Sayfa 321 / 480 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

sakary Ali Misafir

Sözleşmesi bitiyordu bir tek yetiştirme bedelini alacağız.

Beşiktaş için hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl oynuyor Ali sen bilirsin?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a bu sözlerle rest çektiği iddia edildi.

Şeklinde bir şey varmış. Böyle bir şey varsa varsın istifa etsin bence.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sözler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalanlanmış Levent Erdoğan tarafından demin okudum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu sözler?
    Samet Aybaba gelmezse istifa ederim dediğine dair bir haber vardı:

http://www.medyatime.com/levent-erdo...fa-ederim.html

Son haber ise Erdoğan'ın bunu yalanladığı yönünde:

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin söylediği iddia edilen, "Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm" ifadesinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bazı internet sitelerinde benim ağzımdan söylendiği belirtilen 'Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm' şeklindeki sözlerim tamamen asılsızdır. Konuyla ilgili görüşüm sorulduğunda şahsi tercihimin Samet Aybaba'dan yana olduğunu söylemem üzerine ifadem çok başka noktalara çekilip bir kargaşaya neden olmuştur. Ne herhangi bir röportajımda ne de yönetim kurulu toplantısında böyle bir ifade kullanmadığımı, bu tarz haberlerin iyi niyetle ve var gücüyle çalışan Beşiktaş yönetimini yıpratma amacı taşıdığını ifade etmek isterim. Ayrıca hiç bir kaynağa dayandırılmadan benim ağzımdan çıkmamış sözlerin haber olarak servis edilmesini de basın ahlakı ve etiğiyle örtüştüremediğimi belirtir, böylesine kritik bir süreçte taraftarlarımızında bu tarz gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim."
    http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280835SXQ

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

samet aybaba mi kurtaracakmis besiktasi besiktas takimi su kadrosuyla teknik direktörsüz sahaya ciksin samet aybabanin oynatacagi futbolun 10 kat daha iyisini oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Böyle bir ihtimal vuku bulsaydı, daha çok Beşiktaş Samet Aybaba'yı kurtarmış olurdu gibi geliyor bana.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Berat Çetinkaya hayırlı olsun Sakaryalı oyuncu sayınız 2'ye çıktı para alamadık sanırım çünkü sözleşmesi sezon sonu bitiyordu(FM'den böyle biliyorum)...Bu sene takımın en iyilerindendi umarım harcanmaz iyi bir yedek olur Beşiktaş'ta hatta abartmıyorum Semih Kaya gibi formayı bile kapabilir...Hayırlısı olsun...Şans verildiğinde hocasını utandırmayacağını düşünüyorum başarılı olur inşAllah...
    Peki Kaan hızı nasıl sence? Bir de tekniği?
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hızı fena değil Beşiktaş'ın stoperlerinden hızlı bence ama bir de Beşiktaş'ta görmek lazım tabi...Ersan nasıl başarılı olduysa o da olabilir diye düşünüyorum...Tekniği çok iyi değil geliştirir ama Berat çalışkandır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hantal değil yani.Hayırlı olsun.İnşallah kendisini gösterir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Samet Aybaba gelmezse istifa ederim dediğine dair bir haber vardı:

http://www.medyatime.com/levent-erdo...fa-ederim.html

Son haber ise Erdoğan'ın bunu yalanladığı yönünde:

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280835SXQ
    Sağolasın abicim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gene sol ayaklı stoper.Şaka gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Berat hayırlı olsun. Yönetim genç bir stoper alınacağından bahsetmişti bir ara. O isim Berat oldu. 2. Ersan durumu yaşanır umarım burda da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat geliyormuş sanırım. 1 hafta içerisinde kararını verecekmiş Sinan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'a yabancı hoca yaramıyor onu ben başta söyleyeyim.Ayrıca Tayfur Havutçu çok büyük şanssızlıklar yaşadı.Bitik bir takımı Schuster'den aldı.Sonra bildiğimiz olaylar yaşandı.Yine sezon sonu moral olarak bitik bir takımı aldı.Play-off'larda Carvalhal'in gönderilmesi tam bir faciaydı.Beşiktaş yönetimi hem takımı hem de Tayfur Havutçu'yu zor bir duruma soktu.Kim ne derse desin Tayfur Havutçu biçilmiş kaftandı.Yazık oldu.İsterse kralı gelsin Beşiktaş'ı o durumda ayağa kaldıramazdı.Bu arada yeni sezon için Mustafa Denizli'yi getirmeli bence Beşiktaş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

SON DAKİKA: Beşiktaş Yönetimi Alman teknik direktör Ralf Rangnick ile 4 yıllık anlaşma sağladı. -DHA

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Kavalcı'nın HABER1903'e yaptığı açıklama;

"Rangnick'e teklifimizi yaptık, oda bize sağlık sorunlarından dolayı gelemeyeceğini ve üzgün olduğunu iletti. Başka teknik adamlar ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ibrahim setende demisti kesin anlasma yok diye

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Nasıl oynuyor Ali sen bilirsin?
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hantal değil yani.Hayırlı olsun.İnşallah kendisini gösterir.
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Gene sol ayaklı stoper.Şaka gibi
    Kaan'ın dediği gibi hantal değil.Hava toplarında da hakimiyeti yüksek.Geçen sezon ve bu sezonun başında çok iyi performans ortaya koyuyordu.Ancak ikinci yarı ile birlikte tabi bunda takımın kötü gidişininde etkisi var kötü oynadı.

Ancak geçen sezon takımın yükselmesindeki en büyük pay sahiplerinden biri.Çok hırslı biri.Sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor.İlk oynadığı sezona göre kendini büyük ölçüde geliştirdi.Beşiktaş'ta da öğreneceği çok şey var.Bence yararlı olacaktır.

Bu arada sol değil sağ ayaklı bir stoper

Beşiktaş'tan Seedorf atağı

Bugün yurt dışında temaslara başlayan Tamer Kıran ve İbrahim Altınsay'ın İtalya'da ünlü oyuncu Clarence Clyde Seedorf'un transferi için girişimlere başladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Milan forması giyen Clarence Clyde Seedorf'un bu sene sözleşmesi sona erdi. Ve ünlü oyuncunun bonservisinin elinde olması Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirdi.

DETAYLAR HABER1903'DE

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu arada sol değil sağ ayaklı bir stoper
    Tamam pardon twitter yanıltmış beni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam her takımda abilik yapacak bir oyuncu olması gerekir ama Seedorf amcalık yaşında artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Seedorf ile Tayfur'un yaşları yakındır birlikte oynasınlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seedorf - Aurelio bir de transfer edilirse Edgar Davids orta saha üçlüsü ile Beşiktaş herhalde coşar.

Berat transferi iyi transfer bence Ersan gibi bir patlama yapması muhtemel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Seedorf - Aurelio bir de transfer edilirse Edgar Davids orta saha üçlüsü ile Beşiktaş herhalde coşar.

Berat transferi iyi transfer bence Ersan gibi bir patlama yapması muhtemel.
    İleriye de Martin Palermo ile İnzaghi. Tamamdır gençlik ateşini yakarız valla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vay arkadaş hadi Gattuso, Ambrosini olsa anlarım da istenilmeyen adam Seedorf, bu sene en az 8-9 kere izledim Necip + Veli = Seedorf Eğer maliyeti uygunsa veya sponsor karşılayacaksa muazzam olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Vay arkadaş hadi Gattuso, Ambrosini olsa anlarım da istenilmeyen adam Seedorf, bu sene en az 8-9 kere izledim Necip + Veli = Seedorf Eğer maliyeti uygunsa veya sponsor karşılayacaksa muazzam olur.
    Sen yanlış anladın Ahmet abi

Seedorf iş yapamaz diye istememezlik yapmıyorum ben şahsen. Adamın kariyerinde yok yok. Buraya gelip de bize pek birşey veremez. Başarıya aç oyuncular lazım bize. Ununu elemiş , eleğini asmış oyuncular değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya sende haklısın Anıl ama karakter bakımından bilmesemde sahada ki mücadelesi tam tersini gösteriyor. Ununu eleğini asıp gelmiş denilen Guti bile neler kattı.

Benim zaten bu konularda ki düşüncelerim belli gençler oynasın, mücadele etmeyen gitsin, 3-4 yıl başarı beklenmesin gerekirse, istikrar için dilimizi ve medya, maç dışı olayları bilen iyi kontrol edebilen hoca gelsin derim hep. Ama Seedorf bu konuya istisna olabilecek sayılı oyunculardan, tek aklımı karıştıran maliyeti. Eğer ona vereceğimiz yıllık ile 3-4 tane kadroya tutmasa bile potansiyelli futbolcu getirilebilirse söylenti olarak kalmasını isterim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ertem sener ; buyrun buradan yakın !!! ralf ragnick ile yapılan 4 yıllık anlaşma , alman hocanın istediği transfer bütçesi kabul olmadığı için bozuldu...

Mesaj Yetkileri