Düne kadar Bayern'in kazanmasını istiyordum fakat Fenerbahçe'nin menfaatleri için bugün Chelsealeyiz.
Chelsea
B.Münih
Düne kadar Bayern'in kazanmasını istiyordum fakat Fenerbahçe'nin menfaatleri için bugün Chelsealeyiz.
Normalde 10 takım içinde 6. olarak seribaşı olmayı kıl payı kaçıracak son ön elemede Fenerbahçe.Ama Chelsea kazanırsa ŞL'ye direkt olarak katılacak , bu durumda Premier Lig 4.sü olmasına rağmen Tottenham Avrupa Ligi'ne gidecek.Tottenham Avrupa Ligi'ne gidince de Fenerbahçe 1 sıra yükselerek seribaşı olacak , tam olarak böyle sanırım.
Bayern'in ev sahibi avantajı var . Bunu ne kadar kullanırlar bilmiyorum ama Chelsea de sonuçta kolay lokma olmadığını bir çok kez gösterdi bu sezon zira finale kadar geldiler kapanarak da olsa . Dileğim mücadele gücü yüksek , en az 3-4 golün olduğu bir maç olması . Hatta uzarsa daha iyi . Favorim Bayern onu da yazayım . Bana ilginç gelen ise bu iki takımın da en iyi takımlar denen ikiliyi eleyip , liglerinde şampiyon olamamalarına rağmen finale gelmeleri.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.