Quote Originally Posted by ommix View Post
Birisi de çıkıp demiyor ki suçlu benim diye.Herkese göre illa ki suçlu biri var.Kendisinin hiç suçu yok.Çok çabuk olaylara kaptırıyoruz kendimizi toplum olarak.Sahaya orda birkaç yüz kişi girdi.E girmeyen adamlar niye girmedi o zaman?Sahaya girenlerin çoğu niye girdiğini bile bilmiyordur.Olaylardan ders çıkartacağımıza hala olayları büyütüyoruz.Ne olacak şimdi,Fenerbahçe'ye bilmem kaç maç ceza.E ben maça gitmek istiyorum takımımı küfürsüz,olaysız desteklemek istiyorum ama buna engel oluyorlar.Buna engel olan yine kendi taraftarımız.Böyle destek olmaz.Bu takımının başarısını gölgelemek,engellemek olur.Keşke bu olaylar son olsa,bir daha yaşanmasa keşke..
Kesinlikle katılıyorum. Dün şampiyonluk kutlamalarında bizim taraftar da sahaya girdi kutlamanın içine ettiler demediğimi bırakmadım. Fenerbahçe'nin bu olaylardan dolayı alacağı para cezası + saha kapatma cezalarından edeceği zararın statta ki maddi hasarla beraber 10milyon dolayı geçeceği söyleniyor. Az para mı? 10 milyon dolar bugün en iyi Türk futbolcuyu alabileceğin bir rakam.