Yazmayım yazmayım diyorum olmuyor. Fenerbahçe seyircisi maçın içerisinde ne taşkınlık yapmış? Sadece bir kez korner geciktiriliyor diye sahaya bişeyler atıldı o kadar.
Geçen hafta trabzonda yapılanlarla bu bir mi? Ki o trabzon son 1 ayda 2 kez aynı şeyleri yaptı o sahada. Bizse onları kendi sahamızda insan gibi ağırladık.
Bu kısmı koyu yazıyorum kusura bakmayın. Sulu derbi denen derbide fenerbahçe oraya şampiyon gitmişti. Yani galatasaray tribünlerinin fenerbahçenin şampiyonluğuna alışması için 1 hafta süresi vardı. Bugün ise benzer durum mu? Maçın stresi heyecanı siniri üstüne fenerbahçe taraftarı trabzon'daki olayların yada o sulu derbideki olayların 1000'de 1'ini yapmamıştır bugün.
Herkesin bildiği şike davasından bu yana polisle bizim taraftarlar arasında sorun var. Bunun hepimiz farkındayız... İnsanların canını yakmak isteyenler görmezden gelebilir ama bu var. Ve MAALESEF biz istemesek de bazı seyircilerimiz polisle her fırsat bulduğunda karşı karşıya gelmeyi seçiyor. Belki ben de yürüyüşlere katılsam,silivriye gitsem onlardan biri olurdum bilmiyorum. Ama sonuç olarak bugün maçtan sonra resmen terör estiriyor seyircimiz ve camia olarak bunun bedelini öderiz canınızı sıkmayın. Sadece taraftarların derdinin öncelikle polisle olunduğu bilinmelidir.
Son bir söz...Lütfen sevincinizi yaşayın, dalga geçmeyin. Biz bunu hak edecek şeyler yazmadık bu forumda, yapmadık da.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly