Şimdi ligin son şampiyonu ve lideri namğlup tek takımı Lech Poznanı misafir edeceğiz.
Polonia Bytom:5,00
Beraberlik:3,50
Lech:1,57
oranlar böyle
Şimdi ligin son şampiyonu ve lideri namğlup tek takımı Lech Poznanı misafir edeceğiz.
Polonia Bytom:5,00
Beraberlik:3,50
Lech:1,57
oranlar böyle
Belçika ve Rusya nın ev sahipliğini yaptığı 2018 dünya kupası grupları belli oldu Türkiye de var
İşte bu. Bu sezon Lech Poznan ı yenen ilk takım olduk tabi Kone nin önderliğinde. Artık kimse yenilmez değil bu böyle biline
Biz yenilmezlik rekorumuzu 10 maça çıkarırken liderle yani Lech le puan farkını 8e düşürdük
Bir rekor daha
Tunuslu defansa da aynı tarife. Oda ülkesine döndü
Gelir:110.000
İlk yarı fikstürü bitti
Kısa bir değerlendirme yapacak olursak göründüğü üzere en çok gol atan takımız. Yediğimiz bi hayli var attığımıza bakarsak ama bi kaç maçta 3-4 tane birden yedik o kadar bence durum çok iyi şu an itibariyle. marta kadar ara şimdi
Yılın yabancı oyuncusu yine bizden
Benim gözümde en başarılı isim kalecimizdi belkide en büyük pay sahibi bu başarımızda. Ama ne yazık ki sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve ne yaptıysak imzaya yanaşmadı biz sezon sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz tecrübeli eldivenle
Oley oley oley kaleciyle sözleşmeyi imzaladık sonunda![]()
Yeterli forma alamayan iki ismi kiraladık birini alt lige birini bu ligden birine
Dostum gerçekten takıma hayat vermişsin..Hedef UEFA'ydı , ama bu sonuçlardan sonra şampiyonluk neden olmasın..Hadi en kötü 2.lik olsun bırakma sakın kimseye (=
Başkanla konuştuk altyapı için kollar sıvandı 1.adım için maliyet 500.000
Boş durmak yok biri almanya ya kiraya gitti
Biri daha kiraya gitti alt ligimize
Maksat spor olsun
Maksat transfer olsun
Gardaşımızıda Mbamba nın yanına kiraya gönderdik
Bilerek ve isteyerek yaptık bu transferi böyle bir tecrübeye ihtiyacımız vardı
Resmen paray kıydım benim gibi cimri bir hoca için büyük bir mebla
Taraftarımız memnunsa biz mutluyuz
Kalecinin profilini atar mısın ?
Maksat spor olsun
Tam ikinci yarıyı başlarken sol kanatımız Kur 6 hafta sakatlandı
Hadraba da gitti 4 hafta
İkinci yarının fikstürü
Son 13
İkinci yarıya iyi başlayamadık.
1-0 önde kapattık ilk yarıyı ikinci yarının başında 2 gol birden yiyip üstünede en golcu oyuncumuz Okoro sakatlanınca gol atmak zor oldu
Maçın yıldızı eski kalecimiz Eric Toure oldu![]()
YEnilmediğimiz sürecede namağlup rekorumuzu yeniliyoruz![]()
Okoroooooooooooooooooo
Okoro Okoro Okoro