Sayfa 177 / 578 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
5,281 ile 5,310 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=0-OI-...layer_embedded

Sek sek kolbasti Muslera cidden Türk oldu
    Bize her yer TRABZON Galatasaray soyunma odasina bile girmisiz.

Yabancinin boylesi guzeldir, Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Onu bunu bırakında, Elmander maç sonu tünele girerken, feci pot kırmış.
    Balotelli'nin potunun bi degisik versiyonu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu son sayfalarda Galatasaray'ı şampiyonlukla ilgili video,görüntü ya da olaylarına sürekli dahil olma çabasında olan Fenerahçe'lilere anlam vermek zor.

Fenerbahçe Galatasaray'ı yendiğinde sahada sevinmesi,kangal takliti,otobüste ağlama takliti yaparak sevinmesi,yani rakip üzerinden maçın sevincini yaşaması normal, Galatasaray bunu yapınca "Auwwww"

Elinden şekeri alınmış çocuklar gibi 2 gündür nereye cevap yazacağını şaşıran bazı Fenerbahçe'li arkadaşlara tavsiyem bir süre forumdan uzak kalsınlar ve normale döndüklerinde gelsinler....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

[YOUTUBE="vKwOL9bNeog"]Alman Polis [/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

[YOUTUBE="WhLUYi3ohnU"]O AN ![/YOUTUBE]O AN !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    [YOUTUBE="vKwOL9bNeog"]Alman Polis [/YOUTUBE]
    Polis Taffarel'mi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

dün geceden Arena

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çocukluğumdan beri merak ederim CİMBOM kelimesi nerden esti galatasaray kelimesiyle alakası da yok nerden çıktığını bilen var mı saçma sapan yorumlar okuyorum öyle değildir herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çocukluğumdan beri merak ederim CİMBOM kelimesi nerden esti galatasaray kelimesiyle alakası da yok nerden çıktığını bilen var mı saçma sapan yorumlar okuyorum öyle değildir herhalde
    soyle bir hikaye oldugu rivayet edilir;
    80 lerde veya daha once galatasaray basketbol spor klubunde oynayan jim adlı bir genc her sayı atışında seyirciler jiiiiiiiiiiiiiiiim booooooooooooooom diye tezahurat ederlermiş
    gel zaman git zaman bu deyiş
    cimbom olarak kalmış

kaynak ekşisözlük

başka bi söylem

nerden geldiğini galatasaray dergisinin 7 sayısında anlatıyor ; bakalım nasıl anlatmışlar.

galatasaray spor kulubü nün kurulduğu 1905 yılından itibaren bazı sloganlar kuluple özdeşleşmiş ve tarihsel bir boyut kazanmıştır.bu sloganlardan en ekisi galatasaraylı ruşen eşref ünaydın a ait olan :"dayan galatasaray" sloganıymış .1924 yılından itibaren yepyeni bir slogan "re re re ra ra ra galatasaray galatasaray cim bom bom ".mektepli mektepsiz binlerce galatasaraylı artık bu sloganla takımı coşturmaya başlamış.bu sloganı türkiye ye getiren sabit cinol dur. cinol eğitim için gittiği isviçre de aynı zamanda futbol oynuyordu futbolcusu olduğu servette kulubünün sloganından esinlenen cinol bu sloganı galatasaraya uyarlamış ve bu adptasyon çalışması kulüp ve geniş çevrelerce benimsemiş.75 yıllık bu tarihi slogan bugün galatasaray ile aynı anlamı taşımaktadır.

tabi başka soylemleri de yok değil ; mesela jim adında bir boksör varmış her vurduğunu indirirmiş; gel zaman git zaman jim vurdukça seyirciler ban ban diye bağırıyormuş; zamanla bu cimbom bom a dönüşmüş.

kaynak ekşi sözlük

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ekşiden okudum da jim bom pek inandırıcı gelmedi
    ama ikincis mantıklı
    çocukluğumda kendi kendimi yerdim
    galatasaray cimbom ne alaka lan diye ama artık pek kullanılmıyor entrilerden okuduma göre

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...82#post2200782

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Yolu: Torba 3,5

ncelikle, özlemiştik... Şampiyonluk bir yana, Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi’ni aynı cümle içinde kullanmak dahi büyük bir keyif. 6 senedir buruk bir özlemle ve kıskançlıkla dinlediğim Şampiyonlar Ligi tema müziğini bu kez heyecanla dinlemek, o kura çekimi günü binbir türlü hesabı yapacak olmak şimdiden sabırsızlandırıyor adamı.

Sonra ise elbette torba hesapları... İki senedir büyük fiyaskoların doğal getirisi olarak ilk 30 sınırına dayandığı takım sıralamasında büyük bir düşüş yaşayan ve 38.615 puana kadar gerileyen Galatasaray’ın yumuşatılmış Platini sisteminde dahi üçüncü torba şansı sadece üç seneden gelen puanlarla doğal olarak zor ancak hâlâ imkansız değil. Özellikle Galatasaray’dan düşük puana sahip takımlardan Almanya’da Dortmund, Fransa’da ise Montpeiller’nin doğrudan Devler Ligi biletini kapması Galatasaray’ın lehine oldu ve muhtemel dördüncü torbanın üst sıralarına taşıdı. Ön elemelerde seribaşı takımların kazanılacağı düşünülürse Galatasaray şu anda 4.torbanın ikinci sırasında yer alıyor. Bu da üstünde yer alan takımlardan ikisinin herhangi bir şekilde gruplara kalamaması halinde Galatasaray 3.torbada yer alacak demek.

Bu sürprizlerin gerçekleşebilmesi için iki yolu var. Birincisi henüz sıralaması kesinleşmemiş liglerde puanı Galatasaray’dan yüksek bir ekibin bu şansını kaybetmesi, ikincisi elemelerde puanı Galatasaray’dan düşük bir ekibin Galatasaray’dan daha yüksek puanlı bir takımı eleyerek gruplara girmesi. İkinci seçenek için ise iki farklı yol var: Şampiyonlar ve Şampiyon olmayanlar elemeleri.

1-Yunanistan ŞL Play-offları ve Panathinaikos

Sıralaması kesinleşmemiş Avrupa liglerinden sadece Yunanistan'daki bir ihtimal Galatasaray için gerekli kriterleri sağlıyor; o da 50.920 puanlı Panathinaikos’un ocak dışı kalması. Yunanistan’da şampiyon normal sezonda belirlendikten sonra 2 ila 5.sıra arasındaki takımlar play-off oynuyor ve zirvede yer alan ekip Şampiyonlar Ligi’nin “Şampiyon olmayanlar yoluna” katılmaya hak kazanıyor. Şu andaki puan durumuna göre Panathinaikos iki maç kala grupta 8 puanla lider, buna karşın 7 puanlı PAOK, 6 puanlı AEK ve 5 puanlı Atromitos’un hâlâ kupa 1 şansı var. PAO gruba 4 puan avantajla başlamasına karşın avantajını kullanamadı ve puan avantajına sahip olsa da yerini kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Galatasaray’ın buradaki şansı AEK de dahil olmak üzere üç ekibin de takım puanının 38 binden az olması, yani Galatasaray’ı otomatikman bir sıra yukarı atacak olması. Üstelik bu üç takımdan birisi Yunanistan adına elemeye giderse Fenerbahçe’nin elemeye katılması halinde seribaşı olacağı anlamına geliyor.

2-Elemelerdeki ihtimaller
    a) Basel
    İlk 12 sıra dışında kalan ülkelerin şampiyon takımlarının katıldığı elemede Galatasaray’dan puanı yüksek tek ekip İsviçre temsilcisi Basel. Eğer Basel, iki ön eleme turundan birinde elenirse Galatasaray’ın beklediği sürprizlerden birisi gerçekleşmiş olacak ancak özellikle bu sezonki kadronun edindiği Avrupa deneyimi düşünülürse bunun epey düşük bir ihtimal olduğunu da unutmamak gerekiyor.

b) Şampiyon olmayanlar elemesi

Şampiyon olmayan takımların elemesi sürprizlere, dolayısıyla Galatasaray’ın beklentilerine daha açık. 38 bin puanın üzerinde bulunan takımlardan Braga, Dinamo Kiev ve Spartak Moskova ikişer; Tottenham, Udinese ve Lille ise birer eleme oynayacak. Bu elemelerden gelecek beş takımdan ikisinin Galatasaray’dan düşük puanlı takımlardan olması halinde diğer hesaplara hiç gerek kalmadan otomatikman üçüncü torba yolu açılacak ancak bu pek de kolay değil. Bu ihtimali gerçekleştirmeye en yakın takımlar ise Malaga ile Borussia Mönchengladbach. Sadece bir eleme oynayacak bu ekip gruplara kalmayı başarırsa bu doğrudan Galatasaray’ın işine geliyor. Öte yandan Galatasaray çok değil, sadece 0.400 puan daha fazla puana sahip olabilseydi Lille (38.835) ile Udinese’nin (38.936) kazanma ihtimallerini de cebine koyacaktı. Bu eleme döneminde epey canımızı yakabilir.

Toparlamak gerekirse Galatasaray’ın torbası henüz kesinleşmiş değil ve 3.torba ihtimali hâlâ sürüyor. Özellikle kısa vadede Panathinaikos’un durumunu takip etmek, sonrasında ise elemelerde beklentilere uyan sürprizlerin gerçekleşmesini ummak gerekiyor. Üçüncü torbaya girmek bir prestij olduğu kadar Juventus, Ajax, Olympiakos gibi ekiplerle eşleşmek yerine alt torbadaki takımlardan birini seçmek demek, bu da hiç küçümsenecek bir avantaj değil. Kısacası bekleyelim görelim, şimdilik torbamız 3,5.

Not : Yazi Alintidir ilginç bir istatistik

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fener gruplara kalırsa gs 4.torbadan giriyor heralde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fener gruplara kalırsa gs 4.torbadan giriyor heralde
    Direkt olarak etkilemiyor sanırım.

Biz kalırsak 3'ten giricez anladığım kadarıyla.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Direkt olarak etkilemiyor sanırım.

Biz kalırsak 3'ten giricez anladığım kadarıyla.

Allahın izniyle o günler bi gelsinde isterse iki takımımızda 4 ten girsin fark etmez yeterki artık şu avrupada 2 takımımız olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

[YOUTUBE="28i6oKwmf_8"]18. Şampiyonluk Kutlamaları[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Allahın izniyle o günler bi gelsinde isterse iki takımımızda 4 ten girsin fark etmez yeterki artık şu avrupada 2 takımımız olsun
    Aynen , hasret kaldık bu olaya.Elemeleri geçebilirsek , ki son ön elemede zorlu rakipler var , harika olur.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007

Bence ŞL hesabı değilde kadro konuşulmalı ilk önce. 2 takım da şu kadrolarla ŞL'de zor iş yapar isterse 1. torba olsun. Arif'in paylaştığı 4. torbada bence Galatasaray ve Fenerbahçe'den kötü sadece 3 takım var Bate, Zagreb, Salzburg.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aynen , hasret kaldık bu olaya.Elemeleri geçebilirsek , ki son ön elemede zorlu rakipler var , harika olur.

Son eleme turunda çok ciddi rakipler var ama bizim yapıcağımız iyi transferler ile ben gruplara kalabileceğimize inanıyorum ardında gs ile beraber inşallah çok iyi işler başarıcaz avrupa liginde de beşiktaş yine her sene olduğu gibi devam eder trabzonda var bursadan ben bu sene çok şeyler bekliyorum uzun

FB 2 eleme mi oynayacak yoksa 1 mi?

Gs'den bu sene samp liginde umutluyum ama 4.torbada oldugumuz icin cok zorlu rakiplerle oynayacagiz insallah avrupaya gidem tüm takimlarimiz gidebildikleri kadar ileri giderler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son eleme turunda çok ciddi rakipler var ama bizim yapıcağımız iyi transferler ile ben gruplara kalabileceğimize inanıyorum ardında gs ile beraber inşallah çok iyi işler başarıcaz avrupa liginde de beşiktaş yine her sene olduğu gibi devam eder trabzonda var bursadan ben bu sene çok şeyler bekliyorum uzun
    Beklentilerim benim de yüksek , umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    FB 2 eleme mi oynayacak yoksa 1 mi?
    2 ön eleme.Young Boys ile eşleşip elendiğimiz zamanki gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aslinda istedigim kadro cokmu sey istiyorum 7 yabanci oluyor en iyisi tek forvete donmek galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aslinda istedigim kadro cokmu sey istiyorum 7 yabanci oluyor en iyisi tek forvete donmek galiba

Burak Yılmaz Strurddige yerine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bazilari gibi stadi koltuklari degil mesaleleri yakiyoruz. Welcome to HELL !
    Sampiyonluk sonrasi buraya yorum yazip satasmaya calisan arkadaslar mutlulugumuza mutluluk katiyorlar iyi ki varsiniz kadiköyde kalkan kupa daha anlamli hale geliyor
    Üstteki yorumu da biz senin hesabını hackleyip yazdık kendimize sataştık.. Sırf size sataşabilmek için.. Çocuk yok beyler karşınızda.. Dün gördüm üstteki yorumuna bişi yazmadım ama gelip bugün siz sataşıyosunuz dersen olmaz..

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Üstteki yorumu da biz senin hesabını hackleyip yazdık kendimize sataştık.. Sırf size sataşabilmek için.. Çocuk yok beyler karşınızda.. Dün gördüm üstteki yorumuna bişi yazmadım ama gelip bugün siz sataşıyosunuz dersen olmaz..
    Ben gelip o fotolari FB sohbet alanina mi koyuyorum? Ya da gelip FB sohbet alanina satasmak icin bisey mi yaziyorum. Burasi Gs sohbet alani biz de sampiyon olduk doyasiya fotolarla videolarla kutluyoruz. Rahatsiz oluyorsaniz girmezsiniz gelip buraya Melo Eboue fotosu koyup igrenc su bu demenize gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anlaşıldı derdimi anlatamıcam.. Devam edin siz..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

baroş milli takım kadrosuna çağırılmış

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Burak Yılmaz da Galatasaray'a gelirse, Trabzonspor ile Galatasaray bir pilot kulüp anlaşması imzalayıp işi resmiyete döksünler artık.

Berbatov'un sözleşmesi bitiyordu bu sezon sonunda. Sözleşme yeniledi mi yahut bir yerlere imza attı mı bilmiyorum; bir değişiklik olmadıysa kapısını aşındırmaya çoktan başlardım ben olsam.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post

Bizden biride Zapatayı koymuş kadrosuna İki takımda sahiplendi gider Beşiktaş alır

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sampiyonluk Klibi Sereftir Seni Sevmek Galatasaray...

[YOUTUBE="vHgzTxRZkp4"]Sampiyonluk Klibi Sereftir Seni Sevmek[/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri