@Cenker
Kaka Galatasaray' a geliyormuş diye haberler duydum. Gelsin mi ne dersin ?![]()
@Cenker
Kaka Galatasaray' a geliyormuş diye haberler duydum. Gelsin mi ne dersin ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://www.fotospor.com/haber/fatih-...esi-kaka_83350
Güvenilir haber kaynağı![]()
Neşeler yerinde, takım olmanın ne olduğunu öğrenmişler![]()
Last edited by Corpus : 14.Mayıs.2012 at 20:06 Reason: yanlış yer
Ünal Aysal gibi baskanimiz oldugu icin cok sansliyiz canli yayinda oturup FB baskan vekilinin sözünü hic kesmeden dinledi, baskan vekili konustuktan sonra Ünal Aysal'i dinlemeyecegini söylerek cekti gitti. Camialar arasinda kalite farki artik yönetimlere de yansimis oldu. Ayrica Yekta Kurtulus o bayragi saha ortasina kadar dikmis oldun![]()
Ünal Aysal: Nihat Özdemir gerçekler ile hayal ürünlerini karşılaştırmaya başlamış sanırım..
Ünal Aysal: Fatih Terim falan değil, yönetim kurulu olarak döndük kupayı sahada almak istiyoruz diyerek belirttik.
Ünal Aysal: Bize gelen teklif sonrasında olay böyle kararlaştırıldı. Federasyon tarafından kupanın getirilmesinin amacı buydu.
Ünal Aysal: O akşam Fenerbahçe'nin kupayı alacağına inanan çok büyük bir zümre vardı.
Ünal Aysal: Aradan geçen 48 saatlik sürede zor bir dönem ve süreç geçirmişler anlaşılan, gerçeklerle hayal ürünlerini karıştırıyorlar.
Ünal Aysal: Kupayı kazanmamız nedeniyle çıkartılan olayların bize mal edilmesine teessüf ediyorum.
Galatasaraylı arkadaşlarım, kardeşlerim, galeyana gelmenin manası yok. Biz şampiyonluğumuzun sevincini yaşayalım bazılarımız da kendilerini avutsunlar.![]()
GS'li kardeslerim alin sampiyonluk coskumuzu arsivlemek isteyenler icin HD videolar.
http://www.soccershouts.com/forum/to.../page__st__330
Bana kalırsa bu sene yapacağımız transferler çok önemli. Eğer doğru işler yaparsak eksik olduğumuz yerleri tamamlarsak bir şampiyonluk serisi yapabiliriz.
Kendimizde de suç aramalıyız şu fotoğraftan sonra.Rakip takımla gayet sevgi ve saygı içerisinde olunabiliyor.Anlamak için fotoğraf gerekli oldu ama şu düzende hiç kimse doğru değil tabi fotoğraftaki şahane insan hariç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bekir Elmander yazdım çıktı![]()
![]()
bence her tartışmadan önce bu fotoya bakmak lazım ya gördükçe gülesim geliyor kimseye kızamıyorum![]()
Mehmet Demirkol: "Sen kupayi verirken futbolcunun gozunun icine bakamiyorsan, bir seyler sakliyorsun demektir. Hemen istifa etmeliler."
bu adamda hakli.
2 aydan once antrenmanlara katilamaz sanırsam
Eğer bir zarar versinler Elmander'e yemin ediyorum bütün teknik ekibi ekmek bıçağı ile doğrarım İsveç Milli Takımı'nın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir forumda gördüm hoşuma gitti, Twitter'dan
Juventus, Real Madrid, Dortmund, Ajax, Galatasaray. Welcome back to 90's
Fatih Terim bir açıklama yapacağız demişti. niye yapmadı ? yoksa o açıklama şampiyon olamazsa yapılacak bir açıklama mıydı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bekleyelim bakalım. şampiyon olamasaydınız hemen yapılırdı, karşı tarafın kutlamasının bitmesi beklenmezdi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Heralde beklenmezdi. Savaştayızda ölülerin toplanmasını mı bekleyeceğizŞampiyon olamazsak kızgın olurduk. Şu an mutluyuz. Olumsuz açıklamalar yapma zamanı değil. Doğal bir durum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim'den bahsediyoruz, Ayar üstüne Ayar Verecek TFF ye .
Hatta o kadar mutluyuz ki , sizin o sıradan laf sokma çabalarına bile gülüp geçiyoruz.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
bence hoca birsey demicek seneye 2 cezasi var birde tff hakkinda konusursa 5-6 maça cikarama ertelettirriz sorun degil
![]()