Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 111 arası toplam 111 sonuç

Konu: The rising sun over Europe "FENERBAHCE" [3.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Soze gerek yok

Lebron James'in bile dili tutulur bunu görse .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yillardir oynadigim Fm'de ilk defa hile yapmayi dusundum Valla ne diyecegim bende bilemiyorum, Akcaabat Sebat gibiydik bir an once mac bitsede daha gol yemesek daha dusuncesi vardi sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avci bizi 20 yas alti milli takima layik gormus, suanda Fenerbahceden baska dusunme zamanimiz olmadigi icin isi kabul etmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kan kaybetmeye devam ediyoruzki, yarayi saracak vaktimiz yok. Fikstur su durumda hic isimize gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

9 kisi bitirdigimiz maci almasini bilip kupa finaline uzaniyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon deplasmaninda 1 puan sampiyon yapacakti bizi ama biz guzel bir galibiyetle kupamizi Trabzonda kaldirdik. Simdi kupa macimiz kaldi onemli olan o kupayida alip kendimizi seneye hazirlamaya basliyacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok iyi olmasada iyi bir sezon gecirdik diyebilirim. Hedefimiz sampiyonlar liginde ikinci tura cikmakken bunu basaramayip Europada devam ettik.

Ceyrek finaline geldigimiz ve macin ilk ayagini 3-0 aldigimiz bir macin ikinci ayagini 10 kisiye karsi 4-0 kaybetmek sezonun en buyuk darbesiydi bize.

Lig ve kupa ulasilmasi zor hedefler degildi, ama ikisini ayni anda almak bizim icin extra oldu. Seneye az ve oz takviye yapmak istiyoruz. Tabi oyuncularimizin pesinde avrupadan cok kulupler var onlari takimda tutamasak yerlerinede adam alacagiz.

Ilk transferimiz kume dusen Gaziantepspordan oldu, Cenk Tosunu 900,000£'e renklerimize bagladik. Kendisi takima katildigi icin, Samed Yesili bu sezon kiralik olarak baska kuluplere yolliyacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alper Potuk ,£5,000,0000 karsiliginda Fenerbahcede.

Yavas yavas Emrenin yerine adam yetismeye baslamamiz lazimdi. Alper ve Jem ilerliyen yillarda bu takimin orta sahasini tasiyabilecek potansiyele sahipler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uzun suren ugraslarimiz sonucu ilk basta gelmeye sicak bakmiyan 2 ismi takimimiza kattik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hatem Ben Arfa antremanda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatem Ben Afra iyi oyuncu da ben bir türlü oynattığım takımlarda bu adamı dikiş tutturamadım. Umarım istediğin verimi alırsın, zor oyuncu : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hatem Ben Afra iyi oyuncu da ben bir türlü oynattığım takımlarda bu adamı dikiş tutturamadım. Umarım istediğin verimi alırsın, zor oyuncu : )
    Gelisinde belliydi zaten, hocanin takimi benim etrafima kurmasini istiyorum demeci verdi gazetelere

Suanlik gozlemledigim seyler, Ben Arfa sayesinde forvetteki oyuncuya cok daha bos alan aciliyor cunki Ben Arfa dikine dogru kosular yapiyor. Bunu 2 senede diger AMC'lerim yapamadi (Alex,Belluschi,Jano)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspora top oynatmadik. Direkleri dovdugumuz mac olarak hatirliyacagim bu maci

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lige galibiyetle basladik, bu sene nagmaglup ligi bitirme hedefime ulasmak istiyorum.

Sampiyonlar ligi kuramizi degerlendirmiyecegim bile halen Brugge'un bana yaptigini uzerimden atamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gelen teklifler sonucu Stoch ve Tosic'i tutamadik elimizde. Mutsuz futbolcularida takimda tutamazdik. Yollari acik olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursayi ezdik ve net bir skorla yenmeyi basardik.

Aziz Yildirim gorevi birakacak haberleri dolasiyor medyada, ne gariptirki Trabzonspor baskanida birakiyor ayni zamanda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ocak ayina bir yildiz sakladim, kendisini Fm11'de her gittigimiz takima aliyorduk Forvet ve Kanat bolgelerinde oyniyabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok yere puan kaybedebilecegimiz bir macti, futbolculari mac sonu biraz hirpaladim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ingiltere sampiyonu son dakikalarda attigi gol ile bizden 1 puan aliyor. Alabilecegimiz bir macta puanlar kaybettik, simdi kesinlikle deplasmanda 1 puani istiyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fierro ile basladik maca baktik gol gelmiyor, hemen Wilfriedi cagirdim yanima. Oyuna saldim ve sonuc ortada

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri