Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Stad dışındaki olayların hiçbirisini zaten desteklemedim de.. İlginç olan bir olay söyleyim mi size kadıköyde iett'lere saldıranların, trafik ışıklarını devirenlerin polise kaldırım taşı söküp atanların hiçbirisinde sarı-laci namına bez parçası yoktu.. Maalesef bu tür fırsatçılar dün Fenerbahçe adı altında yapmadıklarını bırakmadılar..

Stad içindeki fikrimi de söyledim zaten..
    Kesinlikle öyle abi. Kişinin yaptığını bir kuruma yıkmak bazı konularda saçma. O da bunlardan birisi mesela. Maç bittikten 30 saniye sonra falan taraftarın birisi koşarak sahaya girdi. O arkadaş ne yapmaya çalışacaktı bilmiyorum ama onu tuttular sonrasındada taşkınlık yapmak isteyen taraftarlar girdi. 40 bin kişi alkışlar 3 bin kişi olay çıkartır bu sefer 40 bin adama yazık olur.

O yüzden dediğin gibi o tür insanları ayıklamak lazım. Hani bi ara stadlarda kameralardan falan taraftarları tespit edip apar topar evinden iş yerinden alıp götürüyorlardı. Şimdi nerde kaldı o spor yasası, kuralı ?

İşte şimdi onları görmenin zamanı.

Bu arada polisin de orantısız güç kullanması çok kötü. O dengeyi bir türlü sağlayamıyor Türk polisi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Kesinlikle öyle abi. Kişinin yaptığını bir kuruma yıkmak bazı konularda saçma. O da bunlardan birisi mesela. Maç bittikten 30 saniye sonra falan taraftarın birisi koşarak sahaya girdi. O arkadaş ne yapmaya çalışacaktı bilmiyorum ama onu tuttular sonrasındada taşkınlık yapmak isteyen taraftarlar girdi. 40 bin kişi alkışlar 3 bin kişi olay çıkartır bu sefer 40 bin adama yazık olur.

O yüzden dediğin gibi o tür insanları ayıklamak lazım. Hani bi ara stadlarda kameralardan falan taraftarları tespit edip apar topar evinden iş yerinden alıp götürüyorlardı. Şimdi nerde kaldı o spor yasası, kuralı ?

İşte şimdi onları görmenin zamanı.

Bu arada polisin de orantısız güç kullanması çok kötü. O dengeyi bir türlü sağlayamıyor Türk polisi.
    O 3 bin kisi, 40 bin kisinin icinde saklandigi icin barinabiliyor.

Kendilerine siper ettikleri 40 bin kisi olmasa, polis ve terorle mucadele ekipleri o 3 bin kisiye cok daha da sert mudahale edebilir ve ortaligi temizler. Ama yapamiyor cunku o kargasa icinde cani yanacak 40 bin masum kisi var orada.

40 bin kisiye agir ceza kesiliyor, 3 bin kisi de hafif kurtuluyor. Tabii hafif kurtulan 3 bin kisi de bunu tekrar tekrar yapmaktan cekinmiyor.

Boyle devam ederse ortalik daha cok karisir bence.

Mesaj Yetkileri