Sayfa 42 / 80 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by physicist87
    Lugano için bi arkadaş videolarını izledim,topu oyuna sokamıyor demiş.Bu doğrumu yahu?Doğruysa hiç alınmasın,bize zaten topu oyuna iyi sokabilecek bir defans oyuncusu lazım,eğer oyuna yön verecek meziyetlere sahipse Lugano buyursun gelsin,başımızın üstünde yeri var...
    Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.

__________________________________________________ _______________

Fenerbahçe’nin Hollanda kampında Nicolas Anelka’nın sürpriz bir şekilde ayrılmak istediğini açıklaması, sarı-lacivertli yönetimin transfer çalışmalarını yoğunlaştırmasına neden oldu.

İlk etapta menajer Celalettin Bilgiç aracılığıyla İtalya pazarına yönelen Fenerbahçe, burada Appiah’ın transferi nedeniyle iyi ilişkiler kurduğu Juventus kulübüyle görüştü. Sarı-lacivertli yönetimin Zlatan İbrahimoviç talebine İtalyan yöneticiler ‘Kiralık’ şartıyla sıcak yaklaştı. Boşnak asıllı İsveçli futbolcuyu ikinci ligde oynatmanın kendilerine külfet getireceğine inanan Juventus yönetimi, ‘’Seri A’ya yükseldiğimiz takdirde geri almak koşulu ile İbrahimoviç’i transfer edebilirsiniz’’ dedi.

Bunun üzerine golcü futbolcuyla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, İbrahimoviç’i 2 milyon Euro’ya ikna etti. Sarı lacivertli kulüp, bu ücretin üçte birini peşin olarak ödeyecek. İstanbul’u her zaman çok merak ettiğini söyleyen Zlatan İbrahimoviç, ‘’Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum’’ dedi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknik adamı Zico’nun bu transfere onay vermesi halinde, Fenerbahçe yönetiminin bu transferi bitirecek.

Akşam

Bu habere gülünür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by Andriy
    Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.

İnşallah ya...Fenerbahçe bu transferde de yaş tahtaya basmasın da.Anelka'yı da gönderecekse bir an önce göndersinler.Ooo ligler başlayacak bizim transferler hala yok,bu adamlar ne zaman takıma gelecekler,ne zaman uyum sürecini atlatıp yararlı olacaklar bilemem,hele bi de 100. yılımız,ellerini çabuk tutsalar hiç fana olmayacak
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

anelkayı gonderip sole iyi bi santrafor ardından bide stoper takım iyi olur

merakla bekliyoz...

Ibrahimovic Fener'de haberi çıktı son olarak. Basın bunu da yazar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Carlos geliyor!
    Fenerbahçe, Lugano ve Roberto Carlos'un işini bitirdi

Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi. Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Kaynak: İHA
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu haberi ben de şimdi öğrendim ve çok mutlu oldum, zira İHA'nın yaptığı haberler genelde doğru olur. İHA, DHA gibi sallamasyon yapmadığı için İHA kaynaklı haberlere hep inanırım. Umarım bu iki süper yıldız gelir ve Fenerbahçemizin iki önemli eksiği sol kanat ve defans sorunu çözülür

valla lugano neysede bence carlos gelmez ama bellide olmaz hani

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben de pek haberlere inanmadığım için buraya her duyduğumu koymuyorum. bakalım bunlar olacak inşallah...
    "YÜCE ATATÜRK"

Hernan Crespo

Fenerbahçe, transferde en büyük bombayı patlatıyor. Chelsea'nin satış listesine koyduğu yıldız futbolcu ile anlaşıldı. Hernan Crespo, "F.Bahçe'yi büyük hedefleri için seçtim" dedi.

Uyum sorunu yaşamaz
    F.Bahçe, 100. yılın en büyük imzasını attırmak üzere. Yaklaşık bir ay önce başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da prensipte anlaştığı Hernan Crespo'ya onay çıktı. Teknik direktör Zico, "Crespo'yu her hoca ister. Transferde tercihimiz uyum sorunu yaşanmaması için Güney Amerika ülkeleriydi. Bu nedenle Crespo tam bize göre"
    dedi. Resmi imzanın çok kısa sürede atılacağı öğrenildi.

Chelsea gönderiyor
    Arjantin'in Dünya Kupası'ndan erken elenmesi, finallerde 4 maçta 3 gol atmasına rağmen Chelsea Teknik Direktörü Mourinho tarafından satış listesine konulan Crespo'ya en cazip teklif F.Bahçe'den geldi. Almanya kampından döndükten sonra başkan Yıldırım ile durum değerlendirmesi yapan Zico, Crespo dışında bir yabancı daha alınmasını istedi. Listedeki isimler tartıya çıkarıldı.

Son isim tartışılıyor
    Alınacak son yabancının da Güney Amerikalı olacağı kesinlik kazandı. Lugano ve Crespo'nun gelmesiyle 3 Brezilyalı, bir Uruguaylı, bir Arjantinli, bir Ganalı oyuncusu olacak F.Bahçe, Roberto Carlos, Oliviera, Silva Moro arasından birini seçecek. Zico'nun son transfer için biraz daha beklenmesinden yana olduğu, "Torshavn maçları bitsin daha sağlıklı karar veririz" dediği öğrenildi.

Crespomu Tristanmı kıme Inanalım yahu hergun 1 ısı gelıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

100. yılında şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe’de Diego Lugano heyecanı yaşanıyor. Asbaşkan Mahmut Uslu’nun geçtiğimiz hafta içinde Brezilya’ya giderek prensip anlaşmasına vardığı Uruguaylı savunma oyuncusunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Libertadores Kupası’nda Sao Paolo’nun formasını giyen Lugano için teminat işlemlerinin son aşamaya geldiği bildirildi. Kupada yarı final maçı oynayacak olan yıldız oyuncunun 3. ön eleme maçına yetiştirileceği, Sao Paolo’nun finale çıkması durumunda ise bu hesapların da karışacağı belirtildi

Quote Originally Posted by kavara
    ya bazıları demis tristan iyi degil zaten 30 yasında diye..
    onların futboldan ne kadar anladıkları süpheli.
    eee dıyenler dogru söyLuyor Tristan 30 yaşına girdi. 2005 sezonunda 9 gol atmıştı lig boyunca 2006 sezonundada 8 gol attı 1 sezonda Fenerbahcede bu adama bel bağlayarak alısa way haline...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    eee dıyenler dogru söyLuyor Tristan 30 yaşına girdi. 2005 sezonunda 9 gol atmıştı lig boyunca 2006 sezonundada 8 gol attı 1 sezonda Fenerbahcede bu adama bel bağlayarak alısa way haline...
    Bugün gazete de okudum.Tristan Fenerbahçe nin teklifini reddetmiş galiba.İyi oldu.

Quote Originally Posted by Andriy
    Bu gün gazete de okudum.Tristan Fenrbahçe nin teklifini reddetmiş galiba.
    Fenerbahçe onu red etmiştir... Tristan geçen sezon boyunca yedek klubesınden Çıkamadı Şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gelmeyecekde nerye gıdıcek... Bence Fenerbahce Resmı teklıf bıle Sunmadı buna... Crespo transferı oLucak gibi ses çıkmayan transferler daha dogru Çıkıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Lugano Transferi doğruladı

Fenerbahçe'nin el sıkıştığı yıldızları imza attıraması bazı tartışmaları beraberinde getiriyor. Medyada çıkan flaş transferler için her gün yalanlama geçen Sarı Lacivertli Kulüp işi biten futbolcuları medyaya tanıtmayı isterken taraftarlar flaş isimlerin imza atmamasını tedirginlikle karşılıyor.

Yapacağı transferler için ser verip sır vermeyen Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta kimle anlaşırsa imza attırması gerekiyor. Çünkü zaman daralıyor. Bu arada Fenerbahçe'nin dün renklerine kattığı Lugano'dan mesaj var...

Sarı Lacivertli yönetimin her konuda anlaştığı Uruguay'lı Diego Lugano, Brezilya'da yayın yapan bir radyoya verdiği röportajda "Transfer konularına hiç karışmadım. Bütün işleri menajerim Figger yürütüyor" sözleriyle gönderme yaptığı Figger'dan ilginç bir açıklama geldi. Bir gazetenin sorularını yanıtlayan menajer, sarı-lacivertli kulübün ismini vermeden "Avrupa'da bir takımla anlaştık ve imzayı attık" dedi.

Nesil
    2006

Default Hayırlı olsun

Fenerbahçe, yıldız transferlerine kavuşuyor; Lugano'nun yarın, Roberto Carlos'un ise perşembe günü taraftarın huzuruna çıkacağı öğrenildi.

Sırayla geliyorlar
    Fenerbahçe’de geri sayım başladı. 100. yılında kadrosunu yıldız isimlerle takviye ederek tribünlerini de coşturmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler’in anlaşmaya vardığı Lugano ve Roberto Carlos’un hafta içinde İstanbul’da olacağı bildirildi. Taraftarı havaya sokacak olan ilk isim Brezilya’nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano olacak. Bu gece oynanacak olan Ponte Preta maçında forma giymeyeceği bildirilen genç oyuncunun İstanbul’a hareket edeceği öğrenildi.

Crespo-Tristan da var
    Sarı-Lacivertliler ikinci bombayı ise perşembe günü patlatacak. Dünya Kupası’nda Brezilya forma giyen ve bir süredir tatil yapan yıldız futbolcu Roberto Carlos da İstanbul’da olacak. Real Madrid’den ayrılan ve Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı deneyimli sol kanat oyuncusu Atatürk Havaalanı’nda büyük bir şölenle karşılanacak. İki yıldızın gelişiyle birlikte yönetim kombine ve ürün satışından büyük gelir bekliyor. Öte yandan Anelka’nın gitmesi halinde ise Crespo veya Tristan’dan biri de bitirilecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Crespo-Tristan arasından Crespo'yu tercih ederim.

Lugano gerçekten çok yerinde bir transfer olur.. Fenerbahçe'nin rahatlıkla geriden oyun kurmasına yardımcı olacak, hava toplarında etkili üstelik 80 doğumlu bir oyuncu..

Ve kesinlikle bir Santrafor şart.. Forvet değil santrafor ama.. Bu isim kim olacak bilemiyorum.. Trezeget dünyanın en iyi hedef santraforlarından biri ama bence Fenerbahçe için o sadece bir hayal.. Kesinlikle Fenerbahçeye gelmez.

Tristan Fenerbahçe için adı geçen başka bir oyuncu.. Onun da kaliteli tartışılmaz ama ayrı bir sorun da Gelecek olan yabancı oyuncu Appiah gibi takıma ısınabilecek mi? Örnek..Anelka..

Solbeke ise Fabio Aurelio bence çok doğru bir tercih olur.. Valencia'da da artık forma şansı bulamıyor..

Valencia'da forma şansı bulamayan adam, Fenerbahçe için faydalı olamaz bence. Yani Aurelio.

R.Carlos iyi bir seçim. Mourinho, "Yaşına rağmen mevkisinin en iyisi" demişti.

Lugano da çok iyi bir seçim. Zico, "G.Amerika'nın en iyi defans oyuncusu" demişse bir bildiği vardır.

Forvet olarak da Trezeguet veya Crespo'yu isterim. Crespo gelecek gibi... Gelirse harika olur. Uyum sorunu yaşamaz Crespo gelirse, zira G.Amerikalı bir futbolcu...

---------Volkan--------------
    Önder-Luciano-Lugano-R.Carlos
    ---Appiah-Aurelio-Uğur Boral---
    -----------Alex---------------
    ------Tuncay-Crespo---------

Sanırım 100. kadrosu bu şekilde olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi.

Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tristan bence faydalı olamazzz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by EreN
    Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi.

Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
    Arkadaşım bildiğim kadarı ile Lugano 4 Ağustostan önce gelemiyordu

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Valencia'da forma şansı bulamayan adam, Fenerbahçe için faydalı olamaz bence. Yani Aurelio.

R.Carlos iyi bir seçim. Mourinho, "Yaşına rağmen mevkisinin en iyisi" demişti.

Lugano da çok iyi bir seçim. Zico, "G.Amerika'nın en iyi defans oyuncusu" demişse bir bildiği vardır.

Forvet olarak da Trezeguet veya Crespo'yu isterim. Crespo gelecek gibi... Gelirse harika olur. Uyum sorunu yaşamaz Crespo gelirse, zira G.Amerikalı bir futbolcu...

---------Volkan--------------
    Önder-Luciano-Lugano-R.Carlos
    ---Appiah-Aurelio-Uğur Boral---
    -----------Alex---------------
    ------Tuncay-Crespo---------

Sanırım 100. kadrosu bu şekilde olacak.
    Öncelikle Aurelio'yu beğenmemene saygı duyuyorum ama "Valencia'da forma şansı bulamayan adam Fenerbahçe'ye faydalı olmaz" demen ilginç.. Crespo'da Chelse'da tutunamadı.. iyi futbolcu her takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok.. Henry de Juventus da dökülüyordu ama Arsenal de kendini buldu.. Veya Juan Fran en iyi sol kanat oyuncularından biriydi ama Beşiktaş ta nerdeyse ilk defa futbol oynar gibi oynadı..

Trezeget harika bir santrafor ama Fenerbahçe'ye gelmez.. Ben Crespo'nun da Fenerbahçe'ye geleceğine inanmıyorum..

Bu arada kurduğun kadroya da saygı duyuyorum fakat Fenerbahçe'nin sol kanadını R.Carlos-U.Boral'la idare etmek Fenrbahçenin o kanadında defansif yönden çok büyük sorunlar yaratacaktır..

Carlos hiçbir zaman defansif bir sol bek olmadı. U.Boralında defansif özelliklerinin fazla olmadığını düşünürsek zaten karşı takım antrenörleri için Fenerbahçenin sol kanadı bulunmaz bir nimet olacaktır..

Bir sözüm de kaleci için.. Kesinlikle Rüştü oynamalı.. Volkan hala olduğu yerde sayıyor.. Dikkatli izleyin..

Quote Originally Posted by shenshebek
    Öncelikle Aurelio'yu beğenmemene saygı duyuyorum ama "Valencia'da forma şansı bulamayan adam Fenerbahçe'ye faydalı olmaz" demen ilginç.. Crespo'da Chelse'da tutunamadı.. iyi futbolcu her takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok.. Henry de Juventus da dökülüyordu ama Arsenal de kendini buldu.. Veya Juan Fran en iyi sol kanat oyuncularından biriydi ama Beşiktaş ta nerdeyse ilk defa futbol oynar gibi oynadı..

Trezeget harika bir santrafor ama Fenerbahçe'ye gelmez.. Ben Crespo'nun da Fenerbahçe'ye geleceğine inanmıyorum..

Bu arada kurduğun kadroya da saygı duyuyorum fakat Fenerbahçe'nin sol kanadını R.Carlos-U.Boral'la idare etmek Fenrbahçenin o kanadında defansif yönden çok büyük sorunlar yaratacaktır..

Carlos hiçbir zaman defansif bir sol bek olmadı. U.Boralında defansif özelliklerinin fazla olmadığını düşünürsek zaten karşı takım antrenörleri için Fenerbahçenin sol kanadı bulunmaz bir nimet olacaktır..

