Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sayfayı bi göz gezdirdim neler dönüyo anlamadımSanırım saat geç oldu onun da payı var
![]()
Size göre anlamsız olabilir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Madem rahatsız oluyorsunuz, ne diye başa sarıp izliyorsunuz ?
Sabri neler yapmış beyler.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Benim anlamadığım bi nokta var, geçen yıl Volkan "Koyduk mu?" deyince yer yerinden oynadı ne edep kaldı ne haya, çok net hatırlıyorum o tartışmalarınızı.. Oysa şimdi daha beterini sizin oyuncularınız diyo ve anlamlı olarak nitelendiriyosunuz.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi cidden anlamadım ben..
Şimdi diyen çıkacak siz de savunuyodunuz diye, evet ben Volkan'ı savundum çünkü bunlar olağan şeyler zira Ayhan'a falan da kızmıyorum ya da Yektaya.. Dikkatimi çeken nokta sizin tepkilerinizdeki bariz tutarsızlık..
Emre ırkçı bir laf ettiğinde Emrenin ne anası kaldı ne babası ne edebi kaldı ne Fenerliliği peki hanginiz biliyorsunuz Baroş'un ırkçılıktan 3 maç ceza aldığını burda yaptı veya yapmadı.
Genel olarak konuşmak gerekirse harbiden büyük bir tutarsızlık var.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Arkadaşın burda tepkisi
Tek acıların çocuğu Fenerbahçe
Tek Şerefli Fenerbahçe
Teklerin Tek takımı Fenerbahçe gibi paso tek olduğunuzu savunmanıza tepki göstermiş bence.
Fener şerefiyle kaybetti.Galatasarayda şerefiyle kazandı.
Ha futbolda şeref olur mu?Sanmıyorum.Birazda beyin bedava çakallık yapıcan![]()
baros ırkçılıktan aldı beyler fotoğrafı felanda var suarez gibi onun olayı
Türkiye Kupası'nı ve Spor Toto Süper Lig Kupası'nı Fenerbahçe'nin evinde alan ve rakibi de Fenerbahçe olan bir Galatasaray'dan bahsediyoruz.
Üstüne ligde almadık kupa bırakmayan, Fenerbahçe dahil tüm takımlara Avrupa'da galip gelmeyi öğreten, Avrupa'dan bu ülkeye kupa getiren ve Şampiyonlar Ligi'ni getirme ihtimali en yüksek olan takım Galatasaray'dır.
Daha neyi konuşuyoruz. Ha, her taraftarın kendi kulübü büyüktür, saygı duyarım. Zaten büyüklük iddiası doğru değildir ama Galatasaray futbol branşında Fenerbahçe'den başarılıdır.
İki takımın rekabetini özele alırsak Fenerbahçe üstündür.
Şimdi sabaha kadar taraftarlık yapsak bile Galatasaray'ın daha başarılı olduğu gerçeğini değiştiremeyiz, sabaha kadar taraftarlık yapsak Fenerbahçe'nin galibiyet üstünlüğünü değiştiremeyiz. Somut olarak kanıtlanmış şeyler için taraftarlık yapmaya gerek yoktur.
Benim açımdan bu şampiyonluğun tadı hiçbir şampiyonlukla ölçülemez. Bundan sonrada Galatasaray'ın benim gözümde şampiyonluk misyonu bitmiştir. Federasyon Başkanı'nın neredeyse ağlamaklı verdiği bir kupanın ne demek olduğunu yaşamak lazım.
Yani şampiyonluk dışında herşeyi konuşuyor rakiplerimiz.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İyice sidik yarışına çevirdik meseleyi.Sabaha kadar uzar gider konu.Size kolay gelsin.Yarın daha okulda da kutlama varYeni sezon başlayana kadar susmak yok bize
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Atletico Madrid UEFA Avrupa Ligi'ne katıldığı için 500.000 euro ödeyecekmiş bize.Arda'nın satış maddelerinden biriymiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
cenker 3 maçtan aldi diyorsun sen gidip 4-5 yil onceki resimi koyuyuorsun arkadasim bu yil aldigi 3 maç kufur yuzunden aldi
ayrica emreye hala kufur yuzunden aldi diyenlere guluyorum evet ceza kurumuna gore oraya kufurden yazdilar ama gerçekci olmak gerekirse emre irkcilik yapmistir nese yahu yukardada dedim tartismayin baska seyler konusun avrupada ne yapabiliriz takimlarimiz ne yapar onu konusun kendi aranizda çatismayin![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Onu bunu bırakında, Elmander maç sonu tünele girerken, feci pot kırmış.![]()
Sampiyonluk sonrasi buraya yorum yazip satasmaya calisan arkadaslar mutlulugumuza mutluluk katiyorlar iyi ki varsiniz kadiköyde kalkan kupa daha anlamli hale geliyor![]()