Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ligtv bir kez daha tarafli yayincilik oldugunu gosterdi Stattan canli yayin vermediler yaziklar olsun resmen ayip ayip !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kupayı ne zaman kaldırıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a tebrikler. Oyuncularımıza helal olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kupayı kaldıralım be artık şurada Tertemiz 18

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ligtv bir kez daha tarafli yayincilik oldugunu gosterdi Stattan canli yayin vermediler yaziklar olsun resmen ayip ayip !
    Lig TV gerçekten yayıncılıkta taraflı davranıyor. Açıkçası Fenerbahçeli arkadaşlarımız üzülüyor ve biz kaybetsek biz üzülecektik. Bu çok normal ama stadta olanları gizleyerek kime yaranmaya çalışıyorsun.

Açıkçası sahaya atılan koltukları izlemekten zevk almıyorum ama takımımın sevincini görmemi neden engelliyorlar.

İşin ilginç tarafı sahada olanları gösterirken Şansal abimiz "Nihat Özdemir'in kutlamasını göster, göster" diye talimat veriyor. Ee elbette Nihat Özdemir kutlayarak büyüklük göstermiştir ama sabaha kadar bunu mu vereceksin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gostermesinler zaten Arif, rezillikleri mi izleyecegiz. Halki tahrikten oteye gitmez bunlar. Yabanci TV leri gormuyor musunuz? Hic bir olumsuzlugu yansitmiyorlar ekrana, sahaya biri girse kesinlikle goremezsin o adami. Taskinligi kimler yaptiysa alir cezasini olur biter. Gerilim arayacaginiza sampiyonlugun keyfini yasayin.

Su durumda zaten toren yoktur, oldugu vakit gostericeklerdir tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Galatasaray
    Cüneyt Çakır çok iyi bir hakemsin ama Türkiye içinde nasıl bu kadar kötü olursun aklım almıyor. Dia'nın kırmızı kart pozisyonuna sebep olan faulu ancak Fatih Terim çalabilirdi. Bu pozisyonun hatası yüzünden yaşadığı boşluğu alakasız bir şekilde Ujfalujiyi oyundan atarak tamamladı. Oyun o kadar durdu ki Yemin ediyorum futbol adına hiç bir şey izleyemedik. Buna rağmen net bir kaç pozisyon bulduk ama atamadık. Sakat oyuncularda bunca yaşanan olayın tuzu biberi oldu. Ne diyelim sağlık olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

semihkaya26 ‏ @semihkaya_26
    Butun sozon boyunca bana kufur eden fenerbahceliler bu kupa size gelsin

Semih napmış ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi olan hak eden kazandı.Başka birşey yok.Önce kupamızı kaldıralım Kadıköy'de.Sonra kutlamalar kutlamalar.İlahi adaleti yazmıştım diğer maçta.İlahi adalet gerçekleşti.Bu arada TT Arena da kutlama var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Gostermesinler zaten Arif, rezillikleri mi izleyecegiz. Halki tahrikten oteye gitmez bunlar. Yabanci TV leri gormuyor musunuz? Hic bir olumsuzlugu yansitmiyorlar ekrana, sahaya biri girse kesinlikle goremezsin o adami. Taskinligi kimler yaptiysa alir cezasini olur biter. Gerilim arayacaginiza sampiyonlugun keyfini yasayin.

Su durumda zaten toren yoktur, oldugu vakit gostericeklerdir tabii.
    hayir abi o anda sahada hic birsey yoktu tamam mesaleler falan vardi ama sahaya taraftar vs girmedi o anda sonrada ligtv reklama aldi benim sitemim ona

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi cüneyt çakırın bi yanlışı yok o pozisyonda yan hakem foul veriyor orda ve 2. sarısıda doğru urfanın da 2. sarısı doğru bu arada engin hariç tüm gs li futbolcuları tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tebrikler Galatasaray
    Cüneyt Çakır çok iyi bir hakemsin ama Türkiye içinde nasıl bu kadar kötü olursun aklım almıyor. Dia'nın kırmızı kart pozisyonuna sebep olan faulu ancak Fatih Terim çalabilirdi. Bu pozisyonun hatası yüzünden yaşadığı boşluğu alakasız bir şekilde Ujfalujiyi oyundan atarak tamamladı. Oyun o kadar durdu ki Yemin ediyorum futbol adına hiç bir şey izleyemedik. Buna rağmen net bir kaç pozisyon bulduk ama atamadık. Sakat oyuncularda bunca yaşanan olayın tuzu biberi oldu. Ne diyelim sağlık olsun.
    Dia da hic suc yok yani, yapmayin abiler. Yanlis karar veriyorsa da hakem topa mi vurmali illa, maci bozan adam Diadir. Benim sahsi gorusum bu. Kirmiziyi gordu ve takim o dakkada 180 derece ters dondu. Sinirler gerildi. O kadar gereksizdi ki o cikisi Dianin. Cuneyt Cakir cok da kotu yonetmedi bence, igneyi kendimize batiralim biraz.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

çok sağlam olmayan bi defansı olmayan, yaratıcılığı fm tabiriyle 6-7 olan orta alan oyuncuları ile buraya kadarmış hepsini tebrik ediyorum

galatasarayı tekrardan tebrik ediyorum hakketiler...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin attığı golde hakemin bir hatalı kararı yoktu. Kaleciye vurman ya da başka bir şey yapmana gerek yoktur. Engellemen bile fauldür.

Top elden çıksa bile kalecinin kontrolündedir. Vuruşu gerçekleştirmeden yapılan her türlü müdahale fauldur.

Dia'nın pozisyonunda ise ben hatalı bir karar verdiğini düşünüyorum. Faul yoktu. Verdiği kart doğruydu ama neticede oyuncuyu sinirlendirirsen kırmızı görmesine neden olursun.

Bununla beraber iki takımında ciddi yerlerdeki ataklarını faul çalarak durdurdu. Avrupa da olsa avantaja bırakırdı.

Neden? Çünkü Avrupa'da kötü bir maç yönetirse bir daha maç alamaz. Türkiye'de elit hakem olması nedeniyle her türlü maç alır. Adamda akıllı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Felipe Melo : Hahahahahahahahahahahahahahahah

2 kere böyle twit attı Pitbull yapsana Melooo

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adamsin Engin.

Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon taraftarina terorist damgasi vuranlara gelsin bu goruntuler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Polis biber gazı falan sıkıyormuş.Çıkın gidin işte amaçları nedir bunların anlamıyorum.Gururunuza yediremiyorsanız gelmeyin maça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamsin Engin.

Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.
    Güzel konuşmuş Engin. Semih biraz ders alsa aslında bu yaşta rakibe saygısızlığa devam etmese.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her sezon stadı yakmak gelenek oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Polis biber gazı falan sıkıyormuş.Çıkın gidin işte amaçları nedir bunların anlamıyorum.Gururunuza yediremiyorsanız gelmeyin maça.
    Galatasaray'a en ufak tepki yok olay polisle sen niye bu kadar sinirlendin anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sanırım olay gurura yedirememe değil orda polise tepki gelmiş

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fatih Terim beraberliğe gitmiyoruz demişti ama gördük ne için geldiğini çirkeflik, hakem faktörü maçı mahfetti.

Dia'nın pozisyonunun başında ben pek bişey göremiyorum, ordaki faul bi kere yanlış bu kadar çirkeflik yapılan bir mücadelede +5 verilmesi ayrı bir komedi Baroş tek başına o 5 dakikayı yapıyor zaten kafadan Engin,Baroş,Melo,Ujfa hariç diğer Galatasaraylı oyuncuları tebrik ederim.Özellikle Muslere harika bir kaleci ve bunun yanında çok beğendim birisi tebrik ederim onu...

Belki şampiyon olmadık ama buraya kadar getiren Fenerbahçemi ayrı tebrik ediyorum, 90 dakika nasıl çirkeflik yapılır bunu öğrendik Galatasaraylı oyuncular sayesinde

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ahaha soyunma odasına bağlandılar GS TV'de.Küfürlü tezahüratlar havada uçuşuyor

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Fatih Terim beraberliğe gitmiyoruz demişti ama gördük ne için geldiğini çirkeflik, hakem faktörü maçı mahfetti.

Dia'nın pozisyonunun başında ben pek bişey göremiyorum, ordaki faul bi kere yanlış bu kadar çirkeflik yapılan bir mücadelede +5 verilmesi ayrı bir komedi Baroş tek başına o 5 dakikayı yapıyor zaten kafadan Engin,Baroş,Melo,Ujfa hariç diğer Galatasaraylı oyuncuları tebrik ederim.Özellikle Muslere harika bir kaleci ve bunun yanında çok beğendim birisi tebrik ederim onu...

Belki şampiyon olmadık ama buraya kadar getiren Fenerbahçemi ayrı tebrik ediyorum, 90 dakika nasıl çirkeflik yapılır bunu öğrendik Galatasaraylı oyuncular sayesinde
    Abartmayın Emre B. kaç tane bedavadan faul aldı sayamadım. Bizimkilerde aldı ama hakemden her pozisyona direk çaldı faulu, sarılar kırmızılar havada uçuştu.

Baros konusuna hiç girmeyeyim bende nefret ediyorum öyle kendini yere atmasından.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bohohohoyt

Tebrik etmeyip hala çirkeflik falan diyenler bence artık kabuklarına çekilsinler

Fener gol gol gol
    2 Kupa Gidiyor !!!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan stadın dışında tam bir kaos var, Emniyet 3 Temmuzdan beri terör örgütü muamalesi yaptığı bu taraftarla yine çatışıyor. Yazıklar olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

abi yapmayın yav böyle.
    3 maç boyunca tek kale oynayan bizdik.Sizden öğrendik bu sefer biz yattık.Boynuzda kulağı geçermiş çok iyi yattık

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu taraftar niye beraberliğe seviniyor

Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri