Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Arrow Proje: Beşiktaş | Değişim

Yeni bir kariyerle yine karşınızdayım sayın Turksportal sakinleri Kısa süreli gel-gitlerin ardından Beşiktaş ile başlama kararı aldım. Elimden geldiğince kaliteli paylaşımda bulunmaya çalışacağım sizlerinde katkısıyla.

Kulübü tanıtmaya gerek yok sanırım Önemli yıldız oyuncuların yanı sıra, geleceği parlak, genç ve kaliteli oyuncularında bulunduğu ligimizin en iyi kulüplerinden birisi Beşiktaş. Oyun süresince sıkıntı yaratabilecek maddi durumu da dikkate alarak oyuncu yetiştirmeye ağırlık vermek istiyorum. Mümkün mertebe yerli bir kadro oluşturmak ve bu kadro ile başarı, istikrar sağlamak başlıca amacım.

Umarım keyifle takip edeceğiniz, uzun ve eğlenceli bir kariyer olur. Herkese şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Logo muhteşemmiş nereden buldun?
    FM Gazetesi

gO.Ogle sağolsun orjinali burada. Ben üzerinde biraz oynama yapıp boyutunu küçülttüm.
    Teşekkür ederim, ufak ufak başlamanın zamanı geldi.

Kadro gayet güzel, her mevki için en az 2 alternatif mevcut. Rezerv kadroda da genç ve takım içinde kullanabileceğim oyuncular var, bu nedenle kiralık oyuncuları kadromda düşünmüyorum, maaş bütçesini de düşünerek. Sonuç olarak Edu ve Bebe ile sözleşmeleri feshettim, takımlarına geri dönecekler. Sidnei için Ersan'ı bekleme kararı aldım. Ara transfer döneminde düşüncem netleşecek onunla ilgili.

Teknik ekipte de bazı değişiklikler olacak ilerleyen günlerde. İlk olarak kaleci antrenörleri dikkatimi çekti. 4 kaleci antrenörü mevcut takımda. Mete Bozkurt ile yollarımızı ayırıyoruz. Duruma göre yine giden-gelen antrenörler olabilir.

Kadromuz yapısı itibariyle 4-5-1'e çok uygun, ilk tercihim bu yönde olacak. 4-4-2'de gerekli gördüğümde uygulayabileceğim bir diziliş.

Antrenman konusunda biraz dış destek olacak Furious Training isimli bir antrenman programı var, SIgames forumlarından edindiğim. Tabii ki oyuncuların durumuna göre ufak dokunuşlarım olacak bu konuda

Şimdilik bu kadar, sanırım gelecek yazım teknik ekip ve hazırlık dönemimiz ile ilgili olacak şimdilik hoşça kalın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

John Fleck ve , Tolga Ciğerciyi kirala 2 sezonluğuna çok işine yararlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tolga Ciğerci cidden iyi bir alternatif olabilir.Çok temiz atak kesiyor kendi oyunumda.
    Şimdiden başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ze Roberto var mutlaka al onu bedava. Sol kanatta inanılmaz katkı sağlıyor. Sakın yaşına aldanma.

Not: Eski Bayern'li.
    FM Gazetesi

Tavsiye ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

@Ralf : Ze Roberto gerçekten istediğim bir oyuncuydu, hem orta saha alternatifini arttıracağını, hem de geleceğinden umutlu olduğum Muhammed Demirci'nin gelişiminde büyük rol oynayacağını düşündüğüm kişiydi. Tercihini Hamburg'dan yana kullandı, zaten profilinde kariyerine Bundesliga'da devam etmek istediği yazıyordu, teklifim daha yüksek olmasına rağmen yadırgamadım bu seçimini

@Hakan679, @LifeYourself : Ze Roberto benzeri bir durum da Tolga'da gelişti Tek talibi ben değildim, genç oyuncu Borussia M'gladbach kulübünü tercih etti. John Fleck ismi gündeme gelmedi ama o da Blackpool'a gitmiş

Başka isimlerle de görüşme yaptım. Önce Mehmet Topal'ı kiralamak istedim, istenen kiralama bedelini yüksek bulup geri adım attım. Tromso forması giyen Ruben Yttergard Jenssen transferi de Malaga engeline takıldı. Şu an için ara verdim orta saha transferine. İlerleyen dönemde ihtiyaç duyulursa tekrar gündeme alırız.

Cenk ve Rüştü'nün yanı sıra 3. kalecim olsun istiyorum. Rüştü'ye güvenemiyorum, o yüzden kaleci arayışlarım var. Mahmut Bezgin konusunda Gaziantepspor ile anlaşamadım, Utrecht'n genç kalecisi Roberto Junior Fernandez ise kulübüyle anlaşmamıza rağmen takımımıza katılmaya sıcak bakmadı. Şu an hedefimde Juventus'tan Laurentiu Branescu var. İki yıllık kiralık teklifinde bulundum kulüpten cevap bekliyorum. 2 milyon €'luk bir satın alma opsiyonu da mevcut teklifimde.

Teknik ekiple ilgili çalışmalarım olacağını söylemiştim. Bu doğrultuda yollarımızı ayırdığımız isimler oldu. Mete Bozkurt, Hakan Yurtvermez, Metin Uzun ve Emrah Bayraktar kulübümüzle ilişkisi kesilen antrenörlerimiz. Kendilerine bugüne kadar verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
    Ekibimize yeni katılan isimler Patrice Bergues, Remy Reynierse ve Otto Baric oldu.

Gözlemci ekibimizi de genişlettik bu dönemde.

Ufuk Pak: Kendisi zaten kulübümüzün bir personeliydi, Güney Avrupa'da çalışmalarda bulunacak.
    Zeki Önatlı: Rakiplerimizi mercek altına alacak arkadaşımız. Aynı zamanda Kuzey Afrika bölgesi ile ilgili araştırmalar yapacak.
    Gianluca Nani: İtalyan gözlemcinin görev bölgesi Büyük Britanya ve İrlanda bölgesi olacak.
    Karl-Heinz Körbel: Tecrübeli Alman gözlemcimiz Doğu Avrupa futbolu ile yakından ilgilenecek.
    Samuel Pedroso: Orta Avrupa'da çalışmalarda bulunacak isim Portekizli Samuel Pedroso oldu.
    Roberto Baggio: Zamanının önemli oyuncularından Baggio'da scout ekibimize katıldı. Onun görevi İskandinav ülkelerinde kulübümüz için oyuncu aramak olacak.

Elimden geldiğince farklı uyruklu kişileri bir araya getirmeye çalışıyorum, kulübün dünya futbolu ile ilgili bilgisinin artması bakımından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanda yeni kişilerde katılabilir, gelişme oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Hazırlık dönemini biri rezerv takımımızla olmak üzere 5 karşılaşma ile tamamladık.

Genel olarak verimli geçti bu dönem ancak tatsız durumlar da olmadı değil. Önce Simao sakatlandı, yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak. Sonra Hilbert'in takımdan 3 hafta kadar ayrı kalacağını öğrendik. Henüz oynadığımız futboldan memnun değilim, toplu oyunda iyi düzeydeyiz ancak pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Takım savunmasında da ufak tefek sorunlarımız mevcut ama zamanla aşılabilecek şeyler.

Gelecek yazıda Avrupa maceramız başlayacak. Avrupa Ligi 4.Tur'da rakibimiz Fransa temcilcisi Schaux oldu.
    Ülkemizin diğer temsilcilerinden Bursaspor Panathianikos'un, Gaziantepspor ise Anderlecht'in rakibi oldu.
    Güzel karşılaşmalar bizleri bekliyor

Avrupa Ligi 4.Ön Eleme Turu

Avrupa Ligi 4. ön eleme turu ilk maçında Sochaux ile İnönü Stadı'nda karşılaştık. Takımımız 4-5-1 düzeninde sahada yerini alırken, rakibimiz bir tür 5-3-2 ile oynamayı tercih etti. Kalabalık ortasaha ve savunma hattını aşmak kolay olmadı maç boyunca. Çoğunlukla kanat hücumları denedik, bunun ilk meyvesini 17. dakikada Holosko ile aldık. Sol kanatta hücuma destek veren İsmail Köybaşı, arka direğe yüksek bir orta yaptı. Holosko'nun düzgün kafa vuruşu skoru 1-0 lehimize geliştirdi.
    Erken gelen gol sonrası tempoyu düşürüp topa daha çok sahip olmak amacımdı ancak düşündüğüm gibi olmadı. Basit pas hataları Sochaux için pozisyonlar doğurmaya başladı, nitekim 34. dakikada Privat skoru dengeleyen isim oldu.

İkinci yarıda maç başındaki mentalitemize geri döndük. Necip'i Ernst'in yanına çekerek Fernandes'e oyun kurucu rolünü verdim, serbest oynamasını istedim. Sonuçları gayet etkili oldu bu değişikliğin, Sochaux savunması ile orta sahası arasına sarkarak hücumda daha efektif olmaya başladı Fernandes ve 71. dakikada Quaresma'nın sol kanatta topu içeri taşıyıp verdiği şık topuk pasını değerlendirdi, skoru 2-1'e taşıdı. Kalan dakikalarda rakibimiz oyunu dengelemeye çalıştıysa da başarılı olamadı ve sahamızda galip gelip Fransa'ya avantajlı sayılabilecek bir skorla gitmeyi sağladık.
    Maçın Adamı : İsmail Köybaşı

[YOUTUBE="qbK1dVdHfX8"]Beşiktaş : 2-1 : Sochaux[/YOUTUBE]

kariyeri takip ederken sunumun ve yazılarının içeriği iştahımı kabartıyor, ilgiyle takibe devam edicem başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Başarılar...

Teşekkür ederim, böyle pozitif yorumlar görmek, güzel tepkiler almak benim de iştahımı kabartıyor.

Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu

Sochaux ilk maçta aldıkları sonuç nedeniyle daha ofansif bir oyun planı ile sahada yer aldı bu karşılaşmada. 4-4-2 formasyonunda kanatları aktif olarak kullanma niyetinde oldular maçın büyük bölümünde. Skor avantajınında elimizde bulunmasını fırsat bilerek geride beklemeyi, kontratakla rakibi vurmayı planladım. Beklediğim gibi de oldu. 18. dakikada gelişen hızlı bir hücumda önce Holosko şansını denedi, kaleciden dönün topu yine Holosko takip etti. Bu kez daha müsait pozisyondaki Almeida'yı gördü ve o da takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının büyük bir bölümünde Sochaux topa sahip olsa da aradığı pozisyonları bulamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının ilk 15 dakikası yine Sochaux üstünlüğü ile geçti. Özellikle Boudebouz ile etkili hücumlar geliştirdiler ancak net fırsatlar yaratamadılar sıkı savunmamız karşısında. Dakika 66'ya geldiğinde bir başka kontratak fırsatı yakaladık. Savunmanın gelişi güzel uzaklaştırdığı topu kazanan Quaresma driblinge başladı. Ters tarafta rakip ceza sahasına doğru koşu yapan Holosko'nun önüne harika bir pas attı. Ceza sahası ön çizgisine kadar topla ilerleyen Holosko kalecini solundan topu ağlarla buluşturdu. 74. dakika fransız takımının umutlandığı an, savunmada bi anlık dalgınlıkta adam paylaşımı yapılamayınca Roudet bomboş kaldı ve Corchia'nın ortasını golle sonuçlandırdı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Fernandes sahneye çıktı. Yine Holosko önce rakibini çalımladı, ardından ceza sahasında son çizgiye inip pasını çıkardı. Fernandes'te bu ikramı geri çevirmedi ve maçın skorunu tayin etti. 3-1.
    Maçın Adamı: Filip Holosko

[YOUTUBE="t0wrJnTd-TY"]Sochaux : 1-3 : Beşiktaş[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Videoları yüklemek inanılmaz zahmetli oluyor. Oyun ilk çıktığında bende böyle bir kariyer yapmıştım. Güzel sunum oluyor başarılar :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Videoları yüklemek inanılmaz zahmetli oluyor. Oyun ilk çıktığında bende böyle bir kariyer yapmıştım. Güzel sunum oluyor başarılar :]
    Gercekten de cok zahmetli bir is. Sabirla beklemek durumundasin.
    Videodan anladigim Holosko macin yildizi olmus. Bu sene Holosko biraz abartilmis galiba, bi cok kariyerde istatistikleri ucuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ortasahaya marco verratti yi alabilirsn müthiş gelişiyor..

Maçlarında büyük bölümünü izliyorum, üzerine videoları da upload edince oldukça yavaş ilerliyor kariyer Ama eğleniyorum şu an için. Zaten her karşılaşmanın görüntülerini yükleme niyetinde değilim. Avrupa maçları ve ligde önemli maçları yapsam yeter
    Holosko'dan beklemiyordum açıkçası böyle performans. Hatta Simao sakat olmasa büyük ihtimalle yedek olurdu. Gerçekten etkili oyunlar çıkarıyor. 2 maçta 2 gol 2 asist.

Avrupa Ligi grubumuz belli oldu. Geçen yılın finalisti Braga, İtalya'nın güçlü ekibi Udinese ve Ukrayna'dan Vorskla ile aynı grupta yer aldık.
    Bir önceki turda mücadele eden diğer Türk takımları maalesef turnuvaya veda etti. Bursaspor Panathinaikos'a 4-1 ve 1-0'lık skorlarla mağlup olurken Gaziantepspor Anderlecht ile iki maçta da golsüz berabere kaldı. Penaltılar sonucu gülen taraf Belçika ekibi oldu.

Bu arada sakatlıklarda canımızı sıkmaya başladı. Simao ve Hilbert'in ardından Veli, Fernandes ve Mustafa'da sakatlık yaşayan isimler oldu. Sezon öncesi antrenmanlarını bitiriyorum artık. Güç-aerobik çalışmaları ağır gelmeye başladı oyunculara

Süper Lig'e start veriyoruz. Ligin ilk maçında konuğumuz Bursaspor. Ardından Portekiz'e uçağımız var

Spor Toto Süper Lig
    1.Hafta

Süper Lig'e merhaba dediğimiz karşılaşmada 3 gün sonra oynanacak maçı da düşünerek Ernst yerine Aurelio, İsmail yerine de Tanju'ya ilk 11'de şans verdim. Maça üstün başlayan taraf Bursaspor oldu. Oyunun kontrolünü elimize almakta oldukça zorlandık. İlk yarım saati geride bırakırken yavaş yavaş topa daha fazla sahip olup, rakip kalede etkili olmaya başladık. 33.dakikada baskımızın sonucunu aldık, sol kanattan kazanılan kornerde Quaresma arka direğe etkili bir orta açtı, Egemen için golü yapmak zor olmadı bu pozisyonda. Golden 3 dakika sonra orta alanda ayağa paslarla rakip alana yerleştik. Almeida'nın boşalttığı alana koşu yapan Necip'in koşu yoluna çok güzel bir pas attı Aurelio. Necip kaleciyle karşı karşya kaldığı pozisyonda sağ köşeye topu gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının sonlarına doğru bu kez sahneye Almeida çıktı. 44. dakikada sağ kanatta son çizgiye kadar inen Ekrem'in arka direğe yaptığı orta Quaresma'ya geldi. Quaresma göğsü ile Almeida'nın önüne indirdi topu, golcü futbolcu dönerek Carson'ın sağından topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıyı bu golle 3-0 önde kapattık.

İkinci yarıya erken bir değişiklikle başladık, Almeida saha kenarına gelirken yerine Burak girdi, Quaresma'yı forvete çektim. İlk yarının aksine daha sakin ve ortada geçen bir ikinci yarı yaşadık. Önce Fernandes'i çıkarıp Ernst'i sahaya sürdüm, ardından Aurelio İbrahim Toraman ile yer değiştirdi. Bursaspor'un şeref golü 85. dakikada kornerden geldi. Takımımızın sağ kanadından kullanılan kornerde ön direkte Ozan İpek golü yaptı. Ve karşılaşma 3-1 üstünlüğümüzle sona erdi. İkinci yarıda gol bulamadık ancak 3 kez direklere takıldık, farkın açılmasını engelleyen şans faktörü oldu.
    Maçın Adamı : Necip Uysal

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

başlık olağandışı olmuş başarılar takipteyim

Teşekkürler

Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Hızlı başladığımız karşılaşmada golü de erken bulduk. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Braga korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda topa sahip olup hızlı hücum fırsatı yakaladı Quaresma. Yaklaşık 50 metre topu sürdü ve şutunu çekti. Kaleci Quim ilk pozisyonda başarılıydı ancak dönen top Burak'ın önünde kaldı ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Almeida ile 2 gol fırsatı daha yakaladık ancak sonuçlandıramadık.

İkinci yarıda da üstün olan taraf Beşiktaş'tı. Gerek duran toplarda Egemen, gerek Fernandes %100'lük gol fırsatlarını cömertçe harcadılar. Karşılaşmanın son bölümünde Braga'nın baskısı arttı, 83. dakikada savunmadan çıkarken Quaresma'nın kaptırdığı top sahadan 3 puanla ayrılamıza engel oldu. Bordachov Quaresma'dan kazandığı topu bekletmeden penaltı noktasına ortaladı. Bana göre ofsayt olan pozisyonda Tiago Carmo skoru eşitledi. 90. dakikada Quaresma'nın ayağından bir gol bulsakta ofsayt gerekçesiyle iptal oldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

[YOUTUBE="hPWvP0t1Pd0"]Braga : 1-1 : Beşiktaş[/YOUTUBE]

Grubun diğer karşılaşmasında Udinese deplasmanda Vorskla'yı Di Natale'nin golüyle 1-0 yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha ilk haftadan Bursami basarilar kardesim

Kaderin cilvesi Daha çok vicdan azabı çekmem için düzenlenmiş sanırım

Spor Toto Süper Lig
    2.Hafta

Kupa yorgunu takımda rotasyon ihtiyacı hissettim, bu nedenle ilk 11'de Fernandes yerine Mustafa Pektemek, Ernst yerine Sivok ile başladık, savunma ortasında da Sidnei Egemen'in partneri oldu. Kalede de Cenk yerine tecrübeli Rüştü yer aldı. İlk yarıda daha etkili olan taraf olsak da Büyükşehir Belediye kontrataklarla kalemizde tehlikeli oldu zaman zaman. Gol için yüklendiğimiz dakikalarda kaptırılan bir top 39.dakikada ev sahibinin golünün gelmesine neden oldu. Webo Tom ile ver-kaç yapıp ceza sahasında Rüştü ile karşı karşıya kaldı, düzgün bir plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda 4-3-3'e döndüm. Holosko daha ortasahaya yakın, Quaresma'da hücumu üçleyen oyuncu oldu. Sayısız gol fırsatı yakalasak da son vuruşlardaki aşırı becerisizlik istediğimiz golün gelmesini geciktirdi. 57. dakikada sağ kanatta Ekrem topu ileri taşıdı, önündeki Holosko'nun koşu yoluna güzel bir pas attı. Holosko'nun topu son çizgiye indirip altıpasa açtığı ortayı Quaresma iyi takip etti ve skoru dengeye getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde Mustafa ve Necip ile %100'lük gol pozisyonlarından yararlanamadık ve 1 puana razı olduk.
    Maçın Adamı: Filip Holosko

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar kardeşim transfer yapmadın mı yahu bi revizyon falan yapsaydın keşke o lazım takıma

Teşekkür ederim, sene sonunda duruma göre karar veririz, şu an için gerek görmedim. Ekstra yük bindirmeye gerek yok yönetime

Spor Toto Süper Lig
    3. Hafta

Hafta arası taktik çalışmalarını atak organizasyonları konusunda yoğunlaştırdım. Gol pozisyonuna girmekte sıkıntı çekmiyoruz ama sonuçlandırma konusunda istediğim düzeyde değil oyuncular. Karşılaşmaya 4-4-2 ile başladık, hedefimiz mutlak galibiyetti. Başlarda Orduspor topa daha fazla sahip olsa da zaman ilerledikçe üstünlüğü elimize aldık ve ilk golümüz 31.dakikada Quaresma'nın geliştirdiği atakta geldi. Sağ kanatta son çizgiye kadar inip yerden sert orta yaptı arka direğe. Holosko'nun ilk dounuşu kaleciye takıldı ama dönen top tekrar önünde kalınca skoru 1-0'a taşıdı. İlk yarının tek golü de buydu.

İkinci yarıya daha baskılı başladık. Özellikle Orduspor'un gol için daha açık oyun sergilemesi hücumda büyük boş alanlar bulmamıza vesile oldu. 52. dakikada Orduspor savunmasının topu uzaklaştırma çabaları yetersiz kaldı, Necip ceza sahası dışında kontrol ettiği topu bekletmeden Quaresma'ya çıkardı, sol çaprazdan kaleyi gören Quaresma da şık bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 76'yı gösterirken bu kez sahneye Mustafa çıktı. Holosko'nun savunma arkasına attığı topa iyi bir koşu yaptı, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Rakibimizin tek golü 85. dakikada ceza sahasında Sidnei Yalçın'ı çalımlama girişimi başarısız olunca topu kalemizde gördük.

Necip, Holosko ve Quaresma'nın performansı çok iyi ve gün geçtikçe üzerine koyuyorlar ama aynı şeyi stoperlerim ve forvetlerim için söyleyemiyorum. Mustafa'da Almeida'da vasatı aşamadılar gözümde. Sidnei'de verdiğim fırsatları iyi kullanamadı, sanırım yedekten öte gidemeyecek takımda.

Maçın Adamı : Filip Holosko

Avrupa Ligi H Grubu 2.Maç

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız maçta sakatlığını atlatan Hilbert uzun zaman sonra sahada yerini aldı. Beklendiği gibi Beşiktaş'ın oyun hakiiyeti göze çarpıyordu ilk yarıda. İlk golümüz 33. dakikada Quaresma'nın ayağından geldi. Sol kanattan ceza sahasına giren Burak topu geriye Ernst'e çıkardı. Ernst boş durumdaki Quaresma'yı gördü, bekletmeden yapılan vuruş durumu 1-0'a getirdi. 43. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sivok ön direkte yükselip topu kaleye gönderdi ancak top üst direkten sahaya geri döndü. Pozisyonu takip eden Egemen ceza sahası yayı önündeki Necip'e verdi pasını. Necip kaleyi cepheden gördüğü pozisyonda gelişine şutunu çıkardı, savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu. İlk yarı 2-0 üstünlüğümüzle sonuçlandı.

2.yarıda erken bir değişiklik yapmak durumunda kaldık, Ernst ayağına aldığı darbeden sonra oyuna devam edemedi, yerine Veli Kavlak girdi. Dakika 69'da yine sol kanatta hücumumuz şekillendi. Kazanılan taç atışını hızlı kullanan İsmail tekrar topu aldığında ceza sahasına sert bir top çıkardı. Holosko'nun boşalttığı alana hareketlenen Burak topu göğsüyle kontrol edip vuruşunu yaptı ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti. 75. dakika kronikleşen savunma hatalarımızdan birinin olduğu anı işaret ediyordu. Her maç gol yeme zorunluluğu hissediyor olsa gerek savunma oyuncularım, Sivok amatör işi bir hata yaparak Bezus'un golünü hazırladı. Karşılaşmanın son golü Necip'in yerine oyuna giren Aurelio'dan geldi. Fernandes'in ceza sahası içinde önünde iki oyuncu varken şut girişiminde bulunması neticesinde top ceza sahası dışındaki Aurelio'nun önüne geldi. Aurelio topu düzeltip çok şık ve düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı ve skoru tayin etti. 4-1.
    Maçın Adamı : Ricardo Quaresma

[YOUTUBE="MbTqUd5mtSY"]Beşiktaş : 4-1 : Vorskla[/YOUTUBE]

Grubun diğer karşılaşmasında Udinese kendi sahasında Braga ile yenişemedi ve 0-0'lık sonuçla birer puanı paylaştılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ze Roberto olaydı diyorum başka da bir şey demiyorum renktaş :]
    FM Gazetesi

iyi takım Kadıköy'de belli olur =) Fenerbahçe maçından sonra kariyerin rengi belli olur =)

@Ralf : Bende isterdim gelsin, tribünleri coştursun, gençlere örnek olsun ama olmayınca olmuyor
    @muratzihni :O zaman ligin ikinci yarısını beklemek durumunda kalıyoruz. İlk maç İnönü'de 2 hafta sonra

Spor Toto Süper Lig
    4.Hafta

4-1-4-1 düzeninde oyuna başlayan rakibimiz karşısında orta alanda üstünlük kurmakta çok zorlandık karşılaşma buyunca. 5. dakikada Aurelio takımımızın sol tarafında ceza sahasına yakın bir bölgede faul kazandırdı Antalyaspor'a. Sonrasında eşleştiği Mehmet Yılmaz'ı kontrol edemedi ve çok erken bir golle skor üstünlüğünü kaptırdık rakibe. Kalabalık savunma karşısında etkisiz kaldı hücum girişimlerimiz. Yine bir duran topta 40. dakikada kullanılan köşe vuruşu Ali Turan'ı kontrol etmeye çalışan İsmail'in ters vuruşuyla kalemizde 2. gol oldu. 4 dakika sonra yine köşe vuruşu kazandı Antalyaspor. Bu kez savunma topu uzaklaştırmayı başardı, Burak orta sahanın Beşiktaş'a bakan bölümünde kazandığı topu 50-60 metrelik bir driblingle taşıdı rakip kaleye. Antalyaspor ceza sahasına girerken düzgün bir vuruş yaparak farkı bire indirdi.

İkinci yarıya Quaresma-Holosko değişiklği ile başladık. İlk yarının son anlarında sakatlık geçirip oyundan çıkmak zorunda kaldı Portekizli yetenek. Aurelio-Veli değişikliği ikinci oyuncu değişikliğimiz oldu. Devre arasındaki sert konuşma biraz daha ateşlendirmiş olacak ki oyuncular daha agresif, daha etkili oyun sergilemeye başladılar. 54. dakikada Veli sol tarafında bomboş durumdaki Burak'ı göremese de ikinci pozisyonda Necip onu gördü. Koşu yoluna atılan güzel pası kaleye göndermekte zorlanmadı Burak ve skoru 2-2'ye taşıdı. İlerleyen dakikalarda Holosko, Veli, Mustafa ile net pozisyonlardan yararlanamadık, Burak'ın attığı bir golde yardımcı hakeme takıldı ofsayt gerekçesiyle. Kalan bölümde Mustafa-Almeida değişikliği de sonuç vermeyince 2-2'lik sonuçla sahadan ayrıldık.
    Maçın Adamı : Burak Kaplan

Spor Toto Süper Lig
    5.Hafta

Ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'a karşı 2-0'lık rahat bir galibiyet elde ettik. İlk yarı nispeten daha çekişmeli geçse de önce Fernandes'in serbest vuruşunda Egemen skoru 1-0 lehimize değiştirdi. 35. dakikada Antalyaspor maçında attığı golün aynısını attı Burak. Yine topu kendi sahamızda kazandı, sahayı boydan boya geçip kalecinin yanından farkı 2'ye taşıyan golü kaydetti.
    Kayserispor'da Amrabat ve Cangele'nin etkili oyunları skoru değiştirmeye yetmedi.
    Maçın Adamı : Burak Kaplan

Bu sonucun ardından lig tablosuna göz atacak olursak;

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri