Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 30 / 32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon
871 ile 900 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Disco

Kimse şiddete kulp bulmuyor veya desteklemiyor. Şöyle medya organlarına bir göz gezdir bakalım sanki ayrılıkçı terör örgütü eylem yapmış da mazlum polisimiz kendini korumuş. Hadi varsayalım ki dünkü olaylar öyle olsun Peki ya öncesinde de mi hep öyleydi ? Her duruşmada yaşatılan şiddet, Taraftarların her yürüyüş organizasyonunda dayak yemesi, hatta ve hatta Bayan Voleybol takımının şampiyon olmasından sonra onları kutlamaya gidenlerin maruz kaldığı şiddet dün gibi aklımda. Süreç başındandır bunları tek tek toparlayıp burada olayların resimlerini paylaşabilirim ama gerek yok. Benim savunduğum görüş şiddeti savunma yönünde değil, bugüne kadar yaşanan her olayda tek suçlu tarafın Taraftar olduğu görüşüne karşı çıkmak. Tabi yine bizim söylediklerimiz havada kalacak. Şiddete maruz kalan insanların resimlerine bakıp ahh vahh diyecez ötesi olmayacak. Gazeteleri açtığımızda bu insanları görmek yerine barikat kurmuş 10 polis resmi ve altında "Yine olay çıkardılar" yazılarıyla karşılaşacaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Genel için yazdığından ötürü genel olarak cevap veriyorum. Kulp bulduğunuza dair ya da desteklediğinize dair açık açık cümleleriniz var.

Seyirciler sahaya girdi ama polis suçluydu dediğin zaman yapılanı haklı bulmuş olursun. Yapılanı haklı bulmak onu desteklemektir. Yani ben böyle öğrendim. Bir şeyi haklı buluyorsam onun tarafındayım demektir. Polisi suçlamak ise olaya kulp bulmaktır.

Kurtlar Vadisinden örnek vermişsin bende Pardon filminden vereyim. Ferhan Şensoy polisten kaçıyor. Neden kaçtın diyorlar ee kovaladı diyor. Polisin her yaptığından niye bu kadar gocunuyorsun ki. (Yazıda geçen polis saha kenarını sardı, Galatasaraylıları sardı sözlerine ithafen bu örnek.)

Bu ülkede terör yandaşlarına karşı uygulanmayan muamele öğrencisine, taraftara uygulanıyor. Bunlar doğrudur. Ancak muamelenin yanlışlığı ayrıdır suçluluğu ayrıdır. Polis sana dağıl diyorsa dağılacaksın. Karşılık verirsen müdahale eder. Sonrasında her gördüğün yerde bunlar bana müdahale etmişti deyip yine coşarsan yine müdahale eder.

Gönül ister ki Almanya'da, İngiltere olalım. Bakayım Fenerbahçe, Galatasaray taraftarı polis dağıl diyince tıpışıyorlar mı yoksa coşuyorlar mı? Orada biraz sıkar. İşte bu yüzden oralarda olsaydık hiç bunları yorumlamak zorunda kalmazdık.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 tarafta suçlu ama oluşturulan kamuoyu sadece Fenerbahçeli taraftarları koşulsuz suçlu tutuyor, benim karşı çıktığım kısım bu. Ben buna karşı çıkarken bir tarafı haklı olarak görüyormuş gibi görülebilirim bu doğal bir bakış açısıdır. Sene başındandır Emniyet ve Taraftarımız arasında yaşanan olayların en büyük sorumlularından biri de Fenerbahçe Yönetimidir, zamanında bu olaylara karşı bir kaç açıklama yapıp olayların yanlışlığı üzerinde dursaydı, böyle mi olurdu ?

Günümüz futbolu siyasetin kölesi olmuş durumda, kimse onlara karşı gelemiyor, karşı duyamıyor. Dün kupayı Galatasaray Başbakanın talimatıyla alıyorsa söyleyebilecek pek bişey bulamıyorum.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkes siyasetten dert yanıyor ama adamlar büyük bir çoğunlukla iktidar oluyor. Bu oyu kim veriyor.

Bence bunu tartışmak lazım ama o da olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Herkes siyasetten dert yanıyor ama adamlar büyük bir çoğunlukla iktidar oluyor. Bu oyu kim veriyor.

Bence bunu tartışmak lazım ama o da olmuyor.
    20 milyonu siz veriyormuşsunuz ya : )

@Yolcu

Bizim millet iş gırgır olunca yaratıcılıktan geçilmiyor : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı ve Galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ederim, hak ettikleri bir şampiyonluktu. Üst düzey bir saha için performans gösterdiler, şampiyonluklarını çok daha önceden ilan etmeleri gerekiyordu bana göre. Seneye ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil edeceklerini bilmek güzel.

Fakat Fenerbahçe'nin kazandığı şey şampiyonluktan çok daha fazla. Bu şampiyonluk 4-5 ay sonra unutulur, ama bu seneki takım içindeki atmosfer ve takım ruhu çok uzun süreler unutulmayacaktır. Fenerbahçe'nin yüz küsür yıllık tarihindeki en zor sezonda son haftaya ezeli rakibiyle puan puana girmesi, son 10 yılın en iyi Galatasaray'ına karşı şampiyonluğu son maçın son dakikasına kadar şampiyonluk ümidini koruması takdire şayan, oynanan futbol bir yana, takımdaki birliktelik mükemmeldi. Bu olağan dışı şartlar altında olağanüstü bir sezon geçirdik. Umarım bu sezonu kupayla taçlandırır ve elimiz boş dönmemiş oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Öncelikle takımımı tebrik ediyorum kaçırdığım sayfaları da okudum baştan sona komik yorumlar da olmuş Fenerbahçeli arkadaşlardan gelen, çok objektif yorumlar da olmuş.. Her iki takımı da tebrik ediyorum ama bir Galatasaraylı olarak şunu söylemek istiyorum ki: ALEX ADAMSIN! FENERBAHÇE'DE OYNAYIP DA BENİM GİBİ BİR GALATASARAYLININ GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ YEGANE ADAMSIN!

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Şimdi 6222 mi herneyse bu maddeden dolayı fenerbahçeli arkadaşklar ceza alır umarım,güneş balçıkla sıvanmaz çünkü.Hatırlarsınız yine bir mayıs ayıydı Polisle Bursaspor arasında çatışma çıkmıştı 10larca kişi terorist muamelesi gördü.Kimisi evden alındı kimisi apar-topar,umarım ki bize yapılan muamele dün gece yaşananlardan sonra Fenerbahçe taraftarına da uygulanır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Florya'dan evime saat 4:30 gibi geldim.muthisti florya.futbolcular cok gec geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

[YOUTUBE="mjKVmlis3Bs"]Takım Otobüsü[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok yoruldum dün çook Maçtan önce Nevizade, istiklal, maçtan sonra Taksim ve Florya. Eve döndiğimde saat 05:43'dü. Hala çok fena uykum var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hakan769 View Post

52 bin kişiymişiz orda

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Dün akşam Kadıköy'de polisin taraftarımıza yaptığı hareketler, bu sezonun bir özetiydi.Her hafta küme mi düşmedik, Avrupadan men mi edilmedik.Dün akşam maçtan sonra Aykut hoca çok güzel ifade etti geride kalan sezonu.Buna rağmen işi son maça kadar taşımamız, keza lig kupasında halen oynanmadık bir finalimiz var, kazanırız kaybederiz önemli değil, benim gönlümün şampiyonu kendi takımımdır.Maçtan önce yazmıştım, şimdi de aynını diyorum.Bizde kazansak, Galatasaray'da kazansa sonuna kadar hak edeceği bir şampiyonluktu ve ne olursa olsun final kendi evinde oynandı.Bu bağlamda Galatasaray takımını tebrik ediyorum.Sezonun geneline bakıldığında iyi bir futbol oynadılar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Akşam da sahada görevliyim Konfeti makinasında görev alacakmışım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Akşam da sahada görevliyim Konfeti makinasında görev alacakmışım
    hangi ara gittin istanbula da görev aldın

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    kazım fırsatı kaçırmamış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hangi ara gittin istanbula da görev aldın
    Dün sabah uçakla indim yarın sabahta gidiyorum. En anlamlı İstanbul tatilim oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kazım fırsatı kaçırmamış
    Fenerbahçe olsaydı böyle bir pozda gelebilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe olsaydı böyle bir pozda gelebilirdi.

Şimdi haksızlık yapma abi.2010-2011 yılında ki Arena'da ki maçta yedek kulübesine yaptığı o hareketten sonra Fenerbahçe'nin onun için bittiğine inanıyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adam açık açık fatih hocam gör beni demiş

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maksat işin gırgır tarafındayız.

Yoksa Kazım'ı Fenerbahçe'de oynarken beğenmiyordum, orada oynarken Milli Takım'a alınmasını anlamıyordum, Galatasaray'a gelmesini, Galatasaray'da oynamasını ve yine Milli Takım'a alınmasını da anlamıyordum.

Yetenekli, güçlü bir oyuncu olabilir ama bunları göstermediğin sürece bir işe yaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İçimden geçen oldu, beraberlikle şampiyonluk geldi.

Arena'da oynadık oynadık yenildik, dün pozisyona giremeden şampiyon olduk bu da futbolun cilvesi oluyor herhalde.

İki takım da şampiyonluğu hak etmişti, sonuna kadar mücadele eden iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum.

Şampiyonluk sayıları yine eşit, bakalım 4. yıldızı ilk kim takacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    52 bin kişiymişiz orda
    Bir tane kiz camdan 10 dakika kaldi gelmelerine diye diye 2 saat bekletti vallahi.oyuncularin cristian in aglama hareketini yapmalari cok guzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?

Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.

Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.
    Quote Originally Posted by LadroN View Post
    cristian in aglama hareketini yapmalari cok guzeldi.
    Bende de bir kahinlik var son günlerde.

Ne söylesem gerçekleşiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by meddah
    Galatasaraylı futbolculardan biri bizim foruma üyedir belki.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=204
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

En Güzeli de bu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hanginiz gsde oynuyonuz itiraf edin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Durup düşününce Galatasaray bu sezon her şeyi yaptı. Aslında bizim özlem duyduğumuz şeylerdi.

1996-2000 yıllarında bir Galatasaray taraftar profili vardı. Yeri göğü inleten, maç kazandıran, goller sonrası kameraya dil çıkaran... Ona yaklaşmasa da tribünde fark oluşturan bir taraftarı vardı Galatasaray'ın. Tribün şovları ile resmen yıla damgayı vurdular.

Altyapıdan gelen ya da altyapıdan çıkan ama parlayamayan oyuncular takıma kazandırıldı. Takıma kazandırılmanın yanında takımın as parçası oldular.

Müthiş transferlere imza atıldı. Selçuk ve Elmander bonservissiz alındı. Eboue, Muslera gibi nokta atışı oyuncular alındı. Reyes, Forlan almaya giden yönetim Ujfalusi'yi alınca kıyamet kopmuştu. Oda takıma nasıl faydalı olduğunu gösterdi.

Geçmiş sezonda Galatasaray yenmeyi unutmuştu. Yenmeye başladı hem de eze eze. Öne geçiyor, geriye düşüyor, fark yiyor ama maç bitmeden Galatasaray kaybetti diyemiyorsunuz.

Yıllarca duran topları öylesine kullanmıştık. Duran toplar, heyecanlandığımız hatta yüksek ihtimalle goooooool diye haykırdığımız anlara dönüştü.

En güzeli 12 yıl yenemedik, evimizde çok talihsiz kaybettik ama sonu çok tatlı oldu. Her karanlığın bir aydınlanması vardır.

Formanda sarı kırmızı varsa umut hep vardır.

Sayfa 30 / 32 İlkİlk ... 202829303132 SonSon

Mesaj Yetkileri