Lazio, Burak Yılmaz'ı istiyormuş.
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...azioya-gidiyor
Lazio, Burak Yılmaz'ı istiyormuş.
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...azioya-gidiyor
Habere göre, Ederson'la birlikte ileri uçta iyi bir ikili oluşturacağı düşünülen Burak'ın bonservis bedeli için 8 milyon avroyu gözden çıkaran Lazio, oyuncuyla prensip anlaşması sağladı. Roma ekibinin transferdeki en büyük rakipleri ise Arsenal ve Atletico Madrid olarak göze çarpıyor.
Şu kısmı okuyunca bana yalan haber gibi geldi.
Milliyet haber yapmış.Adamlar Şenol Hocayı Katara yollamış yerinede Tolunayı getirmiş.Ünal Karaman varken Tolunay olmaz.
Senol hoca birakinca zaten unal hoca yerine geçer. ama gerçekten senol hocaya su an cok yazik oluyor trabzonda. boyle baskan boyle hocayi hak etmiyor.
Milliyet bos salliyor, Senol Gunes bugun tesislerde kamp programini duzenliyordu, transfer listesinide yonetime bildirdi.
Saçlardan dolayı mı Fellaini benzetmesi yapıldı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
şenol hocayı herşekilde yıpratmaya çalışıyorlar. adam en sonunda herşeyi bırakıp Ay a yerleşecek o derece bıkkınlık getirttiler. çok üzülüyorum şahsen.
Şu olaylar bir durulsa artık sürekli bir spekülasyon hali olmasa oda rahatlar zaten.
@firatgunayer
İtalyan basını Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın önümüzdeki sezon için Lazio ile anlaştığı iddia ediyor..
FM Gazetesi
InsAllah, Burak gidermi kalirmi sorusunu durmadan soracagimiza satalim gitsin bizde rahat edelim![]()
Burak gider de burdaki kadar başarılı olacağını sanmıyorum. Eksik yönleri fazla
Trabzonspor, Glowacki ile yolları ayırdı
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...medium=twitter
FM Gazetesi
Iyi bir oyuncuydu ama cok sakatlaniyordu. Artik yonetim yeni stoper alir diye dusunuyorum![]()
Serkan balci stoper oynayacakmis seneye.
Bizim takimin arastirmacisinin isi zor, yonetim yuzunden Senol hoca herkesi her yerde oynatti.
Serkan son 2 senede oynadigi mevkiler
Dr
Dl
Dmc
Mc
Mr
Amr
Abdennour ismi geciyor artik ne kadar yalan ne kadar dogru. Olursa muthis olur Egemenin Tunuslu versiyonu hemde 22 yasinda. Epey maliyeti olur bu elemanin ama alabilirsek muthis is yapmis oluruz.
Servet Çetin + Tomas Sivok. 1 lira bonservis vermeden 2 tane tecrübeli stoper.
bencede servet , sivok ikilisi olabilir trabzona..
Sivok'tan vazgectimde Serveti isterim.
Solak yabanci stoper
Servet
Giray
Musti
Goturur seneye bizi.
Birkaç ay önce demiştim Servet Trabzonspor'a gelir diyeBence çok yüksek bir ihtimalle Trabzon'da Servet.
Nevzat Sakar yalanladi ama onun dedigine inanirsak takima sadece 1 stoper alacaklarmisGlo varken 1 stoper daha lazimdi, Glo gitti 2 adam lazim.
Holmen ya da Erman Kılıç ortasahaya altermatif olarak alınabilir. bence bir de Cenk Tosunu zorlamak lazım.
Sadri Başkan sağlam bir forvet bulmak için Münih'te ş.l finalinde birkaç oyuncuyu izleyeme gitmiş![]()
Doka haberleri donup dolasiyor.
Eee Turkiyemizin mesuir fiyat yukseltme olayi, bir oyuncuyu en az 5 takim ismiyle beraber yazacan satisi gerceklestirmedenki bonservisini olabilecek en buyuk rakam olsun![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 21.Mayıs.2012 at 15:16
Doka ne kadar iyi bir oyuncu ? Nedense hic takip etmedik, yazilanlara gore Senol Gunes israrla onu istiyormus.