Ligtv bir kez daha tarafli yayincilik oldugunu gosterdiStattan canli yayin vermediler yaziklar olsun resmen ayip ayip !
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Ligtv bir kez daha tarafli yayincilik oldugunu gosterdiStattan canli yayin vermediler yaziklar olsun resmen ayip ayip !
Kupayı ne zaman kaldırıyoruz![]()
Galatasaray'a tebrikler. Oyuncularımıza helal olsun.
Kupayı kaldıralım be artık şuradaTertemiz 18
Lig TV gerçekten yayıncılıkta taraflı davranıyor. Açıkçası Fenerbahçeli arkadaşlarımız üzülüyor ve biz kaybetsek biz üzülecektik. Bu çok normal ama stadta olanları gizleyerek kime yaranmaya çalışıyorsun.
Açıkçası sahaya atılan koltukları izlemekten zevk almıyorum ama takımımın sevincini görmemi neden engelliyorlar.
İşin ilginç tarafı sahada olanları gösterirken Şansal abimiz "Nihat Özdemir'in kutlamasını göster, göster" diye talimat veriyor. Ee elbette Nihat Özdemir kutlayarak büyüklük göstermiştir ama sabaha kadar bunu mu vereceksin.
Gostermesinler zaten Arif, rezillikleri mi izleyecegiz. Halki tahrikten oteye gitmez bunlar. Yabanci TV leri gormuyor musunuz? Hic bir olumsuzlugu yansitmiyorlar ekrana, sahaya biri girse kesinlikle goremezsin o adami. Taskinligi kimler yaptiysa alir cezasini olur biter. Gerilim arayacaginiza sampiyonlugun keyfini yasayin.
Su durumda zaten toren yoktur, oldugu vakit gostericeklerdir tabii.
Tebrikler Galatasaray
Cüneyt Çakır çok iyi bir hakemsin ama Türkiye içinde nasıl bu kadar kötü olursun aklım almıyor. Dia'nın kırmızı kart pozisyonuna sebep olan faulu ancak Fatih Terim çalabilirdi. Bu pozisyonun hatası yüzünden yaşadığı boşluğu alakasız bir şekilde Ujfalujiyi oyundan atarak tamamladı. Oyun o kadar durdu ki Yemin ediyorum futbol adına hiç bir şey izleyemedik. Buna rağmen net bir kaç pozisyon bulduk ama atamadık. Sakat oyuncularda bunca yaşanan olayın tuzu biberi oldu. Ne diyelim sağlık olsun.
...
semihkaya26 @semihkaya_26
Butun sozon boyunca bana kufur eden fenerbahceliler bu kupa size gelsin
Semih napmış ya![]()
İyi olan hak eden kazandı.Başka birşey yok.Önce kupamızı kaldıralım Kadıköy'de.Sonra kutlamalar kutlamalar.İlahi adaleti yazmıştım diğer maçta.İlahi adalet gerçekleşti.Bu arada TT Arena da kutlama var mı?
abi cüneyt çakırın bi yanlışı yok o pozisyonda yan hakem foul veriyor orda ve 2. sarısıda doğru urfanın da 2. sarısı doğru bu arada engin hariç tüm gs li futbolcuları tebrik ederim
Dia da hic suc yok yani, yapmayin abiler. Yanlis karar veriyorsa da hakem topa mi vurmali illa, maci bozan adam Diadir. Benim sahsi gorusum bu. Kirmiziyi gordu ve takim o dakkada 180 derece ters dondu. Sinirler gerildi. O kadar gereksizdi ki o cikisi Dianin. Cuneyt Cakir cok da kotu yonetmedi bence, igneyi kendimize batiralim biraz.
çok sağlam olmayan bi defansı olmayan, yaratıcılığı fm tabiriyle 6-7 olan orta alan oyuncuları ile buraya kadarmış hepsini tebrik ediyorum
galatasarayı tekrardan tebrik ediyorum hakketiler...
Fenerbahçe'nin attığı golde hakemin bir hatalı kararı yoktu. Kaleciye vurman ya da başka bir şey yapmana gerek yoktur. Engellemen bile fauldür.
Top elden çıksa bile kalecinin kontrolündedir. Vuruşu gerçekleştirmeden yapılan her türlü müdahale fauldur.
Dia'nın pozisyonunda ise ben hatalı bir karar verdiğini düşünüyorum. Faul yoktu. Verdiği kart doğruydu ama neticede oyuncuyu sinirlendirirsen kırmızı görmesine neden olursun.
Bununla beraber iki takımında ciddi yerlerdeki ataklarını faul çalarak durdurdu. Avrupa da olsa avantaja bırakırdı.
Neden? Çünkü Avrupa'da kötü bir maç yönetirse bir daha maç alamaz. Türkiye'de elit hakem olması nedeniyle her türlü maç alır. Adamda akıllı.
Felipe Melo : Hahahahahahahahahahahahahahahah
2 kere böyle twit attıPitbull yapsana Melooo
![]()
Adamsin Engin.
Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.
Trabzon taraftarina terorist damgasi vuranlara gelsin bu goruntuler.
Polis biber gazı falan sıkıyormuş.Çıkın gidin işte amaçları nedir bunların anlamıyorum.Gururunuza yediremiyorsanız gelmeyin maça.
Her sezon stadı yakmak gelenek oldu.
sanırım olay gurura yedirememe değil orda polise tepki gelmiş
Fatih Terim beraberliğe gitmiyoruz demişti ama gördük ne için geldiğini çirkeflik, hakem faktörü maçı mahfetti.
Dia'nın pozisyonunun başında ben pek bişey göremiyorum, ordaki faul bi kere yanlış bu kadar çirkeflik yapılan bir mücadelede +5 verilmesi ayrı bir komedi Baroş tek başına o 5 dakikayı yapıyor zaten kafadan Engin,Baroş,Melo,Ujfa hariç diğer Galatasaraylı oyuncuları tebrik ederim.Özellikle Muslere harika bir kaleci ve bunun yanında çok beğendim birisi tebrik ederim onu...
Belki şampiyon olmadık ama buraya kadar getiren Fenerbahçemi ayrı tebrik ediyorum, 90 dakika nasıl çirkeflik yapılır bunu öğrendik Galatasaraylı oyuncular sayesinde
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ahaha soyunma odasına bağlandılar GS TV'de.Küfürlü tezahüratlar havada uçuşuyor![]()
Bohohohoyt
Tebrik etmeyip hala çirkeflik falan diyenler bence artık kabuklarına çekilsinler
Fener gol gol gol
2 Kupa Gidiyor !!!
Football is simple,but Football Manager is not
Şuan stadın dışında tam bir kaos var, Emniyet 3 Temmuzdan beri terör örgütü muamalesi yaptığı bu taraftarla yine çatışıyor. Yazıklar olsun.
...
Bu taraftar niye beraberliğe seviniyor![]()