Sayfa 159 / 447 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yoruldum , oturup iki saat açıklamaktan hala sabrı olan biri şu arkadaşlara anlatsın.

Tebrikler Ünal Aysal ; işte şu yukarıda gördüğümüz iki arkadaş gibi bir taraftar profiline , kutuplaşmaya , yangına körükle gitmeye , büyük katkı sağladın , tebrikler.

Rahat uyu , Özhan Canaydın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yönetimi kendi taraftarını da eleştiriyor, yapılan yanlıştan bahsediyor ve bunu da kabulleniyor.

Yanlış olana yanlış diyebildikten sonra bazı şeyleri çözüme kavuşturabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu olaylarda 2 tarafta suçlu bu açık ve net. Artık suçun kimde olduğunu tartışmak yerine bir daha olmaması adına çözümler üretilmesi gereklidir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

nihat ozdemir cok iyi konustu helal olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yildirim'dan cok sey ogrenmis Ozdemir.Yakinda istifa edip geri gelebilir.yok kulubu terim mi yonetiyor falan.karistirirsin kulubu he canim he gulum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Valla aylardır ahlak bekçisi kesilip sonra oyuncularının yaptığı davranışlara sessiz kalan Ünal Aysalı dinliceğime Nihat Özdemir'i dinlerim daha iyi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

burayi kacirmis olabilirim Cidden , aydinlatirsaniz sevinirim Kupa verilirken saha Isiklari Açikmis nihat ozdemir boyle birsey dedimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    burayi kacirmis olabilirim Cidden , aydinlatirsaniz sevinirim Kupa verilirken saha Isiklari Açikmis nihat ozdemir boyle birsey dedimi ?
    taraftarlar sahadan ciksin diye isiklari kapattirmis sonra bi kismini acmislar

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Evet dedi ve bunu inanarak söyledi. Sanirim hala sampiyonluk kupamizi nasil aldigimizi izlememis bos zamani olunca ligtv'ye ugrasin videolar bölümünde görebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Evet biz sırf Fenerbhaçe ceza alsın diye okadar sevindik Nihat Özdemir haklı.Tamamen amacımız oydu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Evet biz sırf Fenerbhaçe ceza alsın diye okadar sevindik Nihat Özdemir haklı.Tamamen amacımız oydu.
    Bence beraberliğe sevindik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Evet dedi ve bunu inanarak söyledi. Sanirim hala sampiyonluk kupamizi nasil aldigimizi izlememis bos zamani olunca ligtv'ye ugrasin videolar bölümünde görebilir.
    tuvaletlerin falan ışığını açmıştır belki niye bilmeden konuşuyoruz ki şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ee madem öyle niye goygoy yapiyorsunuz dünden beri. Hakkimiz olan kupayi orda aldik sindirin madem yöneticinizden baslayip taraftariniza kadar. O kupa orda kalkmasin diye isiklar kapatmak, sulandirma acmak, mars calmak neyin nesi o zaman
    Ben orada değildim, marş çalınmış mı duymadım, bilmiyorum, sulama açılmış görmedim bilmiyorum. Ama Aysal'ın ortalıkta yoktular lafına karşılık, isim verilerek Galatasaray yöneticileriyle federasyonla irtibat halindeyiz denmiş. O irtibat halinde oldukları çıkar, açıklama yaparlar, öğreniriz tavırlarının ne olduğu.

Şunu anlamıyorsunuz, düdük çaldığında Galatasaray şampiyon olmuş muydu? Evet olmuştu. 55 bin taraftar ayakta takımını alkışlıyordu, bu taraftar sizinle gurur duyuyor diyordu, Fenerbahçe buraya diye bağırıyordu.

Yani direk Galatasaray'ın şampiyonluğuyla alakalı olsa, maç bittiği anda sorun çıkardı ki benim izlediğim kadarıyla da polisle sıkıntı vardı.

Sonrasında neler yaşandı, olayların tanığı olmadığım için bilemem ama sizler yanlış diyebildiğiniz bazı şeylere, rakibi tahrik etme durumu diyerek, kendi tarafınızdakilere de yanlış demelisiniz ki, art niyet aramayayım.

Yoksa çıkarılan olayların tasvip edilmediğini ve sorumlularının yakalanması için her türlü yardımın yapılacağı da söylenmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

moussa sow takimla antremanlara baslamis.kupa finalinde oynar
    yarindan itibaren uefa sopasi yine ortaya cikar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    sonra bi kismini acmislar
    Bak adam açıklamış ne dediğini sen evet dedi diyorsun bu sefer hepsi açıkmış gibi oluyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bak adam açıklamış ne dediğini sen evet dedi diyorsun bu sefer hepsi açıkmış gibi oluyor.
    Sen de izlememissin galiba gerci yürek dayanmaz benim sahamda ezeli rakibim kupa kaldiracak da ben izleyecegim.

Izlemediysen o kadar kör bi isik vardi ki göz gözü görmezdi. Bi kisim isik actik dedikleri buysa gercekten ya kafa buluyorlar ya da o koskoca isiklarin gücü o kadar. Kimseyi kandirmasinlar diyecegim de bu aciklamalarla gündem degistirmek istedikleri asikar yillardir GS sampiyonlugunu baltalamaya calistiklari gibi ama bu sene bir isim eksik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu atılan yorumlar tahriktir, kendi sevincini bile yaşamayı bilemeyip, rakibi tahrik ederek sevinç yaşanır sananların boş mesajlarınız. Hele ki daha da abartıp dalga geçerek bunları belirtmek, şampiyonluğun önemimden çok Fenerbahçe'nin kaybetmiş olmasının verdiği keyiftir. Kendi şampiyonluğunu ve başarısını düşünen zihniyet, böyle şeylere takılı kalıp üzerine gitmez, sevinmesine, eğlenmesine bakar.

Çıkıp yöneticiler futbolcular böyle konuşursa, bu onların arasında aralarındaki şakalaşma denemez işte. Onlar topluma mal olmuş isimlerdir, rencide edici, tahrik edici yorumlardan kaçınmalıdırlar, taraftar onları yönlendiremez, onlar taraftarı yönlendirmeli.

Bütün bu inadın, hırsın ve bastırılmış tahrikle dışarıya vurulan duygunun temeli geçen sezon Galatasaray'ın evsahipliğinde Fenerbahçe'nin kaldırdığı kupadır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

birde nihat ozdemirin yaptigi ayipti "BANA GORE" unal aysal"in laflarini dinlemek istemiyorum dedi bizim baskan 10-15 dakka dinledi nihat ozdemiri , ama nihat ozdemir dinlemeden gitti , ve unal aysal yine hakli çikti galatasaray ile fenerbahçe arasinda kultur seviye farkliklari var diye buyuksun baskan diyorum ve susuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Sen de izlememissin galiba gerci yürek dayanmaz benim sahamda ezeli rakibim kupa kaldiracak da ben izleyecegim.

Izlemediysen o kadar kör bi isik vardi ki göz gözü görmezdi. Bi kisim isik actik dedikleri buysa gercekten ya kafa buluyorlar ya da o koskoca isiklarin gücü o kadar. Kimseyi kandirmasinlar diyecegim de bu aciklamalarla gündem degistirmek istedikleri asikar yillardir GS sampiyonlugunu baltalamaya calistiklari gibi ama bu sene bir isim eksik.

Kameraların ışığı öndekiler de

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İbret almak için izledim ne yapacaksınız diye sonuçta golde bile abuk subuk hareketler yapanlar var bide kupa ohoo dedim çıktı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bütün bu inadın, hırsın ve bastırılmış tahrikle dışarıya vurulan duygunun temeli geçen sezon Galatasaray'ın evsahipliğinde Fenerbahçe'nin kaldırdığı kupadır.
    Kendinizi böyle kandırabilirsiniz sizin görüşünüzdür. Ama bir Fenerbahçeli olarak, bu duyguya sahip olup olmadığımızı biz Galatasaraylılardan iyi bilemeyeceğinize göre bu düşüncenizin yanlış olduğunu size söylemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum.

Yanlış düşünce, öyle birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kendinizi böyle kandırabilirsiniz sizin görüşünüzdür. Ama bir Fenerbahçeli olarak, bu duyguya sahip olup olmadığımızı biz Galatasaraylılardan iyi bilemeyeceğinize göre bu düşüncenizin yanlış olduğunu size söylemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum.

O zaman lütfen, kendi sahasında kupayı ezeli rakibine kaybetti diye böyle yapıyor, kızarıyor, ağlıyor diyenlere de yanlış düşünce, öyle bir şey yok deyin. Çünkü Fenerbahçeli değilsiniz, bunu bilemezsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman lütfen, kendi sahasında kupayı ezeli rakibine kaybetti diye böyle yapıyor, kızarıyor, ağlıyor diyenlere de yanlış düşünce, öyle bir şey yok deyin. Çünkü Fenerbahçeli değilsiniz, bunu bilemezsiniz.
    Peki neden öyle yapıyorlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Ha şu da var, ben bu sonucu Ünal Aysal'ın açıklamalarından sonra çıkarttım. Bizim salonumuzda almak istediler, soyunma odasında verilmesini kabul etmediler, tarzında bir açıklaması vardı. Ondan sonra aklıma geldi yoksa unutmuştum.
    "YÜCE ATATÜRK"

@Sekopej

2-1 yenildigimiz mactan sonra Goyduk egleniyoruz deyip Melo'nun taklidini yaparsan bizimkiler de gelir en alasini cümle aleme sizi rezil ederek yapar

O degil de 2 yönetici cikip 10 dk konustu birbirimize düstük. Ben GSli arkadaslara söylüyorum bundan sonra burada yorum yapmayin gidin sampiyonluk videolarini gollerimizi izleyin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O degil de 2 yönetici cikip 10 dk konustu birbirimize düstük. Ben GSli arkadaslara söylüyorum bundan sonra burada yorum yapmayin gidin sampiyonluk videolarini gollerimizi izleyin.
    Aynen yahu Kadıköy'de almışız kupamızı. Açın Riera'nın matador videosunu izleyin Melo'nun dansını falan izleyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Galatasaraylı arkadaşlara tavsiyem gidip oyuncularının sevinçlerini doya doya izlesinlerzira bi dahaki şampiyonlukları ne zaman olur tahmin edemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter
    En guzel cevap bu sanirim.daha neyi konusuyorsunuz ki neyi kanitlayacaksiniz?

Mesaj Yetkileri