1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aa, bu Fevzi benim Adanaspor'daki sağ kanadım Fevzi. Güçleri düşmemişse Bank Asya'da da seni taşır hocam. Tekrar başarılar, transferleri bekliyoruz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Aa, bu Fevzi benim Adanaspor'daki sağ kanadım Fevzi. Güçleri düşmemişse Bank Asya'da da seni taşır hocam. Tekrar başarılar, transferleri bekliyoruz
    Teşekkürler. Evet o Fevzi, bende Adanaspor'dan bedavaya almıştım İkinci ligde estiriyor ama Bank Asya'da ne yapar bilemem. Elden çıkarmayı düşünmüyorum çünkü yönetim 850B Euro maaş bütçesi verdi(trasnfer bütçesini de maaş bütçesine aktardım). Bu parayla doğru dürüst kadro kuramadık tabii

Bunlar iyi haberlerdi. Şimdi sıra geldi kötülere...

Yönetim çok pinti, klübe yine 65B Euro aktardı ama bana gelen kuruş yok! Arada birileri yiyo bu paraları ama kim bi bulursam. Bana 850B Euro maaş bütçesi verdiler, trasnfer bütçesini de maaşa aktarılmış hali bu. Anlayacağınız bu sene düşmemeye oynayacağız. Ligin en kötü kadrosu, en az maaş alan kadrosu hepsi bizde Koçlara en fazla yıllık 6B Euro verebiliyorum haliyle kimseyle anlaşamıyorum Hala amatör kontratlı Gary Lewin doktor Neden haal takımda anlayamadım Koç falan yok zaten ben, birkaç koç, asistan birkaç da doktor(amatör kontratlı). İki doktorum da kıtasal tanınmasına rağmen neden hala bende amatör olarak görev yapıyolar anlamadım. Sinirdin bütçenin SS'ini almayı unuttum

Ayrıca yönetim işlerime burnunu sokuyor. Eyipspor ile benden habersiz destekleyici klüp anlaşması yapmıştı biz üst lige çıkınca onu iptal etti İBB ile anlaştı Koskoca Vefa bebek bakıcısı değil diyorum anlatamıyorum vizyonları kıt

Transferlerimiz

Bu lige zayıf kalan oyuncularla sözleşme fesettik. Sonra da genelde bedava oyunculara yöneldik ancak istediğimiz kalitede adamlar alamadık. İyi transferlerimi paylaşayım;

Yusuf Eren - DC - 28

30B Euro(48 ay taksit) ile anlaştık. Tek parayla yapılan transferim.

Ersin Sezgin - MC - 18

Bedavaya aldık Alman altyapılı genci.

Stefan Tomic - ST - 21

Bedavaya kadromuza kattık. En zayıf bölgemiz forvet bölgesiydi, ilaç gibi geleceğini tahmin ediyorum inşallah beni yanıltmaz.

2017-2018 Sezonu Hazırlık Kampı

Uzun bir hazırlık dönemi geçirdik(lig 20 Eylül'de başlıyordu).

Nesil
    2007

1. Lig / 1-8 Haftalar

Bu kadroyla bu kadar. Bana o bütçeyi veren yönetim utansın!

Türkiye Kupası 1.Turu'ndaki rakibimiz Sakaryaspor oldu. Açıkcası elenicem hem lig hem kupa çekemem

Nesil
    2007

1. Lig / 9-15 Haftalar

Yine fena konumda değiliz bu kadroya imkanlara rağmen. Oyuncularımı kutluyorum Ligin ilk yarısını fena yerde bitirmedik...

Türkiye Kupası 1.Tur

Elenmek amacımızdı zaten 7B Euro kazandık

Direk reddettim Kovulana kadar buradayız

Nesil
    2007

Devre Arası Transferlerimiz

İşimize yaramayan oyuncularla sözleşme fesettik. İşimize yarayacak iki oyuncuyla anlaştık;

Hakan Arslan - AMC - 29

10B Euro bedelle alt ligden transfer edilmiştir.

Erwin Lopez - AMC - 23

12B Euro bedelle tanımadığım bir takımdan transfer ettim

VEFASPOR STADI KULLANIMA HAZIR

Stadı genişlettik ve yenilenen stadımıza taşındık

1. Lig / 16-25 Haftalar

Tomic beyefendi maça gelemedi. İlk defa maç günü antremana gelmeyen oyuncu gördüm Forvetim olsa anında kontratı fesederdim de neyse

Takım müthiş bir ivme yakaladı. Gerçekten imkansızı başarıyorduk ta ki Giresunspor maçına kadar. Giresunspor lider biz ise 2. sıradaydık, arada da 2 puan fark vardı. Ancak evimizde kazanamadık ve 3. sıraya düştük. Yazık oldu, 2.lik için mücadele edeceğiz artık.
    Bu maç trafiğinde 2 maç kaybettik 2 maçta da as forvetimiz Tomic yoktu. Ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu anlatmak istedim Gol atmasa attırıyor, attırmasa arkadaşlarını pozisyona sokuyor cidden iyi bir forvet...

Nesil
    2007

EFSANE GERİ DÖNDÜ, VEFASPOR SÜPER LİG'DE!

Muhteşem performansımıza devam ettik. Giresunspor'un üst üste kötü sonuçlar almasıyla ilk ikiyi biz ve Konyaspor aldı. Konyaspor ile olan maçımız şampiyonluk maçıydı ve maalesef kaybettik. İlk ikiyi garantileyince son 2 maç tatile çıktım, son maçı kazansak yine şampiyonduk ama kasmadım; çıkmak bile mucize bu anın tadını çıkartmalıyım dedim

Ortalama 1800 seyirciyle kendi seyirci ortalamamızın rekorunu kırdık

Bunlar da ödüllerimiz
    Last edited by Gncl1905 : 23.Mayıs.2012 at 13:30

Mesaj Yetkileri