Quote Originally Posted by DisCo View Post
Daha öncede söylediğim gibi soruşturmanın eksik kısımları olsa da bir şeylerin döndüğü ortadaydı.

Mehmet Ali Aydınlar'da bunu biliyordu ve dile getirmişti. O süreçte Mehmet Ali Aydınlar'ın süreci kötü yönettiğinden bahsetmiştim. Çünkü kendisi olabilecek eylemleri geciktirmek için elinden geleni yaptı. Daha düz anlatırsam Fenerbahçe'nin en az zararı görmesi için çabaladı. Tarafsız bir federasyon yönetimine ters düşen bir konuydu bu. Bu tutumu sayesinde diğer ceza alması gereken kulüplerde olaydan geçici süreliğine yırttı.

Sonra Şampiyonlar Ligi hikayesi çıktı. Bu sürece kadar benim eleştirdiğim belli kesimin savunduğu Mehmet Ali Aydınlar, eleştirilmesi gereken birisi oldu.

O zaman net bir şey söylemiştim; Mehmet Ali Aydınlar'ın eli kolu bağlı kalmasa bunu yapmazdı. Uefa istedi ve onlarda mecburen bunu gerçekleştirmek zorunda kaldı dedim. Bugünlerde Uefa'nın açıklamasıyla (CNN röportajı) kendilerinin almadığını belirtti.

Uefa ya da Mehmet Ali Aydınlar suçluydu ve dava açıldı. Bu davayı geri çekecekler dedim. Çekmiyoruz, çekmiyoruz. Hayır, çekilecek dedim. Devamını biliyoruz.

O arada yılların Fenerbahçe ismi birden Fenerbahçemiz oldu. Bu laf Fenerbahçe'nin desteklediği bir başkan adayının söylemidir dedim; daha ortada seçim felan yokken. Evet, gerçektende bu lafı söyleyen kişi aday oldu ve seçildi.

Puan silme yok, düşürme yok, gerekirse Avrupa'ya gitmeyiz parolası vardı. Bu parola şayet bir suç varsa bile Fenerbahçe'ye ceza getirmez dedim. Suçlular bulundu ama sonucu önceden söylemiştim.

Şimdi biraz daha söyleyeyim; bu federasyon gidecek ve yerine yenisi gelecektir. Çünkü bu anlayışın kalmasına sen, ben müsade ederiz ama Avrupa müsade etmez. Yakın süreçte de Fenerbahçe'de yeni bir seçim görüyorum. Mehmet Ali Aydınlar'ın aday olduğu bir süreç.

Son olarak sürecin başından beri bazı yorumlar getirdim. Belki kızdırdım belki takdir gördü. Ancak Fenerbahçe düşmanı ünvanını aldım. İyi ki Fenerbahçe düşmanıyım (!).

Bu özellik sayesinde Allah bana geleceği görme yetisi verdi. Ne söylesem çıkıyor. Halbuki zaten görünen köy kılavuz istemezdi.
Neden çekildi dava ?