1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Teşekkür ederim, her 5 maçta bir ekliyorum puan durumunu. Samsun maçıyla beraber geliyor lig tablosu da

Spor Toto Süper Lig
    10.Hafta

Holosko'nun milli takımdan sakat dönmesi, Almeida'nın da düşük kondüsyonu bu karşılaşmaya tek forvetle başlamama vesile oldu. Mustafa'nın gün geçtikçe artan form durumuna Quaresma'nın da harika oyunu eklenince skoru lehimize çevirmekte zorlanmadık bu karşılaşmada. Yabancı sınırı nedeniyle Ekrem'e görev vermiştim sağ bek mevkinde ama sağ olsun kaygılarımı boşa çıkarmadı ve Samsunspor'un tek golünün hazırlayıcısı oldu
    Maçın Adamı : Ricardo Quaresma

Avrupa Ligi maçlarımız dolayısıyla bir karşılaşma eksiğimiz var ligde. Fenerbahçe ile birlikte namağlup iki takımdan biriyiz şu an için. İki kulvarda da yarışın içindeyiz, gidişattan memnunum. Taraftarlar da memnun olacak ki son maç sonrası çok güzel haberler çıktı medyada, gururlandım

Spor Toto Süper Lig
    11.Hafta

Braga maçı öncesi bazı as oyuncularımı dinlendirmeyi tercih ettim. Fernandes yerine şans verdiğim Veli gözüme girdi. Çok erken ve saçmalık dozunun aşırı olduğu bir gol gördük kalemizde ancak Quaresma'nın harika ara pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa 6. dakikada skoru eşitledi. İlerleyen dakikalarda ön plana çıkan isim Burak oldu. Önce Mustafa'ya "al da at!" dedi, ardından köşe vuruşunda arka direkteki Sivok'a asisti yaptı. İkinci yarıda hem asları fit tutmak, hem de genç oyuncularımın da tecrübe kazanması amacıyla Necip, Quaresma ve Mustafa'yı kenara aldım, yerlerine Julio Alves, Mehmet Akyüz ve Mehmet Erkut'u aldım. Quaresma çıkmadan önce Veli'nin şık ara pasını gole çevirerek maçın skorunu tayin etti. 4-1.
    :yildiz : Maçın Adamı : Mustafa Pektemek

Pek memnun olmadığım durumlar da oluştu bu geçen haftada. Sivok'un kontratı bitmek üzere, yenileme amaçlı görüşmelerimizde olumlu sonuca ulaşamadık. Arada büyük uçurum var istenen ücret ve benim aklımdan geçen arasında. Yol ayrımına geldik tecrübeli savunma oyuncumuzla.
    Bu sıkıntılı dönemimizde bedava kaptırmak ta istemedim herhangi bir takıma ve kendisini 5 milyon €'ya satılık listesine koydum. İtalyan kulüplerinden teklifler elimize ulaştı, Juventus, Napoli ve Palermo'nun yaptıkları tekliflere olumlu yanıt verdim. Eğer Sivok anlaşma sağlarsa ara transfer döneminde ayrılıyoruz oyuncumuzla.

Mesaj Yetkileri