-
Başkanımız Ünal Aysal: Beşiktaş kulübünden stadımızı kullanmakla ilgili bir teklif gelmedi.
Başkanımız Ünal Aysal: Beşiktaş'tan herhangi bir teklif gelirse bunu da yönetimimizle görüşürüz. Ama böyle birşey olacağını zannetmiyorum.
Başkanımız Ünal Aysal: Euroleague CEO'su ile görüşme gerçekleştirdim. Eğer bu sene şampiyon olursak, 3 sene üstüste Euroleague'e gideceğiz!
Başkanımız Ünal Aysal: Oktay Mahmuti'den çok memnunuz kendisi çok iyi bir antrenör.. 2 sene daha coach olarak sahada olacak.
Başkanımız Ünal Aysal: Eğer kendisi CEO olmak isterse, 2 sene sonra tekrar görüşeceğiz ve basketbol şubemiz hakkında karar vereceğiz.
Ünal Aysal: Stadın kapatılmasında sorumluluk Galatasaray'a ait.. Maaliyeti yaklaşık 10 milyon euro buluyor.
Ünal Aysal: Bu sene üzerinin kapatılacağını zannetmiyorum, keza görüşmelerimiz ve projelerimiz devam ediyor.
Ünal Aysal: Melo benim sevdiğim bir oyuncu, bu sene bize çok katkı sağladı. Galatasaray'da kalması için biraz fedakarlık yapması gerekiyor.
Ünal Aysal: Juventus ile aramızda sorun yok, istediğimiz zaman anlaşabiliriz. Melo'nun kendi alacağında indirime gitmesi için görüşüyoruz.
Ünal Aysal: Ay sonuna kadar Melo'nun opsiyonu devam ediyor. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Ay sonundan önce sonuç alınırsa, süpriz olur.
Ünal Aysal: Geçmiş dönemlerimizde altyapıya gereken ilgi gösterilmemiş. Altyapı aslında bizim geleceğimizdir, yatırım yapmamız gerekiyor.
Mesaj Yetkileri