Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?
Pittbul'a karşı alayına Kangal !Buraya Melo konunca biz Sabır Allah ya sabır demiyoruz ne hoşunuza gitmedi acaba ? Galibiyet sevincini koymak tahrik mi ? Kusura bakmayın burası TT Arena degil galibiyet sevincini hakaret etmeden her şekilde yaşarız.Melo yapınca anı yaşıyorsunuz biz yapınca niye sezon sonu bekleniyor ?Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.