Quote Originally Posted by ommix View Post
Birisi de çıkıp demiyor ki suçlu benim diye.Herkese göre illa ki suçlu biri var.Kendisinin hiç suçu yok.Çok çabuk olaylara kaptırıyoruz kendimizi toplum olarak.Sahaya orda birkaç yüz kişi girdi.E girmeyen adamlar niye girmedi o zaman?Sahaya girenlerin çoğu niye girdiğini bile bilmiyordur.Olaylardan ders çıkartacağımıza hala olayları büyütüyoruz.Ne olacak şimdi,Fenerbahçe'ye bilmem kaç maç ceza.E ben maça gitmek istiyorum takımımı küfürsüz,olaysız desteklemek istiyorum ama buna engel oluyorlar.Buna engel olan yine kendi taraftarımız.Böyle destek olmaz.Bu takımının başarısını gölgelemek,engellemek olur.Keşke bu olaylar son olsa,bir daha yaşanmasa keşke..
Lig TV canlı yayındaydı, stadda bir sürü güvenlik kamerası var, olay çıkaran 100 kişiyse 100'ünü, olay çıkaran 1000 kişiyse 1000'inin kimliği tespit edilebilir.

Her maç günü karakola gelip imza atma cezası verirsin, hapis cezasından, para cezasından daha çok koyar adama. Düşünsene her maç günü, ilk yarıda ve ikinci yarıda gidip 2 defa imza veriyorsun. Eşine dostuna ne diyeceksin, her hafta bu imzaya giderken. İbretlik olsun diye verecekler olay çıkaran herkese, sahaya su şişesi bile atana, bak o zaman cesaret edebilecekler mi?

Ama amaç sorunu çözmek değil ki, kaos kültüründen beslenenler var ülkemizde, o nedenle çözüm yolu tartışılmaz.

Aynı şekilde, modern ülkelerde olduğu gibi polislerimizin numaraları görülebilecek yerlerde yazılı olursa orantısız güç kullanan polisler de tespit edilip, gereken yaptırım onlara da uygulanır.