Sayfa 329 / 483 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
9,841 ile 9,870 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fark 9 iken bir galatasaray taraftarı :

En büyük biziz şampiyon olucaz.

Fark 1 iken bir galatasaray taraftarı :

Her şey belliydi biz figüranız Play-Off'u biz farkı 9 yapınca koydular.

Olay şuan tamamen bu.
    Fenerbahçe taraftarı

Yenince : En büyük biziz , bizimle kimse başa çıkamaz , ne oldu hepiniz sustunuz , küfür , küfür , şampiyon fenerbahçe , aziz başkan kupayı kaldıracak

Yenilince : 3 temmuz , 3 temmuz , 3 Temmuz , 3 TEMMUZ , Biz zaten şampiyonluğu düşünmüyorduk , bu bile başarı , başkan olsa böyle olmazdı , bizi harcadılar , lugano , santos , 3 temmuz , bizim neler çektiğimizi kimse bilemez.

Fark 9 iken bir galatasaray taraftarı :

En büyük biziz şampiyon olucaz.

Fark 1 iken bir galatasaray taraftarı :

Her şey belliydi biz figüranız Play-Off'u biz farkı 9 yapınca koydular.

Olay şuan tamamen bu.
    Nerden duyuyosun da yazıyosun şunları şuraya bilmiyorum ki

http://inciswf.com/1287946508.swf

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hadi Furkan hadi kendi halinize yan sen bizim taraftarlarımızı sonra düşünürsün.
    Afedersin de siz 10 aydır kendinizden çok bizi düşünüyorsunuz burada kaç bin mesaj var yarısı galatasaray taraftarınındır. O zaman ricam siz kendi halinize yanın farkı kapatmanıza evinizde maç kazanamamanıza ondan sonra bizi düşünürsünüz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

The Guardian : ''Türk Futbol Federasyonu, şike skandali sonrasi kulupleri cezalandırmadan serbest bırakti.''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hayır , her yerde yazıyor Baransu dese zaten tartışmaya gerek yok adamın her dediği çıkıyor.
    Böyle diyince aklıma direk "Yarın etik kurulu basın toplantısı yapıp Yıldırım Demirören'in yalan söylediğini açıklayacak." demesi ve ertesi gün etik kurulundan Yıldırım Demirören'in açıklamalarında raporumuza ters düşen bir durum yok demesi geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Der Tagespiegel: "Türkler harika isler yapiyorlar. Türk futbol tarihinin en büyük rüsvet skandali büyük bir incelikle çözüldü"

Reuters"de haber yapmis

http://www.reuters.com/article/2012/...8G725Q20120507

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Afedersin de siz 10 aydır kendinizden çok bizi düşünüyorsunuz burada kaç bin mesaj var yarısı galatasaray taraftarınındır. O zaman ricam siz kendi halinize yanın farkı kapatmanıza evinizde maç kazanamamanıza ondan sonra bizi düşünürsünüz.
    Bizim şike davası olursa gelin siz de gelip bizim konuya yazın. Söz birşey demeyeceğiz vallaha bak
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Nerden duyuyosun da yazıyosun şunları şuraya bilmiyorum ki

http://inciswf.com/1287946508.swf
    Bunu duymak zor değil forumu biraz takip edersen anlarsın Tarafsız bakarsan anlarsın Çok değil son 1 aylık maç konularına bak ve gör Sonra buraya gelip swfler paylaş duruma göre

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tüm Dünya kabul ediyor şikeyi bir topluluk etmiyor diye ceza yok vay halimize.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarı

Yenince : En büyük biziz , bizimle kimse başa çıkamaz , ne oldu hepiniz sustunuz , küfür , küfür , şampiyon fenerbahçe , aziz başkan kupayı kaldıracak

Yenilince : 3 temmuz , 3 temmuz , 3 Temmuz , 3 TEMMUZ , Biz zaten şampiyonluğu düşünmüyorduk , bu bile başarı , başkan olsa böyle olmazdı , bizi harcadılar , lugano , santos , 3 temmuz , bizim neler çektiğimizi kimse bilemez.
    En azından biz haklı sebepler ile geliyoruz bir süreci yaşıyoruz. Lugano , Santos , Niang , Emenike'nin gittiği bir gerçek.

Ha sizde haklısınız bende evimde maç kazanamasam 10 hafta önce şampiyonluk havasına girip son hafta riske atsam bende bahanelere başvururdum yok TFF yok şike yok figüranlık doğal şeyler

Bunu duymak zor değil forumu biraz takip edersen anlarsın Tarafsız bakarsan anlarsın Çok değil son 1 aylık maç konularına bak ve gör Sonra buraya gelip swfler paylaş duruma göre
    Senin kullandığın tabir bütün Galatasaraylılar böyle diyor şeklinde.Benim ne zaman böyle bir şey dediğimi gördün, duydun ?

O zaman sende adam akıllı bunları kim diyorsa ona verirsin cevabını.Bilmem anlatabildim mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bizim şike davası olursa gelin siz de gelip bizim konuya yazın. Söz birşey demeyeceğiz vallaha bak
    Gel sende benim takımımın futbolunu puan farkını eleştir bişey demicem söz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En azından biz haklı sebepler ile geliyoruz bir süreci yaşıyoruz. Lugano , Santos , Niang , Emenike'nin gittiği bir gerçek.

Ha sizde haklısınız bende evimde maç kazanamasam 10 hafta önce şampiyonluk havasına girip son hafta riske atsam bende bahanelere başvururdum yok TFF yok şike yok figüranlık doğal şeyler
    Sanki şimdi şampiyonluk havasında değiliz %90 şampiyonluk ihtimali zaten bizde neyin kafasındasın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Senin kullandığın tabir bütün Galatasaraylılar böyle diyor şeklinde.Benim ne zaman böyle bir şey dediğimi gördün, duydun ?

O zaman sende adam akıllı bunları kim diyorsa ona verirsin cevabını.Bilmem anlatabildim mi ?
    Bunu demediysen üstüne alınmana gerek yok diyenler üstüne alınıyordur zaten

FB yillarca dünya takimi olacagiz diye ugrasiyordu bugün tüm dünyaya isimlerini duyurdular

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ah Furkan Ah! Nasıl saldıracağını bilemedin. Bir dur nefes al

Dediklerini yarın okusan ula ben ne demişim nasıl sallamışım diye bakacaksın

Anons: Lucas Neill vurdu GOL oldu sayın seyirciler (Bknz. #9933)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sanki şimdi şampiyonluk havasında değiliz %90 şampiyonluk ihtimali zaten bizde neyin kafasındasın.
    Ben mantıklı düşünen bi kafadayım da senin %90'ından sonra ne desem boştur diyorum ve susmaya karar veriyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben mantıklı düşünen bi kafadayım da senin %90'ından sonra ne desem boştur diyorum ve susmaya karar veriyorum
    Bu mesajın başından sonra da susmana karar vermene saygı duyarım çok iyi yaparsın. Biraz sakinleş öyle gel.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Corriere Dello Sport: "Türkler kanunlari kendilerine göre düzenlediler. UEFA'nın vereceğı karar merak konusu"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ne haklısı hocam şike yaparken bişey yok yakalandıktan sonra 3 temmuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gerçekten guluyorum yine bazilari galatasaray-fener konusuna çekiyorlar mesaji burasi turk futbolunda sike soruturmasi alani arkadaslar Turk futbolunun temizligini kirliligini konusma alani konuyu baska yerlere çekmeyin

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Almayadan Sonra Yunanistan Futbol Federasyonu , Türkiyenin UEFA Lisansinin Iptal Edilmesini Istedi .

bazı yerlerden duyumlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Guardian: "Fenerbahçe UEFA tarafından Avrupa'dan men ve küme düşme cezasıyla karşılaşabilir".
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Seneye FM'de yer aliriz insallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GS-FB şampiyonluk yarışı niye burada konuşuluyor anlamadım.

Şu davada TFF Türk Futbolu'nu yedi,bitirdi.UEFA gerekli cezayı verecektir.Ayrıca TFF tarafından Aziz Yıldırım'a bir ceza verilmediği için Aziz Yıldırım o karara göre hemen serbest bırakılmalıdır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    gerçekten guluyorum yine bazilari galatasaray-fener konusuna çekiyorlar mesaji burasi turk futbolunda sike soruturmasi alani arkadaslar Turk futbolunun temizligini kirliligini konusma alani konuyu baska yerlere çekmeyin
    fener düştüğü zaman türk futbolu sütten cıkmış ak kasık mı olucak bu zamana kadar tek kırlilik bu yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım 1 oyla cezadan kurtulmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    fener düştüğü zaman türk futbolu sütten cıkmış ak kasık mı olucak bu zamana kadar tek kırlilik bu yani
    aynen öyle en azından örnek olucak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Gibi gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

inşallah türkiye olarak en ağır cezayı alırız da en azından şampiyonlar ligine 5 ingiliz takımı gitme gibi bi şans doğar

Mesaj Yetkileri