RTE'nin bi lafi vardi " Trabzonspor sampiyon olduda bizmi yapmadik"
Devletin adayi Yildirim Demiroren, gorevini yapmistir.
RTE'nin bi lafi vardi " Trabzonspor sampiyon olduda bizmi yapmadik"
Devletin adayi Yildirim Demiroren, gorevini yapmistir.
Bu konuya bir şey yazmayacaktım da bunu görünce dayanamadım.
Nasreddin Hoca stayla, 3 Temmuz'un siyasi olduğuna inanmıyorsun da Demirören'in siyasi olduğuna mı inanıyorsun diye sorarımBen İLK GÜNden beri durduğum noktadayım o yüzden içim rahat.
Bu en başından beri siyasi operasyondu. Aziz Yıldırım devrilebilseydi ve "makul" yönetim göreve gelseydi hepsi ama hepsi gündemden düşecekti. Emin ol Fenerbahçe'ye yine bir şey olmayacaktı HATTA Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecektik. Bunu MAA başta olmak üzere Baransu ve ROK gibi tetikçiler de söylüyor. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'liler direndi. En sonunda siyasi erk duruma el attı. Dediğin gibi Demirören geldi. Kurallara uygun olmayan, değeri bir kağıt parçasından farklı olmayan raporlar, yine çelişkilerle dolu bir raporla değiştirilidi ve bu konu kapatıldı(!).. Göreceksiniz UEFA'dan ceza filan da gelmeyecek. Siyaset hala futbolu biçimlendirmeye devam ediyor. Bunu söylememek ayıp olur.
Her şeyin ilacı zaman sözü çok sıkıcı biliyorum ama ben Zamana bırakıyorum. Bir gün yapılan siyasi darbeler gibi, 28 Şubat gibi nice siyasi cinayetler gibi biz de bu operasyonun arkasındaki "temiz eli" birlikte göreceğiz, dönen oyunları göreceğiz.
Size iyi eğlenceler diliyorum, burada adalet bekçiliği yapmaya devam edin. UEFA'dan ceza gelirse haberdar edin, beraber üzülelim![]()