@Engin Albayrak
Beşiktaş ile anlaşamayan Sivok cumartesi ülkesine dönüyor. Yönetim 900 bin euro verdi. Sivok ise 1.2 milyon euro istedi ama anlaşma olamadı!
İyi olmuş. 2 kuruşun hesabını yapan oyuncu zaten barınmasın kulüpte.
FM Gazetesi
Sivok gitsin zaten. GeLecek yıL Egemen, Toraman ve Ersan üçLüsü Lig de bize yeter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aman abi bana Toraman deme, doğru düzgün 1 pas veremeyen stoper olur mu ? Her pası rakibe gidiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yonetim artık böyle davranmalı. Egemen ersan ikilisi oynar ve yedekler için bir çok genc oyuncularımız var atinc, Sezer, Furkan..
Ersan sakatlıktan sonra o parlayan Ersan' dan çok uzak bir görünüm çiziyordu. Umarım bu sezon düzelir.
Football is simple,but Football Manager is not
Sivok'un gitmesini hiç istemezdim. Sivok gidecekse, yerine yabancı stoper alınmasına karşıyım, bonservissiz alınmayacaksa. Yeter şu stoperlere bir dünya para verip sonra da hepsini yolladığımız. Diatta, Gordon, Zapo şimdi de Sivok. Gerçi hepsinin zamanında Y.D. vardı.
Toraman yedeğin yedeği olur anca seneye. Egemen-Ersan ikilisinin alternatifi Atınç-Sezer ikilisi olmalı.
Eğer doğruysa 300 bin için Sivok gözden çıkarılmasaydı iyiydi sanki.Neyse hayırlısı olsun.
So what?
Saike
Düz hesap 1 milyon euroya yuvarlasalardı işte. Ne şiş yanardı ne kebap.Holosko'nun 2 milyon euro aldığı bir takımda, Sivok'a o para çok değildi. Neyse, giderse yolu açık olsun. Ne yapalım?
Şöyle bir şey var Görkem.Geldiğinden beri adam 800 bin garanti paraya oynuyor.Onun döneminde ne adamlara ne paralar verildi,sesini çıkartmadı hiç.(basında görmedik en azından) Misal yarım sezon oynayan Ersan 1.2 milyon garanti paraya oynuyor.Bu yüzden o parayı istemesi sıkıntı değil kesinlikle.Maddi durumumuzdan dolayı yönetimin vermemesine de bir şey diyemiyorum.Kemerleri sıkmaya bir yerden başlamamız gerekiyor.Eğer ayrılırsa yerini doldurabiliriz inşallah Sivok'un.Her ne kadar hataları olsa da ligimiz için iyi bir stoper Sivok.
So what?
Saike
Aynen öyle Şemsi. Bir de benim anlamadığım, önümüzdeki sezon tavan fiyat 1.500.000 euro olacakken, Sivok'a neredeyse hiç zam yapılmaması da garip geldi bana. 800.000'den 900.000'e çıkarmak şaka gibi.
Evet diğerlerine oranla haketmiyor o parayı ama "diğerlerine göre". Mesela Ersan'ın o parayı alması saçma. Sivok'un şu an aldığı paradan çok daha azını alması gerekiyor ki Sivok'un aldığı para o zaman doğru görünürdü. Takımdaki maaş değerleri o kadar dengesiz ve savruk ki biz bile yanılıyoruz doğru mu değil mi diye. Yani bunlardan yola çıkarak söylediklerine şu şekilde cevap vereyim, Sivok hakettiği parayı alıyor, Ersan vs gibiler ise hakettiğinden fazlasını alıyor.
FM Gazetesi
Zico beşiktaş'a gelecek olmasın sakın eksisözlükte böyle bir şey okudum. Umarım gerçek değildir,bizim ulan zico![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daum da boşa çıkmış![]()
Daum boştaysa bence beşiktaş getirsin temiz iş olur. Her türlü kadroyu bu ligde şampiyonluğa oynatır Daum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tayfur istifayı bassa da Bilic gelse. Hadi be Tayfur...
Steam ID: fotosuki
biliç gelicek
Daum ve Zico'nun geleceğini sanmıyorum. Zico'yu tercih ederdim ikisinden biri gelecekse ama; Bilic veya Samet Aybaba'nın Beşiktaş Teknik Direktörü olacağını düşünüyorum önümüzdeki sezon.
Tayfur ya kendi gider ya da yönetimce yollanır. Kalmaz artık bence, kalmamalı da.
Küçülme olacaksa yani küçülme rahatsız edici bir kelime olabilir har vurup harman savurmadan daha ucuz bir kadro kurulacaksa, ülkeyi tanıyan bir hoca daha iyi olur ama Bilic'de çok karizmatik bir adam yahu. Bana sorsalar 3 büyüklerden birinin başkanı olsam ve küçülme politikası izleyeceğiz deseler ya Daum'u getiririm. Onun da fenerbahçe'den aldığı maaştan sonra maaşı çok yüksek olur herhalde. Ya da ki ilk tercihimdir Orduspor'da çalışıp hem bayağı başarılı olup hem de ülkeyi tanıma fırsatı yakalayan Cuper'i getiririm.
Bence ortalamanın altında bir kadroyla bir takımı şampiyonluğa oynayatacak tek adam Lucescu'dur ama onu getirmekte mümkün değil artık. Oğlunu da çok başarılı buluyorum. Razvan Lucescu iyi bir tercih olabilir BJK için.
turk hoca lazim takimi taniyan oda riza çalimbay yada denizli.
Bence de Denizli Beşiktaş'a iyi gelebilir.
Sivok mükemmel haber oldu, attığı goller olmasa ön planda olurmuydu acaba bu kadar. Sivok cidden iyi bir stoper değil. Sadece bu sene Beşiktaş'ın yediği golleri bi izleyin youtubedan filan. Tamam takım olarak yardım edilmiyor filan ama senin tuttuğun adamı bide gidip Ernst fiilan da mı tutsun. Ayrıca yediğimiz duran toplarda da izleyin, kaleci hatalı çıkış yapıyor belki ama tuttuğu adama top gelmese bile adamını kaçırıyor, hamlesinin zamanlamasını tutturamıyor, ofsayt taktiğini baltalıyor. O bu hataları yapacağına yerli olan Toroman yapsın yada Sezen, Atınç yapsın daha iyi.
Beşiktaş değil Bilic Tayfurdan 1 kuruş fazla alan hocayı getirmesin başa. Ne gerek var ki. Tayfurun yabancı versiyonu olan Carvalhal ile gruplardan çıkıp tur atlayabildi şu performansı kötü olan takım. Carvalhal'in tek artısı kulübede hareketliydi, bazen oyuncu değiştirmeyi unutsa da. Şimdi yeni gelecek hoca Avrupa'da kupa mı kazandırabilecek.
eto'o bitmiş.
Ben anlamıyorum, insanlar o kadar Rijkaard,Schuster,Aragones tecrübesi yaşadı hala yabancı hocadan medet umuyorlar. Şuan açık ara şampiyonluğa oynayan 2 takımın da hocası Türk. Bu ülkede sistem futbolu oynanmadığı için müthiş taktisyenleri de getirseniz takımın ruhundan, ülke futbolunun özelliklerinden anlamıyorsa başarılı olamaz. Bana kalırsa Tayfur hoca ile en azından yerli bi hoca devam ederdim.
Beşiktaş'ta yerli hoca tutmaz. Bu camianın en büyük değerlerinden Rıza, Ertuğrul ve Tayfur denendi onlar bile olmadı. Bu söylediğim G.Saray için de geçerli. Fatih Terim harici hiçbir Türk teknik adam kolay kolay çalıştıramaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"