Benim yerime , futbolu seven ve futbol izlemeyi seven binlerce insanın yaşadığı bu sürecin sorumlularını yargılamayı hiç düşündün mü? Bizim sinirlerimizle oynamayı da geçtim, gözümüze baka baka olayları ört bas etmeye çalışanları sorgulasanıza bana laf edeceğinize. Tek bildiğiniz kaldıramadığınız bir yorum gördüğünüzde kişisel saldırıya başvurmak, msn de küfür ya da hakaret etmek ya da diğer yollarla hıncınızı almak. Sizlerin tahrik unsuru,hakaret ya da küfür gördüğü mesajları iletmeniz için bir buton hazırlanmış zaten forumda. dilediğiniz mesajımı rapor edebilirsiniz. Sanırım bu mesajla 342 olmuş, dilerseniz 342'sini de rapor edin yöneticilere.Eğer bir kural ihlali varsa zaten gereğini fazlasıyla yapacaktır yöneticiler.
Kişisel tartışmalara girmemeye özen gösterdikçe oraya çekmeye çalışıyorsunuz. Fenerbahçe ya da X kulüp fark etmez. Bizi futboldan sogutanların hepsi cezalandırılmalı diyoruz. Sürecin başından beri ülke futbolunun itibari,ekonomisi derken olaylar buralara geldi. Artık yapacak birşey de kalmadı gibi aslında ama hala yazıyoruz işte

Alıntılı Yanıtla