Haberin gerçekliği olayın gerçekliğini etkilemezki kardeşim,herşey ayan beyan ortada.Haberler sahte olmasaydı eyvallah çekecektin yani.Her habere bu kadar bel bağlarsan...
Haberin gerçekliği olayın gerçekliğini etkilemezki kardeşim,herşey ayan beyan ortada.Haberler sahte olmasaydı eyvallah çekecektin yani.Her habere bu kadar bel bağlarsan...
beyler çok fazla telogol izlemeyin
Bu tip dedikodulara inanman "Uefa, Play-Off'a kadar karar vermezse 1325 yıl men edecek." e inanmandan farklı değil. Hadi anladım Uefa'nın soruşturma açma ve ceza verme yetkisi var yani bana göre az da olsa gerçeklere dayanıyor.
Ama Alman ve Yunan federasyonu bizi şikayet ettiye kalmayın.Yine mail organizasyonları, uefa ban Turkey'ler yapmayın gerçekten komik oluyorsunuz.
He bu arada gerçeklere inanıyormuşsun o olay gerçekse özür de dilerim.
İlk mesajım bu konudaki. Vay be ne kadar ileri görüşlüymüşümSon paragraf hakkındaki görüşüm değişti ama diğerleri aynı...
Bu saatten sonra da ceza falan gelmez. Klüp yöneticisine ceza verip klübe ceza vermeyen tek ülke olarak tarihe geçtik zaten, bu gurur bize yeterUEFA'dan ceza gelir mi bilmiyorum ama kendi kendimize bir işi beceremiyorsak başkasından medet ummayalım boşuna.
Normal ülkelerde şike cezaları birkaç ayda verilir bizim ülkede bir yıl sürer. Haliyle bir yıl boyunca futboldan çok daha farklı şeyler konuştuk artık yeter. Seneye futbol konuşmak istiyorum şike değil. Bu bakımdan şu lanet yılın bitmesine çok sevindim.
sadece şunu deyip gideceğim; türkiye de davaların sonucuna bakılırken yerel mahkemenin verdiği karar mı sonuç oluyor yargıtayın mı ? aynı şekilde pfdk'nın kararı mı tahkimin mi ? Fenerbahçe aleyhine bir şey duymayı verin neler yazsam neler diye kafanızda bin bir kurt dönüyor. daha kesinleşen bir karar yokken ne bu acele ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerli yöneticilerin cezaları kesinleşir ve Fener ceza almazsa diyecek fazla birşey yok.Demek ki kendileri için yapmışlar der konuyu kapatırız.
sadri başkan habertürkde canlı yayında![]()
![]()
morali bozuk olan varsa izlesin
![]()
![]()
![]()
http://www.taraf.com.tr/etik-kurulu-...ike-Raporu.pdf
etik kurulu raporunun tamami galiba.
edit : tamami degil galiba.
Bu güzel oldu. Nerde ne olduğu felan hep yazıyor. Bakalım biraz göz ucuyla şimdilik![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Serdar Kulbilge olayına bakıyorum da baya zevkli gidiyor. Okurken heyecanlanıyor insanKitap haline getirseler keşke
Neyse şaka bi yana ilginç şeyler var baya.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çok fena şeyler var raporlarda.Ama bunlara da bir kılıf uydururlar
Barış Özbek de ajan çıkmışFenere taktik vermiş
![]()
Of of of neler var öyle ilk raporda adamlar sike parasini bile calmislar kendi ceplerine atmislarIlk raporu cok güzel bi sekilde FB'yi kurtarmak icin ayarlamislar helal olsun.
Burada da güzel bi yazi var Borges Blog'dan simdi tüm Gs'liler okur ama FB'liler de göz atsin.
http://devrimderki.blogspot.com/2012...sn-calmak.html
Last edited by meddah : 09.Mayıs.2012 at 08:11 Reason: Kural 8
Sol Taraftaki 1.ci etik kurulu Raporu , Sag Taraftaki 2.ci Etik Kurulu Raporu.
10 Fb - Ibb
11 Ts - Ibb
12 Fb - Ankaragucu
13 Fb - Sivas
![]()
2. rapor gönderilmiş dimi UEFA'ya ? 1. rapordaki kanıtlar 2. raorda kaybolmuşYurdum insanı istedikten sonra herşeyi yapar. Fenerbahçe'miz temizdir,temiz kalacak.Aksine inanan varsa etik kurulu 2. raporunu okusun işte....
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
hey yavrum hey. gör şunları uefa gör.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2. Raporda savunmalar da dinlendi. Kurulda hazirlanan ilk raporun tek tarafli hazirlandigina da dikkat etmemiz gerekiyor. Yargisiz insaf olmamasi icin insanin kendini savunmaya hakki var sonucta. Ama eminim islerine oyle geldigi icin sadece 1.raporu dikkate alacaktir bircok kisi.
hala tahrik de tahrik demeyin. bundan sonra süreç bitene kadar Fenerbahçe'liyim arkadaş. var mı itirazı olan.o yüzden de fenerbahçe'miz diyeceğim. kurallarda bunun yasak oldugu da yazmadıgına göre boş boş saldırmayın.profili düznleme olsa imzayı falan da değişeceğim ama yok şu anda
fenerbahçe'miz 1. etik kurulunda savunmasız olarak hazırlanan raporda suçlu gibi göründü ama sonra savunmalarda tüm bilgi ve belgelerin sahte oldugu anlaşıldı ve temize çıktık. fenerbahçe'mizle kimse başa çıkamaz
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Keşke 1. Etik kurulu raporunu gönderseydik. Tüm belgelerin 3te 1ini baz alarak hazırlanmış içinde savunmadan veya sanık lehine bılgı olmayan, ortaçağ zihniyetinin temel prensipleri üzerine inşa edilmiş bir rapor. Keşke onu kabullenip gönderseydik de adamlar görünenın aksine aslında bizım hala ne kadar geri kalmış cahil bir toplum olduğumuzu tekrar görseydi.
...
Bu kararları tek tek okumak lazım çok ilginç şeyler var sadece ilk maddeye bakabildim, herşey yazıyor ardından yeterli delil bulunamadı diyor. Sanırım şike yapmanın delilini 2 tarafta telefonda açık açık söylemesi gerekiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2'ci etik kurulu raporundan sonra dedimki bu is kesinlikle siyasi![]()
lucas ne art niyetli adamsın arkadaşım sen ? şike yok deniyorsa yoktur. neyi ispat etmeye çalışıyorsun sen? ayıptır ,günahtır,sahada o kadar ter döktü geçen sezon Fenerbahçe'mizin oyuncuları. lütfen!
Telefon görüşmesi şöyle olsa "tamam,şike var" dicez ama böyle değil ki!
X kişi: Kardeş bu hafta maçı için şike yapacağız,sizin TR...... iban nolu hesabınıza kulübün TR.... iban nolu hesabından ..... € para aktaracağız. Ne dersiniz ?
Y Kişi: Tamamdır. Kabul ediyoruz.
Ama bu durumda bile kurumları bağlayamayız.Onun için de X kişinin telde 1 cümlesi daha lazım;
X Kişi: Bu arada beni kulüp adına bu işi yapmakla görevlendirdiler. Faks numaranızı verin de size görevlendrme belgesini fakslayalım.
işte ancak bu durumda şike yapılmıştır ve kurumu da bağlar diyebiliriz. Ama faks çekilen belgenin aslının da ortaya çıkması lazım.
Last edited by meddah : 09.Mayıs.2012 at 21:03 Reason: Kural 8
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/platini.../449129/5/SporPlatini'den Galatasaray'a güvence
Galatasaray, yönetici Adnan Öztürk aracılığıyla Platini'ye kaygısını bildirdi. UEFA Başkanı, "Korkmanıza gerek yok. Soruşturmada G.Saray'ın adı bile geçmedi. Çok rahat olun" cevabı verdi.
Takvim’in haberine göre, PFDK'nın şike kararını açıklamasından sonra UEFA'nın Türk takımlarına ceza vermesinden korkan Galatasaray yönetimi, UEFA Başkanı Platini ile temasa geçti. Sarı-kırmızılı kulüpte ikinci başkan olarak görev yapan Adnan Öztürk, Platini ile bir görüşme yaparak, "Galatasaray olarak şike soruşturmasıyla en ufak bir ilgimiz yok. Ancak PFDK'nın aldığı kararlardan sonra Türk takımlarının önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamamasından ciddi biçimde endişe duyuyoruz. Böyle bir karar alındığı takdirde hiçbir suçumuz olmadığı halde biz de mağdur duruma düşeceğiz. Bu da bizi kulüp olarak hem üzüyor hem de düşündürüyor. Bu konuda sizi bilgilendirmek istedik" ifadesini kullandı.
Cezayı hak eden alır
Öztürk'ün bu sözleri karşısında Platini'nin, "Sizin bu olayla bir bağlantınız yok. Endişe duymanıza ve korkmanıza bir gerek yok. Galatasaray'ın soruşturmada adı bile geçmedi. UEFA Başkanı olarak size bu konuda güvence veriyorum. Biz her konuda adaletli bir kuruluşuz. Sadece cezayı hak edenlere veririz. O nedenle içiniz rahat olsun. Eğer birilerine ceza vereceksek bu takım Galatasaray olmayacak" dediği öğrenildi.
Gelişmeleri çok yakından takip ediyor
UEFA Başkanı Platini Türkiye'deki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Şu anda sessiz kalan Fransız başkanın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le kısa sürede bir araya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.