. Öte yandan kendi otoritesine güvenip bu işe devam edenler de olmuştur. Her takım büyük çaplı şike yapamaz ama "TFF" ye rica edip, araya adam sokup iyi hakem koydurmuşlardır kesinlikle. Bu halen alt liglerde var( Bknz. Ş. Urfaspor). Biraz daha özelleşip Fenerbahçe' ye bakacak olursak, siz bize diyorsunuz emin olmayın siz de illaki yapmışsınızdır birşeyler diye ancak bakıyoruz ki siz ve diğer Fenerli arkadaşlar sürecin başından beri "Fenerbahçe kulübü asla şike yapmamıştır, bu bizim gibi şerefli bir kulube yakışmaz " diye diretiyorlar. Bizim de aklımız kötüye çalıştığı için hemen bir denklem kurup bakıyoruz. "Fenerbahçe şike yapmamışsa evet şereflidirler, eğer şike yapmışlarsa tam tersi durum olan şerefsizdirler" akla geliyor. Bu yüzdendir ki herkes burada şereften bahsediyor.
    Öte yandan siz sürecin en başında "Fenerbahçe kulubü de şike yapmış olabilir, kulüp içerisinde birçok insan var ve bunlardan sütü bozuk illaki çıkabilir yani kesin olarak birşey söyleyemeyiz" demiş olsaydınız. Bizde derdik ki "evet Fenerbahçe kulübü içindeki hainler tarafından kandırılmıştır."

Şahsi görüşüm bu yöndedir. Bu yüzdendir ki biz şereften bahsediyoruz. Ayrıca bu alınan kararlara göre halen şike yoktur diye kesin konuşmanız bence şanssız bir açıklama olacaktır ve insanların tebessüm etmesine neden olacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fark 9 iken bir galatasaray taraftarı :

En büyük biziz şampiyon olucaz.

Fark 1 iken bir galatasaray taraftarı :

Her şey belliydi biz figüranız Play-Off'u biz farkı 9 yapınca koydular.

Olay şuan tamamen bu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu

kaynak baransu'mu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fark 9 iken bir galatasaray taraftarı :

En büyük biziz şampiyon olucaz.

Fark 1 iken bir galatasaray taraftarı :

Her şey belliydi biz figüranız Play-Off'u biz farkı 9 yapınca koydular.

Olay şuan tamamen bu.

Hadi Furkan hadi kendi halinize yan sen bizim taraftarlarımızı sonra düşünürsün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kaynak baransu'mu
    Hayır , her yerde yazıyor Baransu dese zaten tartışmaya gerek yok adamın her dediği çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıkça ben kendi düşüncemi söyleyeyim;

Türkiye' de önceden şike kapsamında olaylar oluyormuştur ancak bu yasa geldikten sonra birçok takım akıllanmıştır. Bazı şeyler farkına varmışlardır. Öte yandan kendi otoritesine güvenip bu işe devam edenler de olmuştur. Her takım büyük çaplı şike yapamaz ama "TFF" ye rica edip, araya adam sokup iyi hakem koydurmuşlardır kesinlikle. Bu halen alt liglerde var( Bknz. Ş. Urfaspor). Biraz daha özelleşip Fenerbahçe' ye bakacak olursak, siz bize diyorsunuz emin olmayın siz de illaki yapmışsınızdır birşeyler diye ancak bakıyoruz ki siz ve diğer Fenerli arkadaşlar sürecin başından beri "Fenerbahçe kulübü asla şike yapmamıştır, bu bizim gibi şerefli bir kulube yakışmaz " diye diretiyorlar. Bizim de aklımız kötüye çalıştığı için hemen bir denklem kurup bakıyoruz. "Fenerbahçe şike yapmamışsa evet şereflidirler, eğer şike yapmışlarsa tam tersi durum olan şerefsizdirler" akla geliyor. Bu yüzdendir ki herkes burada şereften bahsediyor.
    Öte yandan siz sürecin en başında "Fenerbahçe kulubü de şike yapmış olabilir, kulüp içerisinde birçok insan var ve bunlardan sütü bozuk illaki çıkabilir yani kesin olarak birşey söyleyemeyiz" demiş olsaydınız. Bizde derdik ki "evet Fenerbahçe kulübü içindeki hainler tarafından kandırılmıştır."

Şahsi görüşüm bu yöndedir. Bu yüzdendir ki biz şereften bahsediyoruz. Ayrıca bu alınan kararlara göre halen şike yoktur diye kesin konuşmanız bence şanssız bir açıklama olacaktır ve insanların tebessüm etmesine neden olacaktır.
    İnanç meselesi

Şike yapana şerefsiz demek de kabul edilebilir olabilir ama çıkıp biz asla bulaşmadık demek, bu da tebessüm ettiren bir cümledir, sizin mantığınıza göre.

İtirazım buna yoksa zaten bu işe bulaşmışlar varsa takım ligden çekilsin, bunu ilk mesajımda da yazdım.

Ama PFDK, sizin de katıldığınız gibi çok saçma cezalar vermiş, tutarsız.

Ben de bu nedenle güvenmiyorum, sizin güvenmediğiniz gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Hayır , her yerde yazıyor Baransu dese zaten tartışmaya gerek yok adamın her dediği çıkıyor.
    emenikenın para sayma görüntüleri var gözlerimle gördüm diyede söylemişti

Mesaj Yetkileri