1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Telsim Ligi Yapımı

Arrow Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Telsim Ligi Yapımı

Arkadaşlar ne bir türk sitesi ne de yabancı siteler. Varsa yoksa Kıbrıs diyince Rum kesimi yaması var. 2 gündür bu yama yapımıyla uğraşıyorum.Kulüp Logo , Forma , Stad gibi öne çıkan ayarlamalarla uğraşmaktan futbolcuları daha oluşturamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa futbolcuları , bilgilerini beraber yapabiliriz.
    İyi oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yanılmıyorsam @Bursaspor bu yapımla ilgileniyordu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Logo konusunda şuradan faydalanabilirsin. Hiç bilgim yok ligle ilgili, statüsü nasıldır kaç takım vardır ama bu sitenin oldukça geniş bir logo arşivi var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yama devam ediyor, oyuncu girişleri bitmek üzere, KTFF sağ olsun sürekli değişiklik yaptığı için biraz gecikiyoruz ancak tam teşekküllü bir yama olmak üzere.

Ayrıca o bahsi geçen sitede benim sitem.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

İletişime geçtim bu yama olmalı

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Yama devam ediyor, oyuncu girişleri bitmek üzere, KTFF sağ olsun sürekli değişiklik yaptığı için biraz gecikiyoruz ancak tam teşekküllü bir yama olmak üzere.

Ayrıca o bahsi geçen sitede benim sitem.
    Müthiş eline koluna emeğine sağlık diyeyim o zaman Harika bir arşiv oluşturmuşsunuz. Hele kulüplerin eski logoları falan çok hoşuma gitti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yamayla ilgili her şey daha bitmediği için tam olarak bir şeyler yayınlamak istemiyorum ancak yamanın ayrıntısı ile ilgili durumu anlatmak için şunu paylaşayım.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Çok hoş birşeye benziyor. Umarım yakın zamanda çıkar bizde oynarız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Versiyonu 12.2'nin altında olan arkadaşların şu an için oynayabileceğini sanmıyorum en azından alpi1925'e verdiğim beta onda çalışmadı ancak ben de sorunsuz çalıştı.

Versiyonu düşük olan arkadaşlar için ne yapılır, nasıl yapılır bir şeyler bulmaya çalışacağım.

Eğer denemek isteyen olursa beta ile açtığım bir kayıtlı oyunu yükledim, buradan test edebilirsiniz.

http://lh.rs/XAqsFXQNHfmF

Biraz erken bir betadan açılmış bir oyundur, sadece test amaçlıdır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Akşam Eve Gttiğimde Beta'yı Test Edeceğim Sonuçları İletirim Sana Oğuz. İş Paylaşımı Olursa Seve Seve Senle Beraber Varım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Versiyonu 12.2'nin altında olan arkadaşların şu an için oynayabileceğini sanmıyorum en azından alpi1925'e verdiğim beta onda çalışmadı ancak ben de sorunsuz çalıştı.
    Evet 12.1'de çalışmıyor maalesef. Sigames'in çakallığı içinde orjinal almak istemiyorum bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İyi çalışmalar, sigames forumlarına da koyun bu yamayı.

Mesaj Yetkileri