Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kaybetmeyi neden hazmedemiyorsun ki.

Carlos, Keita'ya faul yapıyor. Profesyonelce oyundan attırmış oluyor. Baros'ta profesyonel bir oyuncu ve zaman geçirir. Koskoca Chelsea'si, Manchester'ı topu kornerin orada saklayıp zaman geçiriyor. Futbolu bir tek biz mi çok iyi biliyoruz.

Galatasaray tam bir deplasman takımı gibi oynadı. Ezmedi, ezilmedi. Heralde beraberlik yarayan bir takımın bu kadar kritik bir maçta gümbür gümbür gelmesini beklemiyordun. Gerçi suç bizde. Kaç maçtır sahadan silersen alışkanlık yapar.
    Alakası yok.Kaybetmeyi hazmedememekle adam gibi bir maç olsun diyoruz ama malesef yerde yatmalar üstünede hatalar ruhsuz bir maç çıkıyor ortaya.

Ayrıca orda yerde yatmadan bahsettim keşke kornerin orda felan zaman geçirseydi

Cüneyt Çakır gir Avrupada maç yönet en iyi hakemimiz sen isen zaten Türkiyede futbol bitmiştir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Alakası yok.Kaybetmeyi hazmedememekle adam gibi bir maç olsun diyoruz ama malesef yerde yatmalar üstünede hatalar ruhsuz bir maç çıkıyor ortaya.
    Sonuç : Şampiyon Galatasaray !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayrıca orda yerde yatmadan bahsettim keşke kornerin orda felan zaman geçirseydi

Cüneyt Çakır gir Avrupada maç yönet en iyi hakemimiz sen isen zaten Türkiyede futbol bitmiştir.[/
    Genel olarak farketmediğimiz olaylar konusunda ısrarcı olmamak lazım.

Mesela Elmander'i ele alalım. Maçı izlediğim yerdeki insanlar, stadtaki insanlar hatta sen bile "düşerken kimse dokunmadı, nasıl da kendini attı bir de kalkmıyor" dedi.

Adamın ayağının burkulduğunu o an kaç kişi anladı. O yüzden sporun içinde görünen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Genel olarak farketmediğimiz olaylar konusunda ısrarcı olmamak lazım.

Mesela Elmander'i ele alalım. Maçı izlediğim yerdeki insanlar, stadtaki insanlar hatta sen bile "düşerken kimse dokunmadı, nasıl da kendini attı bir de kalkmıyor" dedi.

Adamın ayağının burkulduğunu o an kaç kişi anladı. O yüzden sporun içinde görünen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.
    Senden Barosun nası biri olduğunu söylemeni beklemiyorum.Çünkü Galatasaraylısın ve sana anlatmayada çalışmıyorum çünkü gereksiz birşey olur bunu senin görmen gerek.

Bir adamın her pozisyonda ayağına bişey oluyorsa zaten oynamasın o

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Senden Barosun nası biri olduğunu söylemeni beklemiyorum.Çünkü Galatasaraylısın ve sana anlatmayada çalışmıyorum çünkü gereksiz birşey olur bunu senin görmen gerek.

Bir adamın her pozisyonda ayağına bişey oluyorsa zaten oynamasın o
    Ben zaten Baros'un 2 sezondur oynadığı oyunu beğenmiyorum. Ayakta duramıyor. Bunu eleştirmek ayrı bir konu Galatasaray'ı komple çirkeflikle suçlamak ayrı bir konudur.

Çünkü Baros sadece bu maçlarda değil her maçta ayakta duramıyor.

Mesaj Yetkileri