1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post

İbrahim Akın , Savcıyı zor durumda bırakmak suçundan 3 yıl men cezası aldı.
    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Edit: Nerden gördün bilmiyorum ama bir TFF'nin sitesine girip PFDK kararlarına baksaydın keşke.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Edit: Nerden gördün bilmiyorum ama bir TFF'nin sitesine girip PFDK kararlarına baksaydın keşke.
    baksada birsey fark etmiyor taraftarlar sitesindeki haberlere gore yorum yapiyor

Uğur Meleke: Şike yoksa Aziz Yıldırım neden yargılanıyor ya da tutuksuz yargılanmıyor? 60 yaşında, şeker hastası. Bir yere kaçacağı da yok.

Uğur Meleke: 1 hafta önce Y Demirören şike sahaya yansımamış diyor. 1 hafta sonra İ Akın ve A Çelebi maça etki etmekten cezalandırılıyor.

Uğur Meleke: Şike sahaya yansımadıysa önceki federasyon neden Fenerbahçe'yi ŞL'ye göndermedi? Ortada çok büyük çelişkiler var.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyunu kuralına göre oynadık , demiştik , Fenerle kimse başa çıkamaz.
    Yorumu da kuralına göre yapsaydın keşke

Her fırsatta adalete söversiniz , gazeteciler , şunlar bunlar diye konuşursunuz , olay sizin lehinize olunca , hemen saldırmaya başlarsınız.
    Sen bi yüzünü yıka gel istersen Adalete, gazetecilere sayan siz değil miydiniz 10 aydır? Gazetecilere saldıran sizin taraftarlarınız değil miydi? Biraz fazla çarpıtmıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yorumu da kuralına göre yapsaydın keşke

Sen bi yüzünü yıka gel istersen Adalete, gazetecilere sayan siz değil miydiniz 10 aydır? Gazetecilere saldıran sizin taraftarlarınız değil miydi? Biraz fazla çarpıtmıyor musun?
    Yorumu kuralına göre yaptım , yapmayanları aynı şekilde uyarırsınız umarım.

Siz bence yüzünüzü yıkayın gelin , yorumun tamamını okusanız , zaten diğer konularda sövdüğünüz adalet , bu konuda işinize geliyor diye susuyorsunuz diyorum , çarpıttığım bir şey yok , bir duş alın öyle okuyun , demek istediğimi anlayıp öyle cevap yazarsınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yorumu kuralına göre yaptım , yapmayanları aynı şekilde uyarırsınız umarım.

Siz bence yüzünüzü yıkayın gelin , yorumun tamamını okusanız , zaten diğer konularda sövdüğünüz adalet , bu konuda işinize geliyor diye susuyorsunuz diyorum , çarpıttığım bir şey yok , bir duş alın öyle okuyun , demek istediğimi anlayıp öyle cevap yazarsınız.
    Uyarmak benim haddime değil, yönetici değilim kaldı ki yorumunda forum kurallarına aykırı bir kelime de yoktu. Yanlış anlaşılma olmuş. Yorumu da kuralına göre yapsaydın keşke derken orada FDT'nin 58/1.maddesini ve PFDK'nın kararını kastettim. İbrahim Akın'ın neden ceza aldığını bile bilmediğin için. Doğru dürüst okuyup araştırmadan ezbere yorum yaptığın için ona dikkat çekmek istedim.

2.paragrafta yazdıklarına ise cevap vermeyeyim istersen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Uyarmak benim haddime değil, yönetici değilim kaldı ki yorumunda forum kurallarına aykırı bir kelime de yoktu. Yanlış anlaşılma olmuş. Yorumu da kuralına göre yapsaydın keşke derken orada FDT'nin 58/1.maddesini ve PFDK'nın kararını kastettim. İbrahim Akın'ın neden ceza aldığını bile bilmediğin için. Doğru dürüst okuyup araştırmadan ezbere yorum yaptığın için ona dikkat çekmek istedim.

2.paragrafta yazdıklarına ise cevap vermeyeyim istersen.

İbrahim Akın'ın neden ceza aldığını biliyorum ama pfdk Allah değil sonuçta , verdiği karara , sorgusuz sualsiz inanayım , bunu kaç kere açıklamam gerekiyor ?

Kalkıp da pfdk , benim dediğim gibi , bunu günah keçisi ilan ettik ondan 3 sene ceza veriyoruz mu diyecekti ?

Ezbere yorum yapmıyorum , ne ceza aldığını biliyorum , cevap verebileceğiniz bir şey varsa buyrun verin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Akın'ın neden ceza aldığını biliyorum ama pfdk Allah değil sonuçta , verdiği karara , sorgusuz sualsiz inanayım , bunu kaç kere açıklamam gerekiyor ?

Kalkıp da pfdk , benim dediğim gibi , bunu günah keçisi ilan ettik ondan 3 sene ceza veriyoruz mu diyecekti ?

Ezbere yorum yapmıyorum , ne ceza aldığını biliyorum , cevap verebileceğiniz bir şey varsa buyrun verin.
    Yaptığın yorumlara ''bence'' kelimesini eklesen o konu bu kadar uzamazdı.Kişilerin kendi görüşlerine göre PFDK'nın bir sürü yanlış kararı veya cezaların orada yazdığından daha farklı bir sebebi var zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaptığın yorumlara ''bence'' kelimesini eklesen o konu bu kadar uzamazdı.Kişilerin kendi görüşlerine göre PFDK'nın bir sürü yanlış kararı veya cezaların orada yazdığından daha farklı bir sebebi var zaten.

Genelde ekliyorum , unutmuşum , benim dediğimden kararı bilmeden yorum yaptığımı çıkarabileceğinizi düşünemedim cidden.

Neyse Fenerbahçe suçlu olsun , olmasın , İbrahim Akın ve bazı kişilerin günah keçisi ilan edildiği ve adaletin olmadığı çok açık , ben adalet istiyorum , adil yargılanma , bu süreç başından sonuna bir fiyasko , adil yargılanma süreciyle kulübüm ceza alsın , düşsün , umurumda değil ama bu sürecin sonunda , böyle komedilerle hiç bir insana , bu şekilde muamele yapılmaz ,ceza verilemez , milyonlarca insanın sevdiği bir kurumla , bu şekilde mücadele edilmez.En başından beri söylediğimizden farklı bir şey söylemiyorum.

Mesaj Yetkileri