1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

30-31 Mayıs'da VefaFest var okulda. Cem Adrian-Matmazel-Gece-Büyük Ev Ablukada gibi sanatçılar çıkacak ve katılım bayağı olacak. 20-25 liradan biletler satılıyor, işte tüm gelir ilk başta yardım kuruluşlarına aktarılacaktı da, ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyerek parayı kulübe vermeyi karar verdik

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Yeni transferler, yeni sezon, yeni heyecan. Oyunun en sevdigim yeri kendi adima. Yeni sezonda basarilar. Vefaspor kariyeri guzel bir secim olmus.
    Teşekkürler. Benim de en sevdiğim kısmı

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Yönetim değil o bizim paralar Transferler iyi, bu sene iyi şeyler bekliyor Vefayı
    Bende diyorum yönetim bu kadar bonkör değildi Zaten kasa devamlı kar ediyor bir yerden paralar geliyor ama nerden diyordum demek Lise'mizdenmiş

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Dooki yahu okulda konser falan versenize KASDAV'a falan katılın önümüzdeki sezon hediyeler kulübe
    Quote Originally Posted by Dooki View Post
    30-31 Mayıs'da VefaFest var okulda. Cem Adrian-Matmazel-Gece-Büyük Ev Ablukada gibi sanatçılar çıkacak ve katılım bayağı olacak. 20-25 liradan biletler satılıyor, işte tüm gelir ilk başta yardım kuruluşlarına aktarılacaktı da, ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyerek parayı kulübe vermeyi karar verdik
    Çok iyi fikirler çıkıyor Para her zaman lazım

Süper Lig - 1-5 Haftalar

Beşiktaş maçı hariç diğer maçları kazanabilirdik. Olmadı maalesef umarım bu tip puan kayıpları fazla yaşamayız. Gerçi oyunumuz da iyi değildi. Takımı yine bayağı değiştirdiğim için alışamamış olabilirler. Genelde yönettiğim takımlar sezona iyi başlangıç yapamıyor zaten bu sorunumu hiç çözemedim

Nesil
    2007

Süper Lig - 6-10 Haftalar

Fikstür kolay ilerliyor diye sevinirken Adanaspor yenilgisiyle şok oldum. 2 büyük maça geldi sıra ikisi de evimizdeydi. Galatasaray maçında gördüğümüz kırmızı karttan sonra çıldırdım. Her 3 büyüklerin maçında ya kırmızı yiyoruz ya da rakibe penaltı çalınıyor. Artık tak etti. Ben de TFF hakkında atıp tuttum.
    Fenerbahçe maçında ise tatildeydim, ben oynasam yine saçma sapan kararlar verecekler sinir katsayılarım yükselecekti. Neyseki sürpriz bir galibiyet aldık, asistan benden iyi ışık var onda

Türkiye Kupası 3.Turu'nda rakibimiz Orduspor oldu. Bu sene kupaya da asılmayı düşünüyorum. Bakalım neler yapabileceğiz

Mesaj Yetkileri