Egemen indirime gidilirse kalmam demiş sanırım.
Egemen indirime gidilirse kalmam demiş sanırım.
FM Gazetesi
gelsin bize ama egemenin oyle diyecegini zannedmiyorum
Feda tişörtleri bitmiş.1500 tane satılmış.
Bitmiş mi? Alacaktım yahu ne çabuk bitti. 1500 tane mi üretilmiş çok saçma.
FM Gazetesi
"Üretimde sıkıntı yaşadık"
![]()
Reklam
20.05.2012 15:23:57
Kartal yuvaları Komitesi Başkanı Metin Albayrak, "FEDA" tişörtleri hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
İşte Albayrak'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;
Feda tişörtlerinin tamamının bittiğini söyleyen Albayrak, " Üretimde bazı aksaklıklar olduğu için bugün 1.500 adet feda tişörtleri yetiştirebildik. Tişörtlere müthiş bir ilgi var. Şu an itibari ile tüm tişörtler bitmiş durumda. Önümüzdeki Perşembe günü ile birlikte İstanbul'daki Kartal Yuvaların'da tişörtlerimiz satışa çıkacak. Cuma günü ise tüm illerimizdeki Kartal Yuvaları'nda satışa sunulacak. İlgiden dolayı tüm taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Ek:1500 tişört basılmış hepsi bitmiş.Basım sırasında aksilikler olmuş,elektrikler kesilmiş.Bu kadar yetişebilmiş.
Hedef 6000 miş ama olmamış.
Geldiyse yarın hem siyah hem beyaz alacağım. Adana Kartal Yuvasında ürünler çok kısıtlı oluyor. İnşallah bulabilirim.
Ben hala anlamadım bu Feda olayını. Yeni mi çıktı bu olay ? Eskiden beri varsa şimdi niye birden bire çoştu.
diyor yukarda ama kimse duymadıysa nerden çıktı bu olay"...Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum dedi doktor Enver. İnce bir sesle FEDA dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı."![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu hikaye çok uzun süredir var.Yeni çıkmış bir şey değil.Şimdi neden gündeme geldiğini anlamak için aşağıdaki blog yazısını okuyabilirsin.Bu yazıdan sonra gündeme geldi çünkü tişört muhabbeti.Tasarımı ise forzada sürekli Beşiktaş ürünleriyle ilgili tasarımlar yapan bir arkadaşa ait.
http://forzascout.blogspot.com/2012/04/retter.html
So what?
Saike
AhahaKlavyenin altında bişeyler var basmıyor bugünlerde
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbol A Takım Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.
Beşiktaş ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Tayfur Havutçu açıklamalarda bulunuyor.
İŞTE AÇIKLAMALAR
-1997 yılından beri hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yaptığım kulübümden 20 mayıs tarihiniden itibaren istifa etmiş bulunmaktayım
-15 yıldır hem teknik adam hem sprocu olarak futoblun içinde yer aldım ve Beşiktaş'a hizmet ettim. Dürüst bir kaptan ve teknik adam olarak görev yaptım.
-Hakkımda çıkan 'teknik adama karışıyor' haberlerine kulübümün çıkarları için tek kelime ses çıkarmadım. Takımın arka arkaya maçlar kaybettiği bir dönemde yeni başkan Fikret Orman'ın samimiyetine inananarak zor bir görevi kabul ettim. Ancak ne yazık ki 1,5 yıllık sözleşmemin yapıldığı günden itibaren bazı yöneticiler görev başındaki hocayı yok sayarak arayışlara giriştiler.
- Süper final maçları oynanırken bazı yöneticilerimizin takıma destek vermeleri yerine zamanlarını basına konuşma hazırlayarak geçirdiklerini görmek benim için hayalkırıklığıydı. Biz kendilerine destek olmaya çalışırken ne yazık ki aynı kişiler daha maçlar oynanırken başka arayışlar içindeydiler.
-20 Mayıs itibarıyla Beşiktaşlı duruşuna sahip olmadığını düşündüğüm isimlerle çalışmayacağımı bildirdim ve istifamı sundum
-Görevler geçicidir; Beşiktaş kalıcıdır
FM Gazetesi
@Besiktas Beşiktaşımıza faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi paylaşabileceğiniz http://besiktasicinbirfikrimvar.com sitesi yayında http://www.besiktasicinbirfikrimvar.com
Last edited by Ralph : 21.Mayıs.2012 at 16:54
FM Gazetesi
Bana da Ragnick olacak gibi geliyor nedense..
...
Zico'nun gelmesini isterim ama Fenerbahcedeki gibi basarili olacaksa. 2 takimin sampiyonluk icin yaristigi bir lig olmasin bu sene 3-4 takim yarisi olsun.
FEDA için sipariş verdik bekliyoruz![]()
Spor Bakanı Suat Kılıç: Beşiktaşın yeni stadı olimpiyatların önemli stadlarından biri olacak. İnönü stadı yerinde kalacak ve yenilenecek
M.Denizli ? anlasilmis yaziyor twitterda