ben oyunu açtım ve işsiz başladım sonrasında rastgele iş başvurusu yapmıştım blackburne gittim. taktiğimi falan yaptım blackburn'de Sonrasında sezon bitsin kendi takımımla devam ederim diye tatile çıktım sezon sonu tatilden döndüğümde asistan koçuydum takımınyani iki tane manager vardı istifa ettim sonra bana asistan manager demeye başladı..Oyunda asistan olabiliyor muymuşuz? Şimdi de istifa ettirmiyor gidemiyorum blackburn'den
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ahmed Soukouna 65 bin sterlin
Önder Turacı 20 bin sterlin
Beşiktaş'ı 2-0 geriden gelip 4-2 yenmek paha biçilemez
![]()
anadolu takımlarına karşı böyle sonuçlar almıştım ama büyüklere karşı ilkd efa aldım derbi stresi mi ne takımı acaip fırçalıyorum takım da napsın kendini beyendirmeye çalışıyo herhal de
![]()
Zaten 12'de ki saçmalıklardan biride oyunculara bağırıp çağırmak, hadi koçum sen yaparsın demekten daha etkili![]()
http://www.youtube.com/watch?vB2K-MfjGyM
Daha önce bu derece akılsız kaleci görmedim![]()
Casillas olsa bir daha kalemi koruyamazHele bir de maçı kaybettiysem bu golle.
Bide 34 yaşındaAlman disiplini böyle birşey.
direk yardımcı antrenörün yap emekli olunca![]()
2. sezonumda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi Finaline çıktım, hilesiz bir şekilde
Bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum, 29. hafta şampiyonluğu garantilediğim için lig maçlarında tatile çıktım. 1. turda Milan'ı ikinci maçta penaltılarda yendim, çok şaşırdım . Çeyrek finalde Athletico Madrid geldi belki yenerim dedim, çünkü Falcao sakattı. İkinci maçta yenerek yarı finale çıktım, Barcelona çıkınca kesin elendik dedim onları da yendik. Hiç bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum. İsteyene taktiğimi verebilirim
![]()
helal olsun ne diyelim![]()
ben fb ile 10.sezonda almıştım helal olsun ikinci sezonda güzel başarı
birde kadroyu koyarsan![]()
ben yetneksizimbiraz da şanssız
ama benimki daha gerçekçi oldu orduyla 7. sezonda almak güzel ama gerçekçi değil
![]()
CM 03 04 ten beri oynuyorum hiç böyle bir şey olmadı, hala şaşkınım. Liverpool'u 2-1 yenip şampiyon olduk.
![]()
heleki sabri bile kazandıysan tekrardan helal olsun![]()
Sabri harikalar yarattı ya, herhalde 10 milyonda 1 o da bana denk geldi![]()
33 yaşındaki İsmail Köybası'nı mı oynatıyosun.Millet yıllar geçtikçe kadroyu genclestirir sen morukları mı topluyosun
![]()
haha abi sen bu şansla tabi 10. senede alırsın![]()