Quote Originally Posted by barahir View Post
Stad dışındaki olayların hiçbirisini zaten desteklemedim de.. İlginç olan bir olay söyleyim mi size kadıköyde iett'lere saldıranların, trafik ışıklarını devirenlerin polise kaldırım taşı söküp atanların hiçbirisinde sarı-laci namına bez parçası yoktu.. Maalesef bu tür fırsatçılar dün Fenerbahçe adı altında yapmadıklarını bırakmadılar..

Stad içindeki fikrimi de söyledim zaten..
Kesinlikle öyle abi. Kişinin yaptığını bir kuruma yıkmak bazı konularda saçma. O da bunlardan birisi mesela. Maç bittikten 30 saniye sonra falan taraftarın birisi koşarak sahaya girdi. O arkadaş ne yapmaya çalışacaktı bilmiyorum ama onu tuttular sonrasındada taşkınlık yapmak isteyen taraftarlar girdi. 40 bin kişi alkışlar 3 bin kişi olay çıkartır bu sefer 40 bin adama yazık olur.

O yüzden dediğin gibi o tür insanları ayıklamak lazım. Hani bi ara stadlarda kameralardan falan taraftarları tespit edip apar topar evinden iş yerinden alıp götürüyorlardı. Şimdi nerde kaldı o spor yasası, kuralı ?

İşte şimdi onları görmenin zamanı.

Bu arada polisin de orantısız güç kullanması çok kötü. O dengeyi bir türlü sağlayamıyor Türk polisi.