Takımıma bakıyorum, son 2 maç ve 2 galibiyetle gelecek 2 kupa.
Sonra da Genel Kurul'dan isteğim, takımı ligden çekmesi, bunu ilk mesajımda yazdım, karar açıklandıktan sonra ki.
Bir oyunlar döndüğünü düşünüyorum. Garip çözüm yolu diye bir şey yok, siz bu açıklanan kararın garip olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Bence çok saçma şekilde cezalar verilmiş, yani saçmalık olduğunu siz de kabul ediyorsunuz. Ben de buna bağlı itiraz mercii olan Tahkim Kurulu'nu gösteriyorum.
Ve devam eden mahkemeyi gösteriyorum. Sonuçta PFDK sadece cezaları açıkladı, üzerine konuşulacak daha çok konu var.
Diyorum ya, bu şekilde iddialı laflardan kaçınalım, tamamen sizin mantığınızla yazıyorum bunu, ilk günden beri güttüğünüz mantıkla, Türkiye'de şike/teşvik vardır diyorsunuz ve bunu sadece Fenerbahçe yapmıştır diyerek ekliyorsunuz. Eğer Türkiye'de sizin mantığınızla şike/teşvik varsa emin ol, bunu diğerleri de yapmıştır. Bu benim değil, sizin mantığınıza göre ortaya çıkan durum.
Hal böyleyken, sadece Aziz Yıldırım bile dinlenirken Trabzon ve Beşiktaş ile alakalı şüpheler ortaya çıkıyorsa, tüm kulüpler Aziz Yıldırım'ın dinlendiği gibi dinlense ortaya neler neler çıkar kimbilir?
Sizin mantığınıza göre bu şekilde yorum yapmanız lazım ama buraya gelip, şeref, onur, gibi büyük harflerle kelimeler yazarsanız, bunu ben Fenerbahçe düşmanlığı olarak yorumlarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Sizin şike yaptığınıza inanmanız için Aziz'in çıkıp " Evet beyler şike yaptık dağılın!" mı demesi gerekiyor anlamıyorum ki sizi.
@Sekopej
Ben sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorum. Başka direten de yok sanıyorum. Onu sadece siz söylüyorsunuz
Last edited by Corpus : 07.Mayıs.2012 at 18:39 Reason: ek
Football is simple,but Football Manager is not
Başkanimiz ne zaman cikiyor siz ondan haber verin.
Aygün demiştim, acaba küme düşme potasına mı iner denilen bir sezonda neyin şikesini yapacak?
Şimdi konuyu Galatasaray'a saptırıyorsun dersiniz diye yazmıyorum bazı şeyleri ama yine önceki mesajlarımda demiştim, yasa yoktu o zaman yapılan şerefsizlik değil yasa geldi yapılan şerefsizlik.
O nedenle ayıracımız yasaysa, haklısın, değilse biraz daha dikkat edelim kullandığımız kelimelere.
"YÜCE ATATÜRK"
Daha nasıl bir şey yok ya. Disiplun kurulu cezaları nedeniyle yazmış etik raporunda da her şey yazıyor.
SON DAKİKA: TFF yönetim kurulu, Etik Kurulu raporunu Türkçe ve İngilizce olarak UEFA'ya gönderdi.
Sadece Fenerbahçe yaptı diye diretmiyorsanız, bizim adımız yok, biz onurluyuz, biz namusluyuz gibi laflar etmeyin diyorum ben de.
Ha edebilirsin elbette, sorun değil ama olayı buna bağlayıp, sırf Fenerbahçelilere laf sokabilmek için bunu etmeyin.
Türkiye'de varsa, bunu yapmayan yoktur herhalde? O zaman şeref için ayıracak yakalanıp/yakalanmamak mı yoksa yasa öncesi/yasa sonrası durum mu?
Bazı düşünceleri savunabilirsiniz, bunu belirtebilirsiniz, hakaret olmadıktan sonra bu konuda özzgürsünüz, ben takıldığım noktayı belirttim, herkes böyle düşünüyor diye de bir iddiam yok, sağduyulu Galatasaraylı arkadaşlar da vardır elbet.
