Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine tekrarliyorum bizi terrorist ilan eden belli bir taraftar kesimi vardi, bu olaylardan sonra cevap dahi beklemiyorum sizlerden.

Bu ulkenin gercegini bir takima yikamasiniz, eger yikilicaksada bu Trabzon olmaz. Polis arabisini devirmisler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yine tekrarliyorum bizi terrorist ilan eden belli bir taraftar kesimi vardi, bu olaylardan sonra cevap dahi beklemiyorum sizlerden.

Bu ulkenin gercegini bir takima yikamasiniz, eger yikilicaksada bu Trabzon olmaz. Polis arabisini devirmisler
    aynen sana katiliyorum bende cevap bekliyorum onlardan ve maçta oyunculara yabanci maddelerde atildi tabi ligtv bunu solemedi ama gozumuzle gorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aynen sana katiliyorum bende cevap bekliyorum onlardan ve maçta oyunculara yabanci maddelerde atildi tabi ligtv bunu solemedi ama gozumuzle gorduk.
    Zaten Ligtv dondu dolandi stadin icini gostermemek icin. Alakasiz baglantilar felan Sansal bizi yerden yere vururken simdi ise "ne olduda boyle oldu oysa Musleriyi alkisladilar, niye mac sonu donduler boyle."

Şenol Güneş'in "Güneydoğudaki olaylardan daha tehlikeli hale gelebilecek bir durum var"

Alin iste adam bosuna konusmamis

Mesaj Yetkileri