1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: En Kötü Günümüz Bugünse, Bugün de Fenerbahçe! [1. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Görünüşe bakılırsa Sabri seneye La Liga'da boy gösterecek, bu average rating ile Türkiye Ligi'ni aşmış görünüyor
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Görünüşe bakılırsa Sabri seneye La Liga'da boy gösterecek, bu average rating ile Türkiye Ligi'ni aşmış görünüyor
    Şaşırmamak mümkün değil, ilk defa oldu bu bana

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

2011/2012 Ara Transfer Dönemi:

- Nordin Amrabat

- Aslında Dia'nın formundan oldukça memnundum fakat kendisi Galatasaray maçında da olduğu gibi çok bencil oynuyor. Amrabat'ın oraya daha iyi bir isim olacağını düşünüyorum, transfer kulübümüze hayırlı olsun. Kayserispor takımına bonservis bedeli olarak € 4.700.000 ödeyeceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

- Amrabat transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Emre Belözoğlu ile 1 senelik yeni sözleşme imzaladı. Kendisinin istediği fiyat biraz yüksek olsa da (Maaş bütçesi: € 3.900.000) yerine sağlam birini bulana kadar işimizi göreceğini düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta [ Fenerbahçe 4 - 0 Beşiktaş ]

- Harika bir maçı daha geride bırakarak Beşiktaş'ı da farklı mağlup ettik.
    - Nordin Amrabat, Fenerbahçe ile çıktığı ilk maçında 2 gol birden atarak maçın adamı seçildi. Böylece ne kadar doğru bir transfer yaptığımızı herkese göstermiş oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta [ Antalyaspor 0 - 4 Fenerbahçe ]

- Yine harika bir oyunla maçı domine etmeyi başardık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi için çok ümitliyim açıkçası, oyuncu kalitesinin önemi bir yana oynadığımız güzel oyunu her maç oynamayı başarıyoruz.
    - Amrabat Fenerbahçe'de çıktığı 2. maçında 1 gol, 1 asistlik performansıyla yine maçın adamı seçildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

- Sezon başında önerdik ama reddetti, şimdi kendisi geldi kapımıza.

Mesaj Yetkileri