"YÜCE ATATÜRK"
Bizi Avrupa'ya rezil ettiniz ya hepiniz yok olun inşallah. Bunu yapanlar haindir hain.
Sınırları zorlamayın, aylardır UEFA da UEFA diyorsunuz, UEFA çıkıp, TFF gereğini yapmıştır, biz karışmayız dese UEFA'ya da düşman olursunuz siz.
UEFA bu durumu kabul ederse, evet TFF doğru yapmış diyebilecek misiniz acaba siz?
Şunu da ekleyeyim, bu cezaları Tahkim de onarsa, Genel Kurul kesinlikle takımı ligden çekmeli. Yönetimden de bu şekilde bir pazarlık için anlaşanlar olduysa, onlara da hakkımı helal etmiyorum, büyük iş adamlarının siyasi iradeye karşı koyamayacağını düşünüyordum ama pazarlık da bu şekildeyse hiç ama hiç olmadı.
"YÜCE ATATÜRK"
"TFF,Türk futbolunun en büyük şike skandalında sihirbazlık yapıp klüpleri cezasız bıraktı."
http://www.tagesspiegel.de/sport/wie...l/6586906.html
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son Dakika:Alman Futbol Federasyonu UEFA dan Türk Futbolunun Avrupa'dan tamamen men edilmesi için başvuruda bulundu
Açıkça ben kendi düşüncemi söyleyeyim;
Türkiye' de önceden şike kapsamında olaylar oluyormuştur ancak bu yasa geldikten sonra birçok takım akıllanmıştır. Bazı şeyler farkına varmışlardır. Öte yandan kendi otoritesine güvenip bu işe devam edenler de olmuştur. Her takım büyük çaplı şike yapamaz ama "TFF" ye rica edip, araya adam sokup iyi hakem koydurmuşlardır kesinlikle. Bu halen alt liglerde var( Bknz. Ş. Urfaspor). Biraz daha özelleşip Fenerbahçe' ye bakacak olursak, siz bize diyorsunuz emin olmayın siz de illaki yapmışsınızdır birşeyler diye ancak bakıyoruz ki siz ve diğer Fenerli arkadaşlar sürecin başından beri "Fenerbahçe kulübü asla şike yapmamıştır, bu bizim gibi şerefli bir kulube yakışmaz " diye diretiyorlar. Bizim de aklımız kötüye çalıştığı için hemen bir denklem kurup bakıyoruz. "Fenerbahçe şike yapmamışsa evet şereflidirler, eğer şike yapmışlarsa tam tersi durum olan şerefsizdirler" akla geliyor. Bu yüzdendir ki herkes burada şereften bahsediyor.
Öte yandan siz sürecin en başında "Fenerbahçe kulubü de şike yapmış olabilir, kulüp içerisinde birçok insan var ve bunlardan sütü bozuk illaki çıkabilir yani kesin olarak birşey söyleyemeyiz" demiş olsaydınız. Bizde derdik ki "evet Fenerbahçe kulübü içindeki hainler tarafından kandırılmıştır."
Şahsi görüşüm bu yöndedir. Bu yüzdendir ki biz şereften bahsediyoruz. Ayrıca bu alınan kararlara göre halen şike yoktur diye kesin konuşmanız bence şanssız bir açıklama olacaktır ve insanların tebessüm etmesine neden olacaktır.
Football is simple,but Football Manager is not
Fark 9 iken bir galatasaray taraftarı :
En büyük biziz şampiyon olucaz.
Fark 1 iken bir galatasaray taraftarı :
Her şey belliydi biz figüranız Play-Off'u biz farkı 9 yapınca koydular.
Olay şuan tamamen bu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İnanç meselesi![]()
Şike yapana şerefsiz demek de kabul edilebilir olabilir ama çıkıp biz asla bulaşmadık demek, bu da tebessüm ettiren bir cümledir, sizin mantığınıza göre.
İtirazım buna yoksa zaten bu işe bulaşmışlar varsa takım ligden çekilsin, bunu ilk mesajımda da yazdım.
Ama PFDK, sizin de katıldığınız gibi çok saçma cezalar vermiş, tutarsız.
Ben de bu nedenle güvenmiyorum, sizin güvenmediğiniz gibi.
"YÜCE ATATÜRK"