Bir sözüm de kaleci için.. Kesinlikle Rüştü oynamalı.. Volkan hala olduğu yerde sayıyor.. Dikkatli izleyin..
    R.carlos ofans oldugu kadar defansdada başarılı.. + Ümit özattan daha çok defansa yardımcı olacagına emınım.. Fenerbahcenın defansdakı tek zaafı Lucianodur Ben o adamın 2-3 senedır hıc bır önelı mudahelesını görmeıdm cıkar kornerden gol atar ama bır defans oyuncusunun gol atmakdan cok gol yemeyı engellemek gıbı bır görevı vardır... RÜştü Konusuna gelmısken.. Volkan Şu anda Rüştüye oranla daha iyi bir kaleci. ve oynaması fenerıcın en hayırlısıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadece Fenerin Hayrına Değil. Milli Takımın Hayırnada ii

R.carlos ofans oldugu kadar defansdada başarılı.. + Ümit özattan daha çok defansa yardımcı olacagına emınım.. Fenerbahcenın defansdakı tek zaafı Lucianodur Ben o adamın 2-3 senedır hıc bır önelı mudahelesını görmeıdm cıkar kornerden gol atar ama bır defans oyuncusunun gol atmakdan cok gol yemeyı engellemek gıbı bır görevı vardır... RÜştü Konusuna gelmısken.. Volkan Şu anda Rüştüye oranla daha iyi bir kaleci. ve oynaması fenerıcın en hayırlısıdır.
    R.Carlos hiçbir zaman defansif bir bek olarak hatırlanmayacaktır.. Carlos bir bek olarak çok iyi bir hücumcu.. Ümit Özat'a olan önyargıyı zaten ancak R.Carlos gibi dünyaca ünlü bir bek Fenerbahçe'nin sol kanadında oynadıktan sonra anlayacağız.. Sağ ayaklı oyuncudan sol bek olur mu diye yazanlar P.Lahm'a Dünya kupasında methiyeler dizdiler.. Bence R.Carlos Fenerbahçe için yanlış bir transferdir..

Luciano ise tabi ki çok üst düzey bir defans oyuncusu değil. Ama abartılan kadar da kötü bir oyuncu değil. Bence Lugano-eğer gelirse- çok iyi bir ikili olurlar..

Volkan yetenekli bir kaleci.. Ama Rüştü'den daha iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum.. Rüştü de Türkiye'de Hakan Şükür gibi değeri bilinmeyen oyuncuların başında geliyor bence.. Volkan yetenekli ama daha alması gereken çok yol var..

Quote Originally Posted by shenshebek

Luciano ise tabi ki çok üst düzey bir defans oyuncusu değil. Ama abartılan kadar da kötü bir oyuncu değil. Bence Lugano-eğer gelirse- çok iyi bir ikili olurlar..

Servet önder turacı can arat Serkan balcı

eğer senın dedıgın gıbı olursa o gelırde iyi bir ikili olursalar bunlardan 3 tanesı yedek oturacak biliyorsun Bunu demı? Luciano Servettende önderdende daha kötü bir defans oyuncusudur.. Can aratta 1-2 sene sonra ondan daha iyi oLucaktır..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Servet önder turacı can arat Serkan balcı

eğer senın dedıgın gıbı olursa o gelırde iyi bir ikili olursalar bunlardan 3 tanesı yedek oturacak biliyorsun Bunu demı? Luciano Servettende önderdende daha kötü bir defans oyuncusudur.. Can aratta 1-2 sene sonra ondan daha iyi oLucaktır..
    katılıyorum ve ekliyorum Bunların yedek oturması türk futbolu açısından kayıptır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. Onun yerine sağ bek ya da forvet alınabilir yabancı. Takıma ofans yönünde katkısı tartışılmaz ama defansif açıdan yetersiz bir oyuncu. Ama Zico onun kalmasını istiyor ve Lugano ile birlikte oynatacak. İnşallah iyi uyum sağlarlar da defansta sorun kalmaz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by dnz498
    katılıyorum ve ekliyorum Bunların yedek oturması türk futbolu açısından kayıptır
    ne kayıplar oLdu deşme yaramı Okan koçlar Kemal Aslanlar of of

Sayfa 42 / 80 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Mesaj Yetkileri