1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by physicist87
    Lugano için bi arkadaş videolarını izledim,topu oyuna sokamıyor demiş.Bu doğrumu yahu?Doğruysa hiç alınmasın,bize zaten topu oyuna iyi sokabilecek bir defans oyuncusu lazım,eğer oyuna yön verecek meziyetlere sahipse Lugano buyursun gelsin,başımızın üstünde yeri var...
    Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.

__________________________________________________ _______________

Fenerbahçe’nin Hollanda kampında Nicolas Anelka’nın sürpriz bir şekilde ayrılmak istediğini açıklaması, sarı-lacivertli yönetimin transfer çalışmalarını yoğunlaştırmasına neden oldu.

İlk etapta menajer Celalettin Bilgiç aracılığıyla İtalya pazarına yönelen Fenerbahçe, burada Appiah’ın transferi nedeniyle iyi ilişkiler kurduğu Juventus kulübüyle görüştü. Sarı-lacivertli yönetimin Zlatan İbrahimoviç talebine İtalyan yöneticiler ‘Kiralık’ şartıyla sıcak yaklaştı. Boşnak asıllı İsveçli futbolcuyu ikinci ligde oynatmanın kendilerine külfet getireceğine inanan Juventus yönetimi, ‘’Seri A’ya yükseldiğimiz takdirde geri almak koşulu ile İbrahimoviç’i transfer edebilirsiniz’’ dedi.

Bunun üzerine golcü futbolcuyla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, İbrahimoviç’i 2 milyon Euro’ya ikna etti. Sarı lacivertli kulüp, bu ücretin üçte birini peşin olarak ödeyecek. İstanbul’u her zaman çok merak ettiğini söyleyen Zlatan İbrahimoviç, ‘’Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum’’ dedi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknik adamı Zico’nun bu transfere onay vermesi halinde, Fenerbahçe yönetiminin bu transferi bitirecek.

Akşam

Bu habere gülünür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by Andriy
    Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.

İnşallah ya...Fenerbahçe bu transferde de yaş tahtaya basmasın da.Anelka'yı da gönderecekse bir an önce göndersinler.Ooo ligler başlayacak bizim transferler hala yok,bu adamlar ne zaman takıma gelecekler,ne zaman uyum sürecini atlatıp yararlı olacaklar bilemem,hele bi de 100. yılımız,ellerini çabuk tutsalar hiç fana olmayacak
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri