Quote Originally Posted by byariff View Post
İbrahim Akın: Çıkan sonuçlara göre görülüyor ki; günah keçisi ben oldum. Benim üç yıl futbol oynamamam kariyerimin bitmesi anlamına gelir.

İbrahim Akın: Ben şike yapmadım. Etik Kurulu raporunda savcılığa verdiği ifadem dikkate alınmış, mahkemedeki alınmamış.

İbrahim Akın: Şike operasyonunu tek başıma yürütmüş gibi gözüküyorum. Diyelim ki ben bunu yaptım, peki kiminle yaptım bu şikeyi?

İ Akın:Muhataplar suçsuz bulunuyorsa nasıl oluyor da şike yaptığım kabul ediliyor? Şikeyi tek başıma mı yaptım,neden başka kimse yok ortada?

İbrahim Akın: İstanbul BŞB'nin oyuncusuyum, suçlandığım maç Fenerbahçe maçı. Sivasspor yöneticisi ile ne alakam var?

İbrahim Akın: Şike yapıldıysa tek başına mı yapıldı? Sahipsizim, arkamda büyük bir kulüp yok diye mi kurban ediliyor, 3 yıl men ediliyorum?

İbrahim Akın: 28 yaşındayım, kariyerime üç yıl sonra nerede devam edebilirim ki. 10 aydır yaşananların tek sorumlusu ben miyim?

ibrahim akin hakli bu adam tek basinami yapti ? eski mesajlarimdada dedim buyuk adamlari kurtarmak icin kim oldugunu biliyoruz iste boyle kucuk gucsuzleri harciyorlar ibrahim akin serdar kulbilge sekip,ilhan eksioglu vesaire vesaire gibi adamlari harcadilar.
Keşke İbrahim Akın'ın ben şike yapmadım, benim ilk ifademi almışlar sonrakini almamışlar, Sivasspor ile ne alakam var gibi kısımları da koyuya alsaydın. İbrahim Akın doğru söylüyorsa, şike yapmadım diyor, yapmamıştır o zaman.