Beklediğim gibi bir 90 dakika izledim. Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Beklediğim gibi bir 90 dakika izledim. Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun.
dia yı neden attı acaba hadi orta hakem görmedi de yan hakem demi görmez arkadaş adam hiçbirşey yapmıyor
Sarıııııııııııııııııııııııııııııı
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önemli olan şimdiden itibaren olanları unutup yeni sezona bakmak bu kadroyla bunlar yapıldıysa iyi transferlerle bu takım ne yapar şimdiden merak ediyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Futbolun ve ligin şampiyonu Galatasaray, camia ve gönüllerin şampiyonu Fenerbahçe.Tebrikler Galatasaray , Tebrikler Fenerbahçe
Olmayınca olmuyor. Çok üzüldüm maç 0-0 bitince. Tüm oyuncuların alnından öpmek lazım. Bu sezonda buraya gelebilmek büyük başarıydı.
Tebrikler Galatasaray.
Hahahaha ışıklar kapanmış.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu polise biber gazini bedava mi dagitiyorlar. Her olayda basiyorlar gazi, insaf. Orda coluguyla cocuguyla giden insanlar stattan cikmaya calisiyorlar, holiganla mi bogussun biber gaziyla mi. Tam kaos. Butun stad koridorlar falan biber gaziyla dolmus, o yuzden lig tv yayin yapmakta zorlaniyormus.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son dakika : Pazartesi günü 19:30'da Aslantepe'de şampiyonluk kutlaması olacak.
kapatmasalarmış keşke adamlar şampiyon olmuş kutlasalarmış kolay değil şampiyon olmak heleki böyle bir özlemle şampiyon olmak hiç kolay değil
FB taraftarı benzinliğe meşale atıyor.İyice sapıttılar.Sözde emniyetle kavga ediyolardı sadece![]()
he biz bu şampiyonluğu sezonun geneli boyunca haketmedik ama bu maçı sonuna kadar hak ettik.
Bu takım bu zor şartlara rağmen buraya kadar getirdi helal olsun.
Bu arada Fatih Terim demek şampiyonluk demek...Lig tarihinde en çok şampiyonluk kaldıran teknik adam oldu bu şampiyonluğuyla beraber![]()
Ders: Nasıl Şampiyon olunur
Konumuz: Galatasaray' ın şampiyonluğu
Dersin Hocası : Fatih Terim.
Geçmiş olsun.
Last edited by meddah : 12.Mayıs.2012 at 23:10 Reason: Kural 10
Football is simple,but Football Manager is not
Fatih Terim kupayı alana kadar burda bekliycez demiş![]()
Yine tekrarliyorum bizi terrorist ilan eden belli bir taraftar kesimi vardi, bu olaylardan sonra cevap dahi beklemiyorum sizlerden.
Bu ulkenin gercegini bir takima yikamasiniz, eger yikilicaksada bu Trabzon olmaz. Polis arabisini devirmisler![]()
Pazartesine kadar beklerler yatılı kalırlar![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tebrikler Galatasaray Tebrikler Fenerbahçe.
İki takımıda tebrik etmek lazım. CimBom'a beraberlik yetiyordu ona göre oynadı. Buna artık beraberliğe yatmak mı skora yatmak mı dersiniz bilmem ama deplasmanda nası oynanması lazımsa öyle oynadı ve istediğini aldı. Maç önceside yazmıştım sakinliğimizi koruyalım istediğimizi alalım diye. Öylede oldu.
Emre Belözoğlu hariç tüm Fenerbahçe camiasına helal olsun. Hem mücadele olarak hem atmosfer olarak. Emre Belözoğlu hariç tüm futbolcular oyunu germeden tüm güçleriyle mücadele ettiler.
Dia'nın kırmızı kartı çok doğru. Düdükten sonra topa vurdu zaten net kırmızı kart. Aynı şekilde Ujfalusi'nin de kırmızı kartı çok doğru. Hakem genel olarak iyiydi.
Sonuç olarak silahla şampiyonluk kutlanmaz. Adam gibi bayrağını alırsın arabanı alırsın turunu atarsın. Silahla şampiyonluk kutlayan da taraftar falan değil zaten. Manyakmısnız nesiniz silahla şampiyonluk kutlayan var Bafra'da.
Bizzat arkadaşım aradı biraz önce. Maçı beraber izledik o evine gitti işte, yolda beni aradı. Diyor arabadan beri silah atıyolar yolda bir kenara durdumda öyle gittim eve diyor. Yani bu nası bir psikolojidir geri kafalılıktır. Neyse artık bunlarda biter bi gün.
Biz Kadıköyde maç kazanmıyoruz Kupa kazanıyoruz![]()