1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bütün bu inadın, hırsın ve bastırılmış tahrikle dışarıya vurulan duygunun temeli geçen sezon Galatasaray'ın evsahipliğinde Fenerbahçe'nin kaldırdığı kupadır.
    Kendinizi böyle kandırabilirsiniz sizin görüşünüzdür. Ama bir Fenerbahçeli olarak, bu duyguya sahip olup olmadığımızı biz Galatasaraylılardan iyi bilemeyeceğinize göre bu düşüncenizin yanlış olduğunu size söylemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum.

Yanlış düşünce, öyle birşey yok
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kendinizi böyle kandırabilirsiniz sizin görüşünüzdür. Ama bir Fenerbahçeli olarak, bu duyguya sahip olup olmadığımızı biz Galatasaraylılardan iyi bilemeyeceğinize göre bu düşüncenizin yanlış olduğunu size söylemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum.

O zaman lütfen, kendi sahasında kupayı ezeli rakibine kaybetti diye böyle yapıyor, kızarıyor, ağlıyor diyenlere de yanlış düşünce, öyle bir şey yok deyin. Çünkü Fenerbahçeli değilsiniz, bunu bilemezsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman lütfen, kendi sahasında kupayı ezeli rakibine kaybetti diye böyle yapıyor, kızarıyor, ağlıyor diyenlere de yanlış düşünce, öyle bir şey yok deyin. Çünkü Fenerbahçeli değilsiniz, bunu bilemezsiniz.
    Peki neden öyle yapıyorlar ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Ha şu da var, ben bu sonucu Ünal Aysal'ın açıklamalarından sonra çıkarttım. Bizim salonumuzda almak istediler, soyunma odasında verilmesini kabul etmediler, tarzında bir açıklaması vardı. Ondan sonra aklıma geldi yoksa unutmuştum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri