Quote Originally Posted by görkemm View Post
an itibariyle tarihe tanıklık ediyoruz utandırma bizi
Teşekkürler kardeşim kariyerin doruk noktalarını yaşıyoruz.

Quote Originally Posted by xRa View Post
NAZAR DEĞMESİN . süper gidiyorsun ama biraz ofansif oynasan daha rahat sonuca gidersin diye dusunuyorum
Çok Teşekkürler Ofansif oynamayı bende arzuluyorum ama sağlam defansım yok yani defans hattı istediğim gibi bir türlü oturmadı bu yüzden takım halinde savunma yapıyoruz.Ama Süper Ligde ki Anadolu takımlarına karşı ofansif bir oyun sergiliyoruz skorlardan da belli oluyordur.

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
Kariyerini yeni gördüm 5dakika bakayım dedim 1saatten fazla oldu tek tek okudum tüm yazılarını gercekten mükemmel bir kariyer tebrik ederim. genc ve ucuz oyuncu bulmakta cok iyisin gercekten ancak son sezon sanırım bu işi bırakmıs gibisin. maliyeti yüksek oyuncular almaya baslamıssın ssanıırm bu şampiyonlar ligi icin yaptıgın birsey umarım bu sezonda ligde sampiyon olursun ve şampiyonlar liginde en kötü çeyrek final bekliyorum senden.
başarılarının devamını diliyorum mükemmel kariyerini ilgiyle takip edecegim bundan sonra bol şans..
Cm 01/02 den beri oynarım bu oyunun en büyük zevki hiç şüphesiz ucuz oyuncuları keşfedip büyük takımlara astronomik bedeller ile satmaktır.Takım gelişiyor hedefler değişiyor UEFA kupasında yarı final gördükten sonra artık ciddi anlamda takıma fayda sağlayacak oyuncular kazandırmak istedim ama açık konuşacağım istediğim oyuncuları da getiremedim bir kaç gereksiz transferim oldu. Msomi defansta ki mesela 40 bin $ aldık 4 milyon $ verip aldıgımız Yoau'dan daha iyi gibi geçen sene bir çok maça çıkan genç oyuncuları kiralamak zorunda kaldık kadro çok şişti çok maliyetli olmaya başladı bütçe her ay açık vermeye başladı ama Mokoena,Savaş Alemdar,Ali Akar,Sawadogo ve Coronel Sezon sonu büyük ihtimak daha büyük bir kulübe gitmek isteyecekler. Kariyerimi takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim umarım görselliği beğenmişsinizdir.
Sağlıcakla kalın.

Quote Originally Posted by Crisx1907 View Post
Kariyerini zevkle baştan sona okudum hocam gerçekten Coronel muazzam bir adam Sefa Yılmaz'ın profilini paylaşabilir misin memnun musun bir de Sefa'dan ?
Coronel çok iyi bir oyuncu fakat çok pis bir manajeri var dolandırdı bizi artık 15-16 getirene vereceğiz hemen çok zarar ettik Palermo-Malaga-River izliyor inşallah satacağız kariyerimi takip ettiğin için teşekkür ederim.

Sefa iyi bir oyuncu ben düzenli olarak oynatamıyorum çünkü diğer oyuncularım daha formda takıma alışmasını bekleyemedim şuan yedek olarak kullanıyoruz ama Milli takımda gayet iyi bir oyuncu.Kariyerimi takip ettiğin için teşekkür ederim.