1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde rakipleri istatistik olarak ezmişsin resmen. Umarım gidişatın böyle devam eder ve namağlup şampiyon olursun :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Mustafa Pektemekten memnun musun? Mac performasi nasil merak ettim, iyiyse milli takima cagirayim
    Çok iyi profili olmasına rağmen saç-baş yoldurtur. Kaleciyle karşı karşıya kalır kaleyi tutturamaz. 10 gol atabilecek pozisyona girer 1 tane zor atar. İstersen al Composure çalıştırıyorum sezon başından bu yana, biraz toparlamaya başladı gibi.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Ligde rakipleri istatistik olarak ezmişsin resmen. Umarım gidişatın böyle devam eder ve namağlup şampiyon olursun :-D
    Ağzından bal damlıyor Sağ ol iyi dileklerin için, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz imkanlar el verdiğince.

Avrupa Ligi H Grubu 5. Maç

Evimizde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız maçta mümkün mertebe elimdeki en tecrübeli oyunculara şans verdim. Hataya yer yoktu bu karşılaşmada, olası bir mağlubiyet avrupa maceramızın sonu anlamına gelebilirdi. Erken gol maçların kaderini değiştirir hepimiz biliriz, ama bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim.
    Fernandes'in harika golüyle başladı fırtına. Braga şoku atlatamadan, 2,3,4,.. ilk yarı bittiğinde 6-1'lik olağanüstü bir skor oluştu. İkinci yarıda sakatlık, gereksiz eksik kalma gibi durumların olmaması için oyunu soğutup değişikliklerle maçın istediğimiz gibi bitmesini sağladık. Bu muhteşem galibiyet hem moralleri tavan yaptı, hem de büyük ölçüde gruptan çıkmamızı sağladı.
    Maçın Adamı: Ricardo Quaresma

[YOUTUBE="JHBcYGKtk-0"]Beşiktaş : 6-1 : Braga[/YOUTUBE]

Udinese : 2-0 : Vorskla

Son karşılaşmada Vorskla karşısında büyük avantajımız var. İlk maçı sahamızda 4-1 kazanmıştık. 2 farklı mağlubiyetler bile tur atlamamız için yeterli olacak. Bu arada Sivok'un transferi ile ilgili durum netleşti. Teklifte bulunan kulüplerden Juventus ile anlaşma sağladı Çek stoper. Ocak ayında yeni kulübüyle sözleşme imzalayacak. Kulübümüzde bu transferden 5 milyon € gelir elde edecek.

Yerine transfer yapıp yapmama konusunda kararsızım. İbrahim Toraman iyileşti, Egemen gelecek hafta forma giymeye başlayacak. Ersan'ın durumu iyileşiyor, büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında aramızda olacak. Rezerv takımda gelişimini yakından takip ettiğim genç Atınç da var, as takıma çıkarmayı düşünüyorum. Sidnei'nin de kiralık sözleşmesi bitene kadar takımda kalmasına karar verdim son gelişmeler sonrası.

Spor Toto Süper Lig
    12. Hafta

Braga karşısında beklediğimizden çok daha kolay ve rahat sonuca ulaştık, fazla yıpranmadık. Bu maç için avantaj sağladı tabi bana. Galatasaray deplasmanında Simao-Veli değişikliği hariç kazanan kadro ile sahada yer aldık. Karşılaşmanın ilk yarısı çok çekişmeli başabaş mücadeleye sahne oldu. İkinci yarıda Mustafa'nın sakatlığı sonrası 4-5-1'e dönme kararı aldım. Galatasaray oyunu sahamıza yıkıp sonuca gitmeye çalıştı, özellikle duran toplarla tehlikeli oldular bu bölümde. Bizde kazandığımız toplarla hızlı hücum girişimlerinde bulunduk. Maçın son bölümünde hızlı hücumlarımızdan birisi sonuç verdi, Veli'nin savunma arkasına attığı topa hareketlenen Almeida dar açıdan düzgün bir vuruş yapıp kaleci Muslera'yı mağlup etti. Golden 3 dakika sonra yine Almeida Burak ile iyi anlaşıp farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Güçlü rakibimize karşı galip gelmek son derece mutluluk vericiydi ancak galibiyetin faturası ağır oldu bizim adımıza. Galatasaray'ın aşırı sert savunması sebebiyle Mustafa 6 hafta, Almeida 2 hafta takımdan uzak kalacak.
    Maçın Adamı : Hugo Almeida

[YOUTUBE="osMGKb7Vxb4"]Galatasaray : 0-2 : Beşiktaş[/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri