1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    gökhan ne dedi ? gökhan çıkıp sabrinin taklidinimi yaptı

gökhan her kulübün değerleri var dalga geçilmez dedi

ayıptır dün yektanın söylediği laflar takım otobüsündeki şampiyonluk yarınlara kaldı lalaylalay yazık çok yazık eğer oyuncularda bu hale geldiyse çok ciddi sorunlar vardır

en kötü sorunda ehmetin yaptığına tahrik diyipde melonun yaptığına sevinç denmesi en büyük iki yüzlülüktür
    Öyle mi dedi ? Eminmisin bir daha bak bakalım.

Başta bir yanlış yaptılar.Ama 39 hafta boyunca Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarına say.

Melo'nun klasik sevincini orta saha ya gidip Kangal hareketi yaptım diye inandırmaya çalışmak yaptığı hareketden daha komikti.Melo da intikam yemeğini soğuk yedirdi Mehmet'e.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öyle mi dedi ? Eminmisin bir daha bak bakalım.

Başta bir yanlış yaptılar.Ama 39 hafta boyunca Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarına say.

Melo'nun klasik sevincini orta saha ya gidip Kangal hareketi yaptım diye inandırmaya çalışmak yaptığı hareketden daha komikti.Melo da intikam yemeğini soğuk yedirdi Mehmet'e.

ben mehmetin yaptığı doğru demiyorumki zaten hadi meloyu anlarım tamam ama ya sabri o sözleri gökhan hakettimi cris hep o sevinci yapıyor

yekta sen bu sezon hiç oynama gel saydır fenerbahçeye olmaz futbolcular böyle yapmamalı
    ben çok kırıldım o sevinmelere dün bizim taraftarın yaptığı ne kadar büyük yanlışsa dün o oyuncuların yaptığıda o kadar büyük yanlıştı

gökhan konusuda gökhan fb tvde her külübün değerleri var dalga geçilmez dedi kareografiyle şampiyon olunmuyor dedi bu yanlışmı bunun cevabı kupayı alıp gökhan gökhan diye bağırmakmı hadi volkan diye bağırsan anlarım ama gökhan o lafları duymayı haketmedi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ben mehmetin yaptığı doğru demiyorumki zaten hadi meloyu anlarım tamam ama ya sabri o sözleri gökhan hakettimi cris hep o sevinci yapıyor

yekta sen bu sezon hiç oynama gel saydır fenerbahçeye olmaz futbolcular böyle yapmamalı
    ben çok kırıldım o sevinmelere dün bizim taraftarın yaptığı ne kadar büyük yanlışsa dün o oyuncuların yaptığıda o kadar büyük yanlıştı

gökhan konusuda gökhan fb tvde her külübün değerleri var dalga geçilmez dedi kareografiyle şampiyon olunmuyor dedi bu yanlışmı bunun cevabı kupayı alıp gökhan gökhan diye bağırmakmı hadi volkan diye bağırsan anlarım ama gökhan o lafları duymayı haketmedi
    Gökhan konusunda Sabri ile arasında belli bir sohbet geçmiştir.Bu adamlar robot değil ye elbet arkadaşlardır.Aralarında bir iddaa falan vardır.Ama Gökhan'ın o bizim maçtan sonra dedikleri saçmaydı.Nedenini istersen de açıklarım.Bizim oyuncuların yaptıkları zaten yanlış.Yaptıklarını savunmuyